IRC-Galleria

tj 66Perjantai 31.03.2006 12:29

Tänään lomille, yhdeksän päivän lomille!!!

np. Megadeth - Into the Lungs of HellKeskiviikko 22.03.2006 11:37

tj 75.

Viimeisimmät tiedot: aliupseerikurssin kouluttaja, herra luutnantti Äikäs, haluaa nähdä minut tämän postikierroksen jälkeen. Aamupäivän kierros alkaa lakisääteisesti klo 09.15 ja päättyy klo 10.00, mutta niin pitkään kuin voin muistaa on kierrokselle lähdetty jo klo 09.00 mikäli nakkikasa ei ole sitä estänyt. Kuulin tiedon nuoremmalta (tosin itseäni biologisesti melkein puoli vuotta vanhemmalta) kirjurilta, tkm Niemiseltä. Hän taas oli kuullut tiedon ltn Äikkäältä itseltään. Asialla ei kuulemma ole mikään kiire mutta heti kierroksen jälkeen kuitenkin ilmoittaudun kouluttajien huoneelle. Jos kyseessä on jokin nakki jonka Nieminen itsekin olisi voinut hoitaa, koen velvollisuudekseni haukkua Äikkään pystyyn. Olishan se perkele jos tuota nuorempaa sotilasrunoilijaa ei voida pitää täyspäiväisenä työmiehenä, ikäänkuin pelkästään sen työaika ei riittäisi kaikkien hommien hoitamiseen. Hah. Muistan varsin hyvin ajan noin puoli vuotta sitten kun edeltäjälläni, korpr Poutasella oli alle satanen jäljellä. Hän ei tehnyt hevon vittua minkään palvelusvelvollisuuden eteen. Ei siinä tosin mitään, sillä nyt ainakin voin haistaa ylennyksen ilmassa... nuuhnuuh! Se tuoksuu toisin kuin kikkeli kermakakussa, joka on teoriassa ihan hyvä muttei toimi käytännössä.
En enää osta levyn levyä hyvin pitkään aikaan. Säästöni ajalta ennen palvelusta sekä päivärahani täältä eivät millään riitä sekä levyihin, että Graspoppiin. Uhrauksia on joskus pakko tehdä. Eilen illalla ostin viimeistä kertaa, enkä sillä kertaa ostanutkaan kuin muutaman levyn ja pari peliä. Musiikkipuolelta Arch Enemyä, Helloweenia ja Lacuna Coilia, ja pelipuolelta Thief, Thief 2, AvP, Doom 3 ja Flatout. Tuo jälkimmäisin oli pakko ostaa uteliaisuudesta, sillä yleensä inhoan kaikkea mikä liittyy kilpailemiseen, kiireeseen ja sensellaiseen. Tarinavetoiset ja hitaasti nautiskeltavat pelit ovat parasta hupia.
Teejiitä reilun viikon kestävään lomaani on enää yhdeksän. Tuona aikana ajattelin katsoa kaikki painit pois mitä varastoon on kertynyt: noin 15 PPV:tä.

Ja kappas perhanaa, WrestleMania-tj on enää 11!

np. Testament - Love to HateSunnuntai 12.03.2006 21:16

Hei, kaikki Graspoppiin! Luvassa ruohonpolttelua ja popmusiikkia.

Ai niin ja tj 85.

no. Lordi - KalmageddonLauantai 11.03.2006 15:15

Eilen Lordi voitti Euroviisukarsinnat, tänään Immortal pääsi Galtsussa päivän kuvaan.

HEVIMETALLI VALLOITTAA MAAILMAN!tj 86. Kasikuusi, vähän kuin minä itse.
Kuume, päänsärky ja paluu inttiin on kurja yhdistelmä. Mutta tulipahan tänään saatua liput Maideniin ja Stratoon. Ei ihan turha päivä.

Ja mitäköhän se tj-luku oli? 98 muistaakseni.

