IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonlopun alotteluaPerjantai 02.12.2005 21:27

Nukuin ensin oikeen pitkään, ja kun jaksoin herätä niin mietin että pitäis ettiä yks tärkeä lappunen. Kun sitä ei sitten löytyny, kävin hoitamassa asian kaupungilla. Olin samalla syömässä Raxissa ja kylläpä tulin täyteen... Ulkona on lumi vetäny taas aika loskaksi.
Aika hiljasta taitaa tulla tästäkin illasta, saa nyt nähdä viittinkö ja jaksanko vielä johonkin lähteä. Ajatukset pyörii taas jotenkin ympyrää, ei kyllä tekis mieli kotonakaan yksin olla. Mistähän olen näin sekasin menny, pää on kun haminan kaupunki. Mihinkään ei osaa keskittyä, haluan kaiken ja en mitään. Onko tämä alkavaa kaamosmasennusta tai jotain?
Kaikenlaisia suunnitelmia olen pyöritellyt päässäni. Haluaisin ottaa kissan, mutta se ei oikein taida onnistua kun on jo kaksi marsua. Ehkä harkitsen asiaa sit joskus myöhemmin. Tarvii vähän kyllä kysellä muiden kokemuksia asiasta...
Otetaan päivä kerrallaan ja katotaan mitä elämä tuo eteen. Sen olen jo huomannut että sieltä voi tulla ihan mitä vaan ja koska vaan. Ikinä ei tiedä. Siinä se jännitys onkin. =o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.