IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ja sitä vappuaattoa sitten...Sunnuntai 30.04.2006 23:01

Aamupäivän nahjustin ihan kotona, mutta iltapäivällä ajattelin lähteä kaupungille. Kävin vielä tivolissa pyörähtämässä ja silleen. Tulipa siinä nähtyä yksi vanha... ööh, miten sen nyt sanoisi... noh, tuttu. Kovasti oli muuttunut, toivottavasti menee parempaan suuntaan.
Kotiin sitten vaan illaksi rauhottumaan. Alkaa ne sairaalafiiliksetkin iskeä pikkuhiljaa päällensä. Vaikka ei kai vielä pitäis... no huomenna tarvii joka tapauksessa alkaa valmistautumaan.
Mun miehestä ei ole kuulunut mitään eilen eikä tänään. Mä en tykkää tästä yhtään, en tiä pitäiskö huolestua. Sen sijaan eräs ihanaakin ihanampi ihminen pitää huolta niinkun vaan enkeli voi pitää. Meneehän tässä taas pää sekasin väkisinkin. Huolenaiheita on muutenkin ihan tarpeeksi, ei tarvis enää olla lisää miettimistä.

VapputunnelmiaLauantai 29.04.2006 23:25

Tänään on ollu aikast mukava ja mielenkiintonenkin päivä. Aamulla mut herätti puhelu iskältä. Eikun kaupungille, ja ekaa kertaa sit muuten pyörällä liikenteessä. Kyllähän tuolla vielä eteenpäin pääsi. Sitten kaupungilla vaan kattelin ihmisiä ja meininkiä. Söin vähän jotain ja kävin tivolissa pyörähtämässä. Pallonheiton saldo: ensimmäisellä pallolla osuin lamppuun (kyllä sitä nuorta heppua joka kojua piti, nauratti...) =oD Enhän mä mihkään osunu mihin ois kuulunu osua, joten valitsin lohdutuspalkinnoksi sen perinteisen muovisen vasaran. Kaupungilla joku pieni poika katsoi sitä vasaraa sitten niin simmut kiiltäen, ettö pakkohan se oli hänelle antaa. =o) Sitten tulin kotiin ja kävin kaupassa.
Melkein historiaakin taisin tänään tehdä. Yhden riitapukarin kanssa onnistuin taas juttelemaan ja peräti vielä aika ystävällisestikin. Hyvä niin, en mä halua kenenkään kanssa vihaa pitää. Ja tulihan sitä muutenkin mukavien ihmisten kanssa juteltua, niinkun melkeen joka päivä.
Että semmosia tänään.

Vappu meinaa käydä päällensäLauantai 29.04.2006 00:42

Niinhän se tekee. Aamupäivän olin koululla juttelemassa opettajien kanssa. Ne totesivat, että toivut rauhassa ja jatketaan sitten harjotuksia.
Iltapäivän olin kaupungilla ihmettelemässä vappufiiliksissä olevia ihmisiä. Sitten tulin kaupan kautta kotiin, söin hyvin ja nyt alkaakin jo väsyttää. Huomenna ehkä vierailen tivolissa. =o)

Voimia, voimia...Keskiviikko 26.04.2006 21:39

Niitä tarviin nyt.
Aamulla menin sitten vielä sairaalaan polille tarkastukseen, siellä ei näkyny mitään ihmeellistä. Sitten kävin koululla, mutta opettajalla ei ollu oikeen aikaa nyt jutella, joten tehtiin uudet treffit perjantaiksi. Sitten kävin kaupungilla vielä hoitamassa asioita, minkä jälkeen tulin kotiin. Vähän aikaa olin sitten ihan rennosti. Sitten sairaalasta soitettiin mulle. Ne leikkaa mut viikon päästä keskiviikkona. Kuulemma isohko leikkaus tiedossa, jonka jälkeen viikko toipumista osastolla. Levottomaksi veti, päätin lähteä moikkaamaan kaveria, mutta tällä kertaa mua ei sinne just kaivattu, joten tulin takasin kotiin. Pientä itkua piti tirautella, kaikki tuntuu niin semmoselta, että ... en tiä. Kai se tästä. Kai se ens viikko vaan jänskää mua.
Loppuillan oon vaan kotona, kattelen telkkaria, oon koneella ja ehkä pelailen vaikka tota nintendoa. *huokaus*

Kotona taasKeskiviikko 26.04.2006 00:39

Pääsin sitten tänään kotiin sairaalasta. MUkava olla kotona. Nyt vaan sitten oottelen että koska ne kutsuu leikkaukseen.
Kissa on ihan sekona kun oon taas sen seurana. Telkkaria tässä kattelen ja ihmiset soittelee ja kyselee vointia. Eipä tässä sitten tänään ihmeempiä. Huomenna lisää.

