IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Niin kuluu päivät, vuodetkinLauantai 23.02.2008 20:02

Aika menee joskus liian lujaa. Vai meneekö se aina? Ei elämässä tunnu olevan aikaa selvittää niitä asioita jotka pitäisi selittää toisille ja varsinkin itselleen. Joskus sitä ajan kulumista vielä auttaa itsekin hötkyilemällä ja tekemällä kaikenlaisia suunnitelmia vuosien päähän. Vasta nyt ymmärrän, miksi toiset sanovat, että pitäisi ottaa päivä kerrallaan.

Miksei joskus voisi vaan pysähtyä? Onko aina todellakin niin kiire? Eikö olisi joskus hyvä ajatella ja miettiä ihan rauhassa huolehtimatta siitä, mitä muut minulta odottavat? Eikö ole tärkeämpää, mitä minä itseltäni odotan? Eikö tämä ole minun elämäni? Eikö sinun elämäsi ole sinun oma elämäsi?

Ole kiltti ja istu kanssani alas. Istu ja katso minua silmiin. Anna silmiesi kertoa minulle asioita. Kerro asioita myös sanoillasi. Kerro miltä sinusta tuntuu, kerro mitä ajattelet. Kerro mitä haluat ja mitä pelkäät. Anna minulle aikaa, anna meille aikaa. Sano missä minä menen vikaan. Myönnä omat virheesi. Sinä olet minulle tärkeä ja ainutlaatuinen enkä halua menettää sinua. Tee tämä minun vuokseni ja sinun vuoksesi. Tee tämä meidän vuoksemme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.