IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitäisi aina muistaa, että täällä eletään vain kerran. Jos jätät jotain sinulle tärkeää tekemättä koska epäröit, ei sinulle ehkä tule enää koskaan uutta tilaisuutta tehdä sitä tekoa. Kuin myös jos jotain teet, tee se harkiten sillä sitä mitä olet kerran tehnyt et tekemättömäksi saa.
Muista, että niin kuin sinä kohtelet toisia, niin tullaan sinua kohtelemaan aikanaan. Ole tarpeeksi rohkea olemaan oma itsesi, ja tarpeeksi nöyrä myöntämään kun tiedät olevasi väärässä. Älä odota anteeksiantoa jos et ole valmis anteeksi pyytämään ja antamaan.
Eilistä et takaisin saa, tulevaisuudesta et tiedä. Elä siis vain ja ainoastaan tässä hetkessä ja tee kaikki niin hyvin kuin osaat, peläten pahinta ja odottaen parasta. Kun täältä kerran lähdet, et mitään saa mukaasi. Mieti siis mitä haluat itsellesi kerätä; rikkauksia vai rakkautta. Mikä on pysyvää, se ei katoa eikä kannata nojata siihen mikä kaatuu niskaan.
Yritä aina ajatella positiivisesti, sillä pettymykset kuuluvat elämään eikä niiltä pessimistikään välty. Realismi on muutakin kuin taipumista pakolliseen.
Yritä aina kaikkesi itsesi ja muiden eteen. Kun rakastat itseäsi, osaat rakastaa myös muita. Kun muut rakastavat sinua, osaat rakastaa myös itseäsi. Tähän pyörään pääsee mukaan mistä kohdasta vain, vaikka se ei aina helppoa olekaan. Asioissa onnistuu vain yrittämällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.