IRC-Galleria

tj 50Sunnuntai 16.04.2006 16:13

FIFTY DARK MINDED BEASTS WITH THEIR WINGS OF STEEL
THEY MADE A RAID TO THE TEMPLE AND ITS TOWER OF GOLD

ANOTHER FIFTY STEEL WINGED ONES, THEY LANDED ON THE YARD
ON THE YARD OF THAT TEMPLE THEY MASSACRED ANGELS OF GOD

tj 60Torstai 06.04.2006 15:22

AND SIXTY DEVILISH CREATURES ATTACKED AGAINST THE WALLS
AND THOSE WALLS OF HEAVEN WERE CRUSHED BY THEIR FORCE

Tolkin plektra \o/
Tästä se keräily alkaa.

tj 66Perjantai 31.03.2006 12:29

Tänään lomille, yhdeksän päivän lomille!!!

np. Megadeth - Into the Lungs of HellKeskiviikko 22.03.2006 11:37

tj 75.

Viimeisimmät tiedot: aliupseerikurssin kouluttaja, herra luutnantti Äikäs, haluaa nähdä minut tämän postikierroksen jälkeen. Aamupäivän kierros alkaa lakisääteisesti klo 09.15 ja päättyy klo 10.00, mutta niin pitkään kuin voin muistaa on kierrokselle lähdetty jo klo 09.00 mikäli nakkikasa ei ole sitä estänyt. Kuulin tiedon nuoremmalta (tosin itseäni biologisesti melkein puoli vuotta vanhemmalta) kirjurilta, tkm Niemiseltä. Hän taas oli kuullut tiedon ltn Äikkäältä itseltään. Asialla ei kuulemma ole mikään kiire mutta heti kierroksen jälkeen kuitenkin ilmoittaudun kouluttajien huoneelle. Jos kyseessä on jokin nakki jonka Nieminen itsekin olisi voinut hoitaa, koen velvollisuudekseni haukkua Äikkään pystyyn. Olishan se perkele jos tuota nuorempaa sotilasrunoilijaa ei voida pitää täyspäiväisenä työmiehenä, ikäänkuin pelkästään sen työaika ei riittäisi kaikkien hommien hoitamiseen. Hah. Muistan varsin hyvin ajan noin puoli vuotta sitten kun edeltäjälläni, korpr Poutasella oli alle satanen jäljellä. Hän ei tehnyt hevon vittua minkään palvelusvelvollisuuden eteen. Ei siinä tosin mitään, sillä nyt ainakin voin haistaa ylennyksen ilmassa... nuuhnuuh! Se tuoksuu toisin kuin kikkeli kermakakussa, joka on teoriassa ihan hyvä muttei toimi käytännössä.
En enää osta levyn levyä hyvin pitkään aikaan. Säästöni ajalta ennen palvelusta sekä päivärahani täältä eivät millään riitä sekä levyihin, että Graspoppiin. Uhrauksia on joskus pakko tehdä. Eilen illalla ostin viimeistä kertaa, enkä sillä kertaa ostanutkaan kuin muutaman levyn ja pari peliä. Musiikkipuolelta Arch Enemyä, Helloweenia ja Lacuna Coilia, ja pelipuolelta Thief, Thief 2, AvP, Doom 3 ja Flatout. Tuo jälkimmäisin oli pakko ostaa uteliaisuudesta, sillä yleensä inhoan kaikkea mikä liittyy kilpailemiseen, kiireeseen ja sensellaiseen. Tarinavetoiset ja hitaasti nautiskeltavat pelit ovat parasta hupia.
Teejiitä reilun viikon kestävään lomaani on enää yhdeksän. Tuona aikana ajattelin katsoa kaikki painit pois mitä varastoon on kertynyt: noin 15 PPV:tä.

Ja kappas perhanaa, WrestleMania-tj on enää 11!

np. Testament - Love to HateSunnuntai 12.03.2006 21:16

Hei, kaikki Graspoppiin! Luvassa ruohonpolttelua ja popmusiikkia.

Ai niin ja tj 85.

no. Lordi - KalmageddonLauantai 11.03.2006 15:15

Eilen Lordi voitti Euroviisukarsinnat, tänään Immortal pääsi Galtsussa päivän kuvaan.

HEVIMETALLI VALLOITTAA MAAILMAN!tj 86. Kasikuusi, vähän kuin minä itse.
Kuume, päänsärky ja paluu inttiin on kurja yhdistelmä. Mutta tulipahan tänään saatua liput Maideniin ja Stratoon. Ei ihan turha päivä.

Ja mitäköhän se tj-luku oli? 98 muistaakseni.

330 - The Number of the BeastLauantai 25.02.2006 13:49

ONE HUNDRED OF SATAN'S ANGELS, SOMEHOW THEY LOST TO THE HEAVEN
AND WHAT A HELLUVA PARTY THEY HAD OVER THERE

ONE HUNDRED WARRIORS OF LUCIFER, THEY BROUGHT THE FIRE WITH THEM
AND THEY MADE STORM OF FIRE THAT BLEW OVER PARADISE
tj 100.

np. Judas Priest - Turbo LoverTiistai 14.02.2006 11:30

Tj 111.


1 1 1


Että näin. Taas eletään kinkkua.

np. Black Sabbath - ITorstai 26.01.2006 11:48

Tj 130.

Kaksisataa päivää takanapäin. Satakolmekymmentä jäljellä. Ei paha ollenkaan. Selkeästi voiton puolella.

Tänään päättyy meidän yksikkömme virka-apu ja päästään lomille yhden illan kahdeksantoista vuorokauden rupeaman jälkeen. Tulipahan tämäkin tupakinkku koettua. Virka-apu oli tähän mennessä sujuvin kaikista viidestä. En hajoillut juuri ollenkaan, välillä vain vanne kiristi päätä. Huomenna yksikköön tulevat upseerikokelaat.

Rainbow'n a Light in the Blackin kitarasoolo on muuten kenties paras soolo koskaan. Tälle mielelle olen pikkuhiljaa taipunut. Kakkosena Light of Day, Day of Darkness ja kolmosena Master of Puppets.