IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

Erakkodenailua ja häpykarvahippaaLauantai 13.05.2006 22:48

Beachpartyt pidän vaikka vittu väkisin, siis yksin. Juomat on muttei ihmisiä, mut kylhän sitä yksinäänki voi joskus ottaa humalan ja painia vaikka vaihtelun vuoks ittensä kanssa. Kunnon musat levylle, sauna päälle samoin grilli. Tätäsenytvaasittenon...

Miksei kalevalasta saa ihQdaa-painosta? Onko se ihme ettei kansanfantasia uppoa kun nuoriso kokee sen liian epäselväksi.

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräi­nen vilja.
Jukolan asunto, itäisessä Turussa, seisoo erään ostoskeskuksen pohjoispuolella, liki Toukolan rappua. Sen läheisin ympäristö on betoninen piha, mutta alempana on lähiöpubit, joissa ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili pelkät viinan kanssa lutraajat.

Seitsemän sielunveljestä uusiopainos? Kustantaja? Missä? Ai Helsingissä? No voin vaihtaa ton Turun tosta pois, eiköhän se jokatapauksessa kerro kaiken oleellisen. Mieti...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.