IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Semmosta tämmöstäPerjantai 13.06.2008 03:16

Tässä on taas menny pari päivää sillain ohi vaan.
Olin eilen terkkarilla ja kyllähän sieltä selästä oli skolioosia löytynyt. Veriarvot lähes kaikki hiukan alakanttiin, vaan punasolujen tuotanto yläkanttiin. Se taitaa tietää b-vitamiinipistoksia tai ainakin kuuria muuten.
Tossa aamulla kun nousin sängystä, tapahtu jotain aika mielenkiintosta. Yhtäkkiä vaan kaaduin maahan, enkä oikein tajunnut itsekään että miksi. Tontsa oli puhelimessa ja katto vaan että mitäs nyt tapahtui. No, yritin nousta ylös ja ottaa askeleen... humps, taas oltiin maassa. Sitten tajusin että toinen jalkani nukkuu. Ei siis pidä lainkaan. Odottelin vähän aikaa lattialla ihmetellen ja kyllä se jalka sitten alkoi pitämään mutta hassulta tuntui vähän koko päivän...
Niin, rmj:hin on nyt sitten liput hankittuna. Olin kyllä niin vastaan sitä hommaa ja olen vähän vieläkin mutta kai siellä käydä voi kun se nyt kerran täällä Porissa on ja onneksi pääsee ihan omaan kotiin yöksi, ettei tarvi koko aikaa kattella sitä teinien sekoilua.
Vuorokausi on vaihtunut juuri siihen malliin että Tontsa vanhenee tänään. Synttäreitä siis tänään vietetään ja tarkotuksena olis ainakin käydä leffassa ja mennä Niittymaalle taas.
Sellasta ja heikun keikun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.