IRC-Galleria

np. Immortal - One by OneTiistai 24.10.2006 17:01

Uutinen Immortalin keikasta ensi vuoden Tuskassa kaikui korviini parikymmentä minuuttia sitten. Aika kova juttu, etten sanoisi. Pelkästään Immortal yksinään tekee ensi vuoden Tuskasta kovemman kuin mitä tämän vuoden Tuska paperilla oli. En käynyt siellä tänä vuonna kertaakaan bändien takia (enkä toissavuonna SA-INT:in takia), mutta nyt voisin ostaa vaikka kolmen päivän lipun pelkästään Immortalin takia. On se nyt jumalauta! Hähääähähäääää!

THE NORTHERN CHAOS GODS!

np. Black Sabbath - IPerjantai 13.10.2006 15:17

Olen nyt istunut ties kuinka monen päivän aikana lähes koko työajan vaihteessa. Ei tämä hirveän hajottavaa hommaa ole, mutta niitäkin tympiviä hetkiä on. Äsken oli onneksi hyvä hetki. Tuli nimittäin kenties paras väärä numero koskaan. Joku vanhempi naishenkilö halusi peruuttaa Seiskan tilauksen :D Ei ihan oikea numero ottaen huomioon että täällä on lähinnä ay-liittoja ja niiden työttömyyskassoja.

EDIT: juuri olin tuon postannut ja heti soitti joku joku halusi, ei järjestötaloihin, vaan jätehuoltoon. Ratings.

VIHAA!Maanantai 02.10.2006 21:26

"I hate you, I hate both people in the ring, the referee is Canadian, I hate him too, he's the one that counted me out against Rey, that I also hate. I got beaten by Bobby Lashley who I hate, I'm the one that dropped the championship to John Cena, and I DAMN SURE hate him. I hate all of you people!"

Onneksi se mies on siellä.
Huhhuh, ei JBL:ää sentään.

...Lauantai 23.09.2006 02:37

Surullinen viikko kertakaikkiaan. Jos showpaini olisi uskontoni, voisin nyt todeta The Wrestling Godsien vihaavan minua. Ensin King Nana ja nyt JBL. Mihin tämä maailma menee? Onko siellä toisessa päässä valoa?

Ronnie James Dio kirjoitti:

Are we all haunted by the ghost imagination
It just can't be, I've seen them there
Howling at the moon

Is it just me or does somebody else believe this?
Well I'm not alone and I'm not afraid
There's just one way to see
After all

np. Evergrey - The MasterplanTiistai 05.09.2006 11:22

No voi vittujen kevät. Painoin sitten peruuta-nappia. Saatanan mulkerot.
Otetaas pikauusinta.

Hyvät uutiset: FCF aloittaa ja Sopranos jatkuu.

Neutraalit uutiset: mulla alko oppisopimus.

Huonot uutiset: 12-tuntiset päivät ei houkuttele.

SAATANA!Torstai 24.08.2006 19:38

PWF lopettaa! Voittekonää kuvitella, voi vitun vittu! Se siitä Team Horna vs Rat Packista. Se muroista ja kaikesta.

Mut hei, jokaisella myrskypilvellä on hopeareunus tms.: paini Suomessa ei kuulemma lopu, ja huomenna tulee uus Iron Maiden.

Mut silti. Mielummin olis PWF vaan jatkanu. Toivottavasti seuraava fede keskittää toimintansa edelleen pk-seudulle, ja miksei samantien Helsinkiin. Ja pysyy eksponentiaalisesti pystyssä sen mitä VPW (3kk) ja PWF (2½v).

