IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Elämä eteneeMaanantai 28.08.2006 17:20

Jaahas jaahas. Kaikenlaista. Suunnitelmia pitää tehä elämän suhteen että saa joskus sen ammatin. Yhen ihmisen perään ikävöin vieläkin, ei voi mitään... kiirettäkin pitää. Sompailen paperien ja kaikkien kanssa pitkin kaupunkia.
Mutta yks hassu juttu. Aamusti ennen kun tein mitään muuta, otin ja rukoilin. Pyysin Iskältä hyvää päivää ja että kaikki sujuis. Ja kyllä on sujunu tänään ihmeen hyvin.
Kuulumisia taas kun kerkiää...

SadepäiväKeskiviikko 16.08.2006 00:51

En päässy ylös ihan niin aikasin kun suunnittelin, kun en saanu illalla unta. Tänään tuli ekat jaettavat lehdet. Tuli semmonen olo että huh huh mutta kai siitä jotenki selvitään. Huomenna niitä pitäs lähteä jakamaan. Sen tiimoilta onkin huomenna paljon tekemistä. Voi itku ja ne kouluhommat oottaa...
Tiputettiin semmonen kirjeentapanen sen yhen postilaatikkoon. Nyt vaan oottelen ja toivon jonkinlaista vastausta. Kespalla istuttiin hetki, mut siellä ei ollu mitää erikoista.
Päivä kerrallaan...

RuuhkapäiväMaanantai 