IRC-Galleria

SteveHarris

SteveHarris

Death to being sober !!!

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 10:09

Ootnkaa leevin tahtii juodaan kaljaa auringonnousuun keskel pelto ooo<3 helmi ilta vaik vähä pashkaaa _(

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 18:59

Lebbosa reissu jkl ja takas, 3h yöunet :P onneks faijal oli lonkkua ni pysy hereil

[Ei aihetta]Torstai 21.05.2009 20:37

Sepetus sanoo (17:36):
katon pornoo ja kuuntelen cannibal corpsee
Liiallisella kolajuomien käytöllä saattaa olla vakaviakin seurauksia. Lääkärit varoittavat, että liiallinen käyttö voi johtaa pienestä heikkoudesta jopa lihasten halvaantumiseen.

Kansainvälisen lääkärijulkaisu International Journal of Clinical Practisen mukaan oireet johtuvat siitä, että kolajuoma voi laskea veren kaliumpitoisuuden jopa vaarallisen alhaalle.

Julkaisussa kerrotaan australialaisesta strutsinkasvattajasta, joka tarvitsi ensiapua juotuaan 4-10 litraa kolaa päivässä. Miehen keuhkot halvaantuivat, mutta hän selvisi täysin hoidon avulla. Lääkärit kehottivat häntä vähentämään kolajuomien käyttöä.

Toinen lehden mainitsema esimerkki on raskaana oleva nainen, joka oli kuuden vuoden ajan juonut jopa kolme litraa kolajuomaa päivässä. Raskaana ollessaan hän valitteli väsymystä, ruokahaluttomuutta ja jatkuvaa oksentelua. Sydänfilmin mukaan naisella oli epäsäännöllinen syke, luultavasti veren matalan kaliumpitoisuuden takia. Vähennettyään kolajuomien käyttöä hänen oireensa hävisivät.

Tutkijoiden mielestä nämä tapaukset eivät ole mitenkään epätyypillisiä, vaan moni ihminen on vaarassa saada oireita kolakäytön liiallisuuden takia.

(MTV3)

Joni otti jackpotin mun yamahalla :PTiistai 19.05.2009 18:26