Palvelu ei pelaa stnaMaanantai 31.07.2006 18:25

1. Ostan CDONista ehkä noin kymmenen levyä. Niistä yksi oli muka 9 biisin levy mutta se jonka sain postissa sisälsi 8 biisiä. Ysibiisin takia olin koko paskan tilannu joten meni nätisti ja kiltisti vaihtoon. Sitten toinen ei tullu paketissa ollenkaan mutta se kyllä näkyi siinä laskussa. Sitte viikon päästä se tuli omassa lähetyksessään, uuden laskun kera. Että kiitti vaan. Sitten kolmatta en ollu tilannu saati ollenkaan halunnu. Hahhah, onneks sitä ei näkyny myöskään laskussa. Olis ehkä pitäny pitää se ja olla ihan vaiti, mutta samalla kun väänsin pari viikkoa asiasta asiakaspalvelun kanssa ja lopulta sain ekan levyn palautettua ja selvitettyä että tokalle levylle riitti kun maksoi kerran ja ylimääräsen laskun sai ignoorata. Ne oli jotain sekoillu, yhdistäny ja erottanut laskuja toisistaan. Kolmannen palautin siinä samalla. Lähetin viallisen levyn ja turha lisäksi samassa palautuskuoressa niille sen ylimääräsen laskun levystä joka laskutettiin kahdesti, kopion ekan lähetyksen isosta laskusta ja palautuskuoren mukana tulleen 0,00 euron laskun siitä palautuskuoresta. Saatana, jospa nyt riittäis niille. Ja mulla on kohta kuukauden ollu tilauksessa yks levy. Eikö ne osaa lähettää sitä vai mikä on?

2. Tilaan Ring of Honorilta liput niiden first ever USA:n ulkopuoliseen show'hun Liverpooliin, lauantaina 12. päivä alkavaa elokuuta. Kolme bronze ringside -luokan lippua, yhteishinnaltaan ehkämitänyt 108½ puntaa. Oli siis toukokuu. Odottelen lippuja ja samalla hoidetaan kolmen hengen porukalle lento- ja hotelliliput. Ja nyt kohta on se helkkarin lähtö sinne helkkarin Britteihin. Eikä vitun painiliput ole vielä tullu. Hyvä sillee kun juuri ROHin takia sinne matkaan lähdetään. Kahdesta muusta en niinkään sano mutta itse olen niiden "fani" jos semmosesta voi puhua. Ylivetoa painia, imho parasta maailmassa ja ihan kokonaisuutena on tämän vuoden aikana vetäny jopa edellissuosikkia eli WWE:tä pidemmän korren. Ei pelkästään siksi että ROH on parempaa kuin koskaan, vaan myös siksi koska WWE on paskempaa kuin koskaan. Mutta takasin asiaan. Sain eilen tietää että ne jotka ei ole saanu lippujaan siihen eventtiin paranee ottaa yhteys brittiläiseen paikallispromoottoriin Alex Shaneen. Lähetin vähän aikaa sitten sille kyselevän viestin, josko suvaitsisi vastata. Lähetin kyllä ROHille kyselyn jo noin kuukausi sitten mutta olivat vissiin liian kiireisiä vastatakseen. On se nyt kumma kun porukkaa tulee ulkomailta kattomaan heidän painiaan niin saatana kun lippuja ei voi lähettää. Ja sitten pitäis vielä muka supportoida noita tilaamalla show:t DVD:llä vai. Kuinkahan kauan niiden (kuvitteellinen 5xDVD tilaus) lähettämisessä kestäisi tänne Suomeen asti. Jätän kokeilematta ja torrentoin. Ainakin toistaseksi. Voihan ne liput vielä tullakin mutta piru kyllä perii jonkun jos ei tule. Mitään en ole odottanut varmaan koskaan yhtä innolla kuin ROHin näkemistä livenä.