330 - The Number of the BeastLauantai 25.02.2006 13:49

ONE HUNDRED OF SATAN'S ANGELS, SOMEHOW THEY LOST TO THE HEAVEN
AND WHAT A HELLUVA PARTY THEY HAD OVER THERE

ONE HUNDRED WARRIORS OF LUCIFER, THEY BROUGHT THE FIRE WITH THEM
AND THEY MADE STORM OF FIRE THAT BLEW OVER PARADISE
tj 100.

np. Judas Priest - Turbo LoverTiistai 14.02.2006 11:30

Tj 111.


1 1 1


Että näin. Taas eletään kinkkua.

np. Black Sabbath - ITorstai 26.01.2006 11:48

Tj 130.

Kaksisataa päivää takanapäin. Satakolmekymmentä jäljellä. Ei paha ollenkaan. Selkeästi voiton puolella.

Tänään päättyy meidän yksikkömme virka-apu ja päästään lomille yhden illan kahdeksantoista vuorokauden rupeaman jälkeen. Tulipahan tämäkin tupakinkku koettua. Virka-apu oli tähän mennessä sujuvin kaikista viidestä. En hajoillut juuri ollenkaan, välillä vain vanne kiristi päätä. Huomenna yksikköön tulevat upseerikokelaat.

Rainbow'n a Light in the Blackin kitarasoolo on muuten kenties paras soolo koskaan. Tälle mielelle olen pikkuhiljaa taipunut. Kakkosena Light of Day, Day of Darkness ja kolmosena Master of Puppets.

np. Helloween - Rise and FallTiistai 10.01.2006 12:02

Tj 146.

Ei saatana, uuvet alokkaat! Eilen järjestelyiden tuli myöhästyttyä kaikista aikatauluista ja mahdollisista aika komeasti: lukkoja jaeltiin vielä yhdentoista aikaan illalla ja yksikköupseeri japäällikkö oli toimistoissaan töissä vielä puolenyön jälkeen. Itsehän poistuin omastani suoraan nukkumaan niihin aikoihin. Oikeassa työelämässä voitaisiin puhua seitsemäntoista tunnin työpäivästä. Mutta mikäs siinä, sain paljon hyödyllistä aikaan. Hah. Saapumiserän johtaja käski virittämään tupakansiot kuntoon ja sen tein, mitä nyt kaikissa ei ollut aivan prikulleen tasan samoja papereita, ja olivat perkeleet jopa eri järjestyksissä. No, kansioistahan oli tehtävä identtiset. Joten ei muuta kun kaikki paperit ulos kaikista muovitaskuista ja tasan tietyt 26 paperia tasan samassa järjestyksessä jokaiseen kolmeentoista kansioon, siististi kaksipuolisesti muovitaskuihin. Viisi ylimääräistä tuntia siinä meni mutta kyllä kannatti. Kyllä alokkaat tuollaisen eron huomaa. Ja tulevat vielä kiittelemään sotilaallisesti jämptejä kansioita. Rofl.
Tänään pitäis tehdä sama johtajakansioille. Niitä on sentään vaan seitsemän.

Helevetin kiinnostavaa hommaa.

np. Bruce Dickinson - King in CrimsonTiistai 27.12.2005 16:54

Tj 160.

Laskinpa metallilevyjeni lukumäärän ennen lomien päättymistä. Yksi niistä on vinyyli (Sapatin eka) ja kuusi omistan käytännössä vain puoliksi. On digipäkkiä, limitededitionia ja bonus-kiekkoa. Yhteensä 215 nimekettä. Lisäksi 12 on tällä hetkellä tilauksessa, Helloweenia, Sapattia, Priestiä, Panteraa ja muuta kivaa.
Paras kaikista on vissiin Straton Elements pt 1.

Pitäisi ottaa kuva noista levyistä ja pistää tänne. Onhan ne sentään noin 35% koko elämästäni.

Enska ja Kiuas lauantaina prkl.