IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

PiristystäKeskiviikko 30.11.2005 18:12

Ulkona on sitten tosi ihana ilma! Nyt jo alkaa tosin hämärtää, mutta äsken kun siellä kävelin, niin ihailin sitä pehmosen valkeaa maisemaa jonka yläpuolella hohti purppuraa. Talvi taitaa olla ja pysyä. =o)
Ajattelin hemmotella itseäni poppareilla ja chilipähkinöillä. Suklaata meinasin ostaa, mutta sitä syödessähän alkaa naama kukkimaan. =o(
Joku puhelinhaastattelija soitti, mutta ei voinukkaan haastatella mua koska en ollu lukenu tämän päivän Satakunnan kansaa. xoD
Tänään ois vielä ohjelmassa lähinnä koulutehtäviin lukemista ja marsujen hellimistä. Huomenna voi olla sit jo taas vähän vilkkaampaa. =o)

HiljaistaTiistai 29.11.2005 20:56

Tänään on ollut hiljasta, niinkun on ollu jo monta viikkoa putkeen. Kotona olen ollut, kuunnellu Hausmyllyä ja ihmetelly elämän menoa. Ajatukset alkaa selkiintyä, vaikkakin hyvin hitaasti. Eikös se ole pääasia että itse tietää mitä haluaa?
Sain ittestäni irti niin paljon että kävin jopa kaupassa. Sieltä en tosin ostanu muuta kuin Murulle ja Hönölle heiniä. Niitä ne nyt nakertaa innoissaan.
Vähän on semmonen olo että kukaan ei kaipaile eikä ketään kiinnosta. Eihän se tietenkään niinkään ihan ole, ainahan joku jaksaa yhteyttä ottaa mutta ehkä se on semmonen tunne vaan.
Märkää lunta on piha piukassa ja ovikin piti potkia auki. Ihan kaunista ois jos tuo ei olis menny niin loskaksi, eilen ainakin vielä ihastelin ulkona tuota luontoa.
Huomenna tarvis YRITTÄÄ nousta ajoissa ja mennä ehkä käymään koulussakin pitkästä aikaa.
Että semmosta. Elämä on.

PS. Kuulimpa tänään semmosen niin hyvän uutisen että se pelasti aika paljon tämän päivän =oD
- Vanhemmat »