IRC-Galleria

np. Black Sabbath - SupernautTiistai 02.01.2007 16:59

Päätä vähän huippaa ja silmät ei tahdo pysyä ammollaan. Muuten menee ihan hyvin ottaen huomioon etten nukkunu viime yönä sekuntiakaan. Kävin kyllä sängyssä pyörähtämässä, merkkaamassa uuteen kalenteriin olennaiset päivämäärät vanhasta. Kyllä mä tästä vielä tunnin selviän ja sitte pääsen himaan, mutta sitten se vasta pelottavaksi meneekin kun iltaan asti pitää valvoa nukkumatta. Ilta tulee tänään kyllä aikasin.

np. Bathory - Twilight of the GodsMaanantai 01.01.2007 02:16

There is a serpent in every Eden
Slick as grease and cold as ice
There is a lie in every meaning
Rest assured to fool you twice

In this age of utter madness
We maintain, we are in control
And ending life before deliverance
While countries are both bought and sold

Holy writtings, hokus-pokus
Blaze of glory and crucifix
Prepried costly credit salvations
TV-preachers and dirty tricks

Don't trust nobody, it will cost you much too much
Beware of the dagger, it caress you at first touch
O, all small creatures, it is the twilight if the gods

When the foundations to our existence
Begins to crumble one by one
And legislations protects its breakers
And he who was wrong but paid the most won

Even the gods of countless religions
Holds no powers against this tide
Of degeneration because we have now found
That there is no thrones up there in the sky

Run from this fire, it will burn your very soul
Its flames reaching higher, came this far there is no hold
O, all small creatures, it is the twilight if the gods

np. Helloween - WindmillPerjantai 29.12.2006 13:32

Mitä helvettiä, vastasin juuri puhelimeen että "järjestystalot hyvää päivää". Edelliset satatuhatta kertaa olen kyllä sanonu ihan oikein että "järjestötalot". Voi hyvää päivää, onneksi on perjantai, neljä ja puoli tuntia viikonloppuun. KOLMEN päivän viikonloppuun. Jeah.

Työasioihin kun päästiin niin harrastinpa tuossa eilen vähän ammatillista järjestäytymistä. Liityin Erityisalojen toimihenkilöliittoon. Naapuritalossa olisi ollut kyllä mun koulutusalaa tarkemmin vastaava Liiketalouden liitto, mutta Erto tuntuu inhimillisemmältä. Plus, sitten kun valmistun merkonomiksi ja jään natürlich työttömäksi, nämä nykyiset kollegani voivat automaattisesti lukea kuulumiseni aina kuukausittain kun lähetän Erton työttömyyskassan päivärahahakemukseni. Hahhah.

np. Evergrey - MisleadMaanantai 18.12.2006 11:25

Missä posti viipyy? Tämä odottelu käy tylsäksi. Nyt on mun 20th anniversary celebration, eikä tämän pitäisi olla näin tylsä päivä. Tai ainakaan näin tylsä aamu. Söin jo kakkua liikaa yhden aamun tarpeisiin. Tulisi nyt se posti. Tarvitsen Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton työttömyyskassan postin!

np. Kamelot - SerenadeSunnuntai 10.12.2006 08:02

Kokosin listan näkemistäni bändeistä tänne:

http://www.last.fm/user/Spunkmeyer/tags/seen%20live

On noita muutamassa vuodessa reilu sata ehtinyt kertyä. En tiedä kuinka monta bändiä tuosta tällä hetkellä uupuu, mutta ei kai kovin monta.

np. Bathory - The StallionSunnuntai 03.12.2006 02:13

Fight Club Finland aloitti. Ja Starbuck on Euroopan hallitseva mestari. Jes.

