IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

Sunnuntaiaamuna vapina ja ra(ha)pulaSunnuntai 14.05.2006 17:09

Kledjut döfää niiku korsteeni, ihan ku kärtsärismettis. Jysyy ei oikestaan oo. Silti mielessä kiiltää tropiikin raikkaus, greippimehuksikin kutsuttu elämän elinvoiman palautusjuoma.

Onkohan C-vitamiinissa ja VAIN HEDELMÄN OMASSA SOKERISSA jotain mystistä?
Greipissä se mystisyys on. Leary oli idiootti, valeprofeetta. Minä olen se valon lapsi joka tuo greippimehun koko kansan(talouden) tietoon. Kolme kunniahuutoa kylmälle greippimehulle ja kumarrus valion mekkaa kohti, 7 kertaa greippi meidän rukous ja synninpaljastus katolilaiskopissa
(jos haluaa säilyttää henkensä niin kannattaa miettiä mitä sanoo, Rybb & Decker on kuolemansynti, sisältää runsaasti hedelmälihaa).

Tulipa eilen sitten ihmisiä yöllä padan roihun ääreen istuskelemaan... SELVINPÄIN!!! Karhukossukuuri ja pari grillattua makkaran kuvatusta, sauna ei lämmennyt tällä kertaa.

Punkut vietiin käsistä ja yhden kulauksen maistaneena voin suurena viiniasiantuntijana kertoa että tämän aussishirazin kuvaukseen sopisi "nomen est omen". Onneksi en juonut.

psssst... se oli muuten Moondarra.

Sunnuntaitilitys : Noora menee naimisiin (Ere Kokkonenko tätä paskaa suoltaa?)

Miten on mahdollista että nelonen näyttää moista roskaa? Noora menee naimisiin on varmasti huonointa realitysontaa mitä on tai tulee ikinä olemaan. Nooralla on aikaa 18 päivää naimisiinmenoon ja sulhasesta ei tietoakaan. Olen seurannut sarjaa siitä lähtien kun totesin että se on jopa niin huono että se on pakko katsoa. Uskon että kun sarja loppuu niin nelosella muistellaan tuskastuneina kanavan historian suurinta floppia. Toisin kuin viinit niin tämä sarja huononee jakso jaksolta.

Väkisin käydyt keskustelut täysin urveloiden sulhasehdokkaiden kesken aiheuttaa myötähäpeäkohtauksia, jokainen vähänkin järkevämpi ohjelmaan hakenut jättää itse leikin kesken tai vetää lekkeriksi. Sääliksi käy Nooraa, mutta toisaalta säälipinnatkin unohtuvat kun huomaa että 80% ohjelman kestosta koostuu idioottimaisesta naurunkaltaisesta hörötyksestä. No minkäs ihminen naurulleen voi, mutta kun siihen lisätään vieläkin ärsyttävämmät musiikit ja tunnari niin pannukakku alkaa paisua paskasta. Jaksojen nolointa (parasta!) antia on häiden suunnittelu.

Tänään Noora maisteli leipomossa sulhasehdokkaan kanssa erilaisia leivoksia häitä varten. Nöyryytys purkautui epätodellisen typerällä smalltalkilla ja noloina keskustelun tynkinä joka päättyi siihen että sulhasehdokas palautti itse sormuksen ja lähti pois katuen varmasti samalla elämänsä suurinta virhettä. Loppujakso kuluikin sitten esitellen TÄYSIN toissijaisia asioita mm. Nooran avantouinti ja häpeällinen käynti carting radalla joka ei liittynyt yhtään mihinkään. Nooran sisko kehui että oli kiva päästä ajelemaan tiedostaen kuitenkin ettei Noora pidä siitä varmaan lainkaan. Pakkaa sekoitti vielä Karita Tuomola ylpeilemässä ajotaidoillaan siinä sivussa kun Noora ajoi kahtakymppiä ja päin helvettiä. Pitäähän jaksoihin saada tarpeeksi materiaalia mutta kysyn vain että MITEN HELVETISSÄ TÄMÄ PALVELEE SARJAN IDEAA? Noora tapasin myös urheilullisen uuden sulhasehdokkaan jonka mukaan hän lähti hieman vastahakoisen oloisesti keilaamaan. Keilauskaan ei sujunut. Lopussa myös paljastui että sulhasehdokkaalla on niiiiiiin kiireinen työ ettei ole tavannut Nooraa ilmeisesti kertaakaan tämän julkisen keilahallinöyryytyksen jälkeen.

Jos näemme vielä ensi viikolla uuden jakson niin nauhoitan sen takuulla, eihän ihmisten typeryydestä jää jälkipolville muuten todisteita. Sarja voitaisiin yhtä hyvin kuopata nyt sillä minun lisäkseni katsojia on varmaan vähemmän kuin spitaalisella sormia. On toisaalta ihanaa että telkusta tulee näinkin huonoa ohjelmaa, minä rakastan huonoutta. Varsinkin silloin kun se on tahatonta, noloutta ja häpeää. Naamalleni kehittyy murhaajan virne, silmäni alkavat kiilua ja saatan päästää suustani kommentteja kuten "EI VITTU!!!!" tai "NO HUHHHHHUHH" sekä naurahdella äänekkäästi vihaisesti. Sarja ei kuitenkaan ole vitsi eikä tarkoituksella hyväile myötähäpeärauhasia, nolointa ehkä onkin että se tekee sen kuitenkin.

NELONEN - TEHKÄÄ LISÄÄ TÄTÄ PASKAA! Oma elämä tuntuu ihanalta, kiitos teidän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.