SairaalassaLauantai 22.04.2006 18:20

Sairaalassaolo jatkuu. Toinen munuainen kiukuttelee, ja sille ne aikoo tehdä jotain. Nyt oon kotona käymässä, kun ne päästi mut sieltä osastolta yhtäkkiä kattomaan mun lemmikkejä.
Tosiaan syntymäpäiväni kunniaksi tuossa keskiviikkona jouduin kovien selkäkipujen takia sinne sairaalaan. Mun tarvii olla nyt siellä ainaskin viikonlopun yli, maanantaina ne pistää mulle jonkun pienen putken, että alkais ne paikat sieltä paranemaan. Sekin on kuulemma tosin vaan väliaikainen ratkasu, kai ne tuon toisen munuaisen leikkaavat pois. =o/
Noh, eiköhän se tästä.

Pitkää viikonloppuaMaanantai 17.04.2006 00:25

Ohhoh, kaikenlaista sitä aina ehtii tapahtua muutamassa päivässä. Perjantaina illalla mun puhelin soi, ja sieltä alkoi joku afrikkalainen kaveri helsingistä esittelemään itteään. Mä ajattelin että EI TAAS, eikö näiltä saa ikinä rauhaa. Uteliaisuus kuitenkin heräsi että missähän sitä mun puhelinnumeroani taas levitellään. Yritin kysellä ja tämä vastailikin, mutta totesi että naamatusten olisi helpompi puhua. Sanoin että en oo ainaskaan tulossa helsinkiin ja että olen ihan varattu ihminenkin. No, halusin kuitenkin selvittää asiat, joten kun kaveri eilen kysyi että saako hän tulla huomenna yhtäkkiä käymään, mä suostuin. Tänään se sitten oli täällä Porissa muutamia tunteja, käveltiin, esittelin sille vähän Porin keskustaa, syötiin ja juteltiin. Hiukan tuli lisää selvyyttä asioihin, mutta silti on vielä vähän selvitettävää.
Ei mun oma kultakaan varmaan tykkää että mun seurassa miehiä kulkee noin, mutta ehkä nää jutut joskus loppuu kun viittii nyt selvittää tämän perin pohjin.
Että semmosta. Kevät tulee, ihanaa. Ulkoterassi keskustassa ja jätskikioski rannassa on avattu. =o)

ParanemistaTorstai 13.04.2006 15:50

Sairaalassa on tullu oltua tämä viikko. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä oli lähettävä päivystykseen huonon olon ja kovan kivun takia. Siellä ne sitten tiputteli antibiootteja minuun ja semmosta. Kuumetta mulla oli parhaimmillaan yli 39. Mun rakas mua lohdutteli puhelimen välityksellä, ja siksi kai minä siellä jaksoin olla. Nyt pääsin sitten kotiin. Pääsiäinen edessä. Lepäämistä, tietokonetta, telkkarin kattelua, kissan kanssa leikkimistä, musiikin kuuntelua, lukemista. Seuraavaksi telkusta tuleekin teho-osasto.

ViikonloppuPerjantai 07.04.2006 21:38

Viikonloppuhan se ois taas. Onneksi. Meinaan nukkua ainaskin ja rentoutua muutenkin.
Tänään oli töissä mielenkiintonen päivä. Siellä kuulee oppilaiden suusta semmosia juttuja että väkisin meinaa tulla kyyneleet silmiin. Kaikenlaisia ihmiskohtaloita sitä voi maailmassa olla, eikä tarvi mennä ees kauas katsomaan.

Kiirusta pitääKeskiviikko 05.04.2006 22:48

Kiireisiä päiviä on tässä ollu. Kaikkea on tarvinnu tehä ja joka paikkaan keritä. Noh, jos viikonloppuna sais sitten taas ottaa vähän rennommin.
Työharjottelu on sujunu kai ihan mukavasti, ei mitään hämminkejä. Niihin ihmisiin alkaa kyllä helposti kiintyä kun pääsee vähänkin niiden ajatuksiin sisälle ja kun mä kiinnyn niin helposti kaikkiin muutenkin.
Nintendon lainasin kaverilta, ja sitä on tullu pelailtua. Vanha kapistus mutta mukava ja kyllä aika muuten kuluu.
Paljon mietittävää ja murehdittavaa tuntuu olevan, mutta eihän ne miksikään murehtimalla muutu. Positiivista ajattelua oon yrittäny harrastaa tän kaiken kiireen keskelläkin.