IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paranemaan päinPerjantai 30.11.2007 18:31

Joo, ainakin vähäsen. Nukuin sitten koko yön kuin tukki, kiitos lääkkeiden. Kotona kai vietän vielä tämänkin päivän.
Hei nyt oikeesti. Tota mun ihkupoksista löytyvää ystävätestiä ei oo tehty tarpeeks. Siellä on jotain tuntemattomiakin mukana. Elikkä, nyt siis te jotka tätä päiväkirjaa kyyläätte ja ootte oikeesti mun kavereita niin velvoitan teidät sen tekemään. Niin. Mars mars, menee sit jo tekemään. =oD
Joo, ei muuta erikoista.

KipeänäTorstai 29.11.2007 17:51

Siis todella kipeänä. Eipä tullu pahemmin yöllä nukuttua. Ahistaa, oksettaa, särkee, on tukossa, täynnä räkää, palelee ja hikoilee. Että semmosta. Tänään en varmaan pahemmin poistu täältä kotoa. Ehkä sitä jotain tekemistä keksii, toivottavasti ainakin. Ritari ässää vois alkaa kattelemaan jonkun ajan päästä. Kauheeta sekin kun on nälkä ja ei ole. Tekee mieli jotain mutta ei tiedä mitä. Toivottavasti tästä pian paranen.

Yksin kotonaKeskiviikko 28.11.2007 20:41

Aamulla sairaalassa pienissä kokeissa ja sitten takasin kotiin. Ulkona on tänään ollu tosi ihana ilma. Pientä pakkasta on pidelly ja päivällä paisto aurinko pilvettömältä taivaalta. Maa on vähän kuurassa ja kiiltelee.
Mies lähti sitten töihin iltavuoroon, ja mä taisin vähän nukahtaa mutta heräsin päänsärkyyn. Siispä otin ja menin kahville. Mikäs siinä, kolme kuppia tuli taas juotua... ...
Semmosta. Eipä kai loppuiltaan muuta kun koneella istumista.

Kävin sitten kaverin tykönä kylässä tossa kiinanmuurissa ja haettiin hesesapuskaakin. Ihan hyvää se oli pitkästä aikaa ja kiva kun asuu kavereita lähellä. Ja osaa muuten tämä kaveri sitten piirtää.

Kevään ensiluntaTiistai 27.11.2007 17:50

Kotona sairastellessa on menny tämäkin päivä. Voi olla että vielä täytyy lähteä käymään pieni lenkki ulkona. Eihän se uni muuten tule. Tarvii vaan pistää vaatetta kunnolla päälle.
Tontsalla oli sitten tänään eka työpäivä. Tai no siis työ ja työ, koulutusta tänään. Huomenna työtä. =o) Toivotaan että kaikki lähtee menemään hyvin.
Kaija Koota tässä kuuntelen ja yritän rentoutua.

Ihminen?Maanantai 26.11.2007 14:47

Kävin eilen kaverin kanssa mielenkiintoisen keskustelun siitä, mikä on ihminen. Monenlaisia mielipiteitä voi siitäkin olla. Toisten mielestä ihminen on vain eläinlaji toisten joukossa. Joidenkin mielestä ihminen on jotain suurempaa. Ja on vielä niitäkin, joiden mielestä ihminen on ehkä kaikkein suurin, ja hallitsee kaikkea tuntemaamme.
Niin. Mikä ihminen on? Miksi vain ihmisellä on käsitys oikeasta jä väärästä? Miksi vaikkapa apinalla ei sellaista käsitystä ole, vaikka muuten fiksu eläin onkin? Miksi vain ihminen osaa rakastaa? Vai tietääkö joku jonkin eläimen, joka rakastaa toista eläintä? Tokihan niillä kiintymystä on. Ja ne kulkevat yhdessä. Pariutuvat, parittelevat. Mutta eivät ne rakasta, niinkuin ihmiset. Viha on toinen ihmisen yksinoikeus. Empä ole kuullut eläintä, joka vihaisi toista sellaisista syistä joista ihminen yleensä toista vihaa. Tai yleensäkään en ole kuullut, että eläin vihaisi.
Tämmöisiä. Niin, ja mä olen kipeenä.

Taas se alkoiSunnuntai 25.11.2007 18:53

Joulukausi, nimittäin. Tuntuu että just oli viime joulu ja kohta on taas joulu.
Olin kaupungilla puolenpäivän aikaan kattelemassa joulukadun avajaisia. Siellä oli porukkaa tarpeeksi, paljon lapsia ainakin. Pukki tuli, heppojen ja Petterin kanssa. Kyllä, ne olivat repässeet jostain poron Porin torille.
Nyt sitten pitäs taas keksiä illaksi jotain tekemistä. Kai sitä täytyy heroesin toista kautta jatkaa tai ritari ässäkin kävi kyllä mielessä. =oD

Että näinLauantai 24.11.2007 22:33

Tiedät minusta enemmän kuin kukaan muu. Joskus mietin, tiedätkö minusta joissakin asioissa jopa enemmän kuin minä itse. Uskot minuun enemmän kuin minä itse, ainakin nyt. Tietäisitpä itsestäsi yhtä paljon, ja uskoisitpa itseesi enemmän.

Tänään ohjelmassa: Paljon nukkumista, koneella istumista, kahvilla käymistä, hieman pakkasta, upea täysikuu, uusi puhelin, miettimistä, kebabbia... mitä muuta?

Päivistä sekasinLauantai 24.11.2007 00:09

En millään meinaa ymmärtää ja tajuta että nyt on perjantai-ilta. En sitten millään. Heroesin ekan tuotantokauden sain nyt sitten katottua kokonaan, ja ihan hyvä päätös sille oli.
Sunnuntaina olis joulukadun avajaiset, pitänee mennä paikalle.
Käytiin eilen ulkona vähän ja olipa outoa huomata että joa MINÄ taidan saada aikaan pientä mustasukkaisuutta joissakin ihmisissä. No, eipä ne semmoset ihmiset sitten kaikkea tajua tai ymmärrä. Mutta se siitä.
Ehdotuksia otetaan vastaan viikonlopun ohjelman suhteen.

I feel goodKeskiviikko 21.11.2007 20:30

Hyvä fiilis jatkuu. Mikäs siinä, illalla tulee sitä jalkapalloa telkkarista. Ja vaikkei siinä nyt varmaan pärjätäkkään niin ainahan se on mielenkiintosta nähä miten käy. =o)
Eiköhän se tästä iltaa kohden taas. =oD

Semmonen päiväTiistai 20.11.2007 20:54

Tänään tuntuu onnekkaalta. Monestakin syystä. Voitimpas leffaliput sitten täältä galleriasta siihen Beowulffiin, kunhan vielä hoituis kulkeminen Turkuun ylihuomenna.
No joo, nyt on semmonen olo että en edes jaksa kertoilla... ääääää. Sanotaan vaan että joskus joku sattuu kohalleen. Apua. Ääääääää.
Mieskin sai töitä mitä oli oottanu jo pitkään.
Eli ihan ok päivä lievästi sanottuna ettenkö sanois... =oD