IRC-Galleria

Hyvää Yötä, Maailma! =)Tiistai 25.04.2006 04:58

Elmo ja Jarno nukkuu jo ja mä ootan Setää,Maddee ja Minccii tänne viel yökylään..
Mielummin ehkä ois jo itsekin menny nukkumaan,mutta vilähän mä ehdin.. Pääsee käpertyy ***** kainaloon... ;) Nukahtaa siihen ja aamulla herätä siitä.. =)
Mulle muuten oli pari typerästi käyttäytyvää "teinityttöä" uhitellut ja haistatellut pariin kuvaan ja niiden NICKIT OVAT: TINNERI JA MARIELANE!!! Toinen sattuu viel olee Elmon Ex-muija Suvi ja en ois ihan noin mautonta ja lapsellista käytöstä siltä odottanut. Vaikka jätettynä ei ole kivaa olla,en mä syyttömiä ihmisiä sentään ala haukkuu ja syyttelee tost noin vaan. Mut ei o jotkut viel kasvaneet henkisellä tasolla aikuiseksi ja käyttäytyy sen mukaisesti myös täällä gallerian sivuilla. Mun mielestäni tollaisille KATKEROITUNEILLE teineille pitäis saada bannit VÄLITTÖMÄSTI tollaisesta toiminnasta. Mut joo, {SUVI alias Tinneri:älä jaksa mua syyttää siit et Elmo jätti sut. Eiköhän sun kannattais syyttää ihan vaan itseäs siitä!}
Kevät on tullut ja sen kyl tuntee sisimmässään asti.. Ja mähän oon kevään lapsi,niin tämä on sitä parasta aikaa mulle ja siltä se tuntuukin.. TODELLAKIN ollut UPEAA täs varsinkin viimeisen viikon ajan. Mut elämä jatkuu eikä mikään ole pysyvää,eikä ketään voi kahlita.. siksi siis nautin olostani vielä kun vaan voin.. ;)


Rauhaa & Rakkautta Kaikille!

Ja muistakaa rakastaa toisianne! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.