np. Evergrey - Watching the SkiesKeskiviikko 22.11.2006 15:28

Tänä keskiviikkona mulla pitkästä aikaa töissä keskellä päivää vapaata aikaa. Kaikki postitukset ja tilaukset on hoidettu eikä uusia juuri tällä hetkellä ole tiedossa. Joten käytänpä tämän hetken ihmitelläkseni vaivaa joka minulla on ollut niin pitkään kuin voin muistaa, mutta jonka tieteellisen olemassaolon tajusin vasta maanantai-iltana luettuani Hesarin.
Eli unihalvauksesta on kyse. Tietojen mukaan noin puolet ihmisistä kokee sen kerran tai pari elämässään, mutta 3-5 prosenttia se vaivaa jatkuvasti. No minähän tietysti kuulun siihen vähemmistöön.
Jotkut ovat luulleet tulevansa hulluiksi tai kohdanneensa ufoja/yliluonnollisia olentoja unihalvauksen muodossa. Hah. Itsehän luulin sitä aina sitkeän unen jälkeiseksi lieväksi sekavuudeksi, ns. unenpöppöröksi. Eli kuten asiaa nykyisin ajattelen, aamukuolleisuudeksi. (Minähän en koske kahvikuppiin pitkällä tikullakaan.) Turha siihen mitään ufoja on sekoittaa. Uskonnollisilla ihmisillä se taitaa olla helppoa kun muutenkin on järki vinksahtanut.

Tämä on omalla kohdallani suht harvinainen mutta silloin sitten ikävä asia. En halua edes kuvitella niitä jotka kärsivät siitä useammin kuin kuukausittain. Sääliksi käy. Paria hassua IRL-juttua lukuunottamatta en tiedä mitään kauheampaa kuin yhtäaikaisen yksityisyyden menetyksen, kauhun ja täydellisen voimattomuuden tunteen samanaikaisesti ja toistuvasti. Voin vain kuvitella miten typerältä näytän herättyäni selältäni, tuijottaessani eteenpäin ja ehkä hikoillessani ja täristessäni. Hah.
Onneksi unihalvauksen tajuaminen ei johda siihen etten uskalla mennä nukkumaan kun Freddy voi tulla. Viime yö oli aika haasteellinen mutta sujui lopulta. Eli pahin mahdollinen on jo takanapäin. Sen sijaan nyt arveluttaa se seuraava kerta kun halvaus iskee. Vituttaa jo etukäteen ajatella koko asiaa.

Jees. Nyt postikierrokselle ->

np. Slayer - PaybackMaanantai 13.11.2006 10:17

Tämä on näitä aamuja.

On maanantai.
Niska ei toimi.
Selässä on kipuja.
Istun vaihteessa aulassa, hymyilen joka vastaantulijalle ja toivotan hyvää huomenta.

Toissapäivänä oli vielä kuumetta. Edellisen kerran olin virallisesti kipeä yhden päivän muistaakseni lokakuussa 2005. Ja sitä ennen kai toissavuonna.

KILLED BY SLAYER MOTHERFUCKER!

Jeps, oli nasta ilta eilen. Slayerin uuden levyn biiseistä kuultiin neljä, mutta se paras eli Catatonic jäi tietysti soittamatta. Vanhat biisit toimi kuten aina. Paitsi ehkä Die by the Sword.
In Flamesin keikka oli paras näkemästäni kolmesta, ehkä siitä syystä johtuen että olen tänä vuonna kunnostautunut niiden levyjen ostelussa ja vanhatkin on todettu toimiviksi. Oma suosikkini In Seach for I jäi tosin taas kuulematta. Mut liekö tuo ihme, kun ei noilta koskaan tässä maassa nää headliner-settiä. Paitsi ehkä jollain random-rockfestarilla jonne poserit menee kattomaan indiepaskaa ja rockpaskaa.
Bodomi tuli nähtyä neljännen kerran. Pitäähän ne kerran vuodessa aina nähdä. Ne ei voinu vetää kuin naurettavat puoli tuntia joten ensi vuonna pitääkin kai mennä klubikeikalle. Hyvät biisit kuultiin kyl.
LOG tuli nähtyä ja TEB kuultua etäisesti.

np. Lamb of God - PariahMaanantai 06.11.2006 23:13

If the radiance of a thousand suns were to burst at once into the sky, that would be like the splendor of the Mighty one...

I am become Death, the shatterer of Worlds.

np. Immortal - One by OneTiistai 24.10.2006 17:01

Uutinen Immortalin keikasta ensi vuoden Tuskassa kaikui korviini parikymmentä minuuttia sitten. Aika kova juttu, etten sanoisi. Pelkästään Immortal yksinään tekee ensi vuoden Tuskasta kovemman kuin mitä tämän vuoden Tuska paperilla oli. En käynyt siellä tänä vuonna kertaakaan bändien takia (enkä toissavuonna SA-INT:in takia), mutta nyt voisin ostaa vaikka kolmen päivän lipun pelkästään Immortalin takia. On se nyt jumalauta! Hähääähähäääää!

THE NORTHERN CHAOS GODS!