IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ohi on, ohi on...Sunnuntai 29.12.2013 21:30

Joulu on ohi tältä vuodelta ja niinhän tässä taas on käynyt että huomenna on jo aatonaatto taas, uusivuosi tulloo. Ajattelin mennä sitä juhlistamaan Poriin vanhojen kavereiden kanssa.

Eipä tässä ole sen kummosempia taas ollutkaan ohjelmassa, tänään lähdin käymään äitin luona. Linkkupysäkillä mulle alkoi juttelemaan joku marokkolainen tyyppi, ja sitten siihen tuli vielä suomalainen pariskunta. Pälätettiin siinä niitä näitä, ja mietin että ompas sosiaalisen olosta porukkaa. Sitten vielä autossa joku mummo yhtyi keskusteluun. :D Säätähän siinä päiviteltiin tietenkin, kun ei se talvi nyt ole vieläkään tullut. Plussaa, harmaata ja vettä sataa. Tosin tänään oli kaunis päivä ja vähän vilposempaakin kun taivas selkeenä.

Äitin luona sitten ei oikeen ollut hyvät tunnelmat kun hoitajat osottaa omaa hermostuneisuuttaan jo vähän liiankin näkyvästi ja suorasti, ei se ole mun mielestä kivaa. No äiti sai kuitenkin kaupasta taas jotain ja sitten tulin kotiin. Tuossa noin tunti takasin kuului ensimmäinen raketinpamaus.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.