IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 12.03.2007 13:06

On se hassua. Luin juuri netistä että meidän entisellä tallilla koulutuksessa ollut musta lv-ori on lopetettu. Kosmos sen lempinimi oli, en nyt muista oikeaa nimeä. Vaikka se oliki oikee ongelmahevonen ja aina vähän jännitti sen kanssa toimia, ni on silti jotenki hassua ajatella, että se on nyt lopetettu sitten.

Muistan ku se tuli, V heti sitten sano että mä alan sitä hoitamaan. Noh, kukaan ei ollu tallilla sillon ekana päivänä ku tulin tallillle. Ajattelin että otan Kosmoksen harjaukseen talliin. En mä ajatellu että se ny niin paha tapaus oli, meinasin että pystyn kyl harjaamaan sen helvetti vie. No empä pystynyt. Heti ku sain sen tallin ovesta sisään alko jumalaton huutaminen ja keuliminen. Noh, pakko oli viiä takasi tarhaan, ei auttanu mikään. Selvää oli se että yksin en sitä harjattua saanut. Se kun ei rauhoittunut millään. Seuraavana päivänä pyysin J:n auttamaan mua, et jos se pitäs siitä kiinni siinä käytävällä(kiinni sitä ei olis voinut sitoa). Ei tullut mitään, taas alko huutaminen ja keuliminen, eikä sitä saanu aloilleen ei hyvällä eikä pahalla. Hyvä että saatiin se yhteisvoimin ees karsinaan...

V:n kanssa Kosmosta taluteltiin ja harjattiin ja pestiin sen jalkoja aina henkemme kaupalla. Jopa ruunauskin tuli kokeiltua, josko olis rauhottunut. Alko siitä jonkinmoinen hevonen jo tulla, mutta ei niin siedettävä, että sen kans olis ollu kiva harrastaa. Aina sai olla vähän pelko perseessä että millos "free willy" tekee mahahypyn meidän päälle. Kovapäinen ja onnettoman menneisyyden kokenut hevonen se oli ja lopulta se meni takaisin omistajalleen. Ja nyt se on lopetettu.

Vaikka se oli hankala ja välillä vitutti edes koskea siihen niin toivon että sillä on nyt hyvä olla.

Kosmos in memoriam.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.