3. Columbia/Tristar tekee ja julkasee Godzillan ja vuosi on 1998. Katon että siistiä, mutta japanilaiset Godzillat on varmaan vielä siistimpiä. Teeveestä niitä ei tule kuin joltain taivaspornokanavilta mutta sitten DVD-pelit ja -vehkeet tulee ja katon että Godzilla-leffat DVD:llä olis kova sana. No odotan ja unohdan koko jutun, mutta joskus pari viikkoa sitte huomasin että Future Film oli just julkassu kuus satunnaisesti valittua teosta yhdessä sievässä paketissa, hyvin sievään hintaan. Alkuperäinen leffa plus viisi VS-sarjan teosta seittemästä. Nimittäin eka, toka, kolmas, neljäs ja seittemäs, siten että SpaceGodzilla ja MechaGodzilla jää pois. Outo logiikka mutta olkoon. Pääasia että vihdoinkin näkee sitä ihteään. No eka leffa (Godzilla, 1954) on kuten pitääkin. Toka (the Return of Godzilla, 1984) samanten. Mutta sitten tullaan paketin kolmanteen (vs Biollante, 1989) ja siinä on... siinä on kustu vitun suomenkielinen tekstitys! Niin että kun leffassa tulee japaniksi leffan otsikko, tekstityksessä lukee ensimmäisen leffassa puhutun rivin suomennos, ja kun leffassa sitten tulee tuo ensimmäinen puhuttu rivi, tekstitys näyttää toista puhuttua riviä. Aika vitun hienoa FF:ltä. En osannu koskaan kuvitella että julkaisun voi mokata näin. Jes. En voi edes jatkaa leffojen kattomista tuon skipaten sillä niissä on kronologinen järjestys. Ja kuinka ollakaan, myös vs King Gidorah (1991) eli sarjan seuraava osa on samalla tavalla pilattu. Eli se siitä sitte. Soitin Futurelle ja he ilmottivat vaan että paketti on ostettu jostain muualta eikä sitä kokonaisuutena tai niitä kahta pahaista levyä pystytä vaihtamaan. Rahat kaupassa takaisin -vaihtoehto ei myöskään kiinnosta sillä nuo leffat on sentään sitä itteään. Siinä paketissa oli hinta ja kiinnostavuus oli liian hyvät jotta tästä olis oikeesti voinu tulla jotain. Onneksi englanninkieliset tekstit saa netistä.

np. The Haunted - ShitheadTorstai 29.06.2006 19:40

No jopas. Ensimmäistä kertaa elämässäni alennuin täyttämään ja jopa postaamaan tämmöisen paskalistan, joka oli kieltämättä aika hauska. Nuo kakkonen ja kolmonen ovat itse asiassa aika osuvia.

---

Missä asut: Walhall

Kuvaile ensirakkauttasi: Maanviljelijän multihuipennus

Kuvaile tämän hetkistä ihastumistasi: Postmortem

Mikä on haasteesi: Battery

Ketkä ovat ystäviäsi: Human Sculpture

Kuvaile ulkonäköäsi: Fucking Hostile

Mitä teit viime yönä: Pain & Pleasure

Mikä on elämäsi tavoite: Spire

Milloin harrastat seksiä: I Am Very Possessed

Miten haluat kuolla: Not Against Me

Mitä sanot vanhemmillesi: Undead

Missä vietät aikaasi: We Will Rise

Mitä ajattelet yhteiskunnasta: Sarcophagus

Kuvaile viimeisintä sydänsuruasi: Don't Talk to Strangers

Mikä on selityksesi kaikelle: In Motion #1

Mitä ajattelet perjantaisin: Primal Concrete Sledge

Mihin kysymyksiin elämästä et ole saanut vastauksia: Hallowed Be Thy Name

Mikä on lempivärisi: Grey

Mikä on neuvosi vähemmän kokeneille: Slitwrist Ecstasy

Mitä tekisit mieluiten juuri nyt: Rain

Kuvaile parasta ystävääsi: Liberty

Mitä on sänkysi alla: Never Be a Star

Mikä on ollut suurin saavutuksesi: Fight Fire With Fire

Mihin menet häämatkalle: Motorbreath

Mitä on TEE NÄMÄ -listallasi: Destruction Preventer

Missä olisit mieluiten juuri nyt: Happy Little Boozer

Graspop Metal Meeting 2006Tiistai 27.06.2006 21:55

Hyvä reissu. Tuli nähtyä järjestyksessä nämä:
Sengir
Trivium
Leaves' Eyes (ei kokonaan)
Edguy
The Gathering
Lacuna Coil
Moonspell
Whitesnake
Satyricon
Bullet for my Valentine
Akercocke (ei kokonaan)
Death Angel
Guns N Roses
Dragonforce
Beyond Fear
Exodus
Helloween
Arch Enemy
Motörhead
Joitain bändejä olisi mielellään katsonut pidempäänkin. Paras keikka oli Helloweenin 65-minuuttinen täydellisyys.

Poltin kaljuni, peräti toisen asteen palovammaksi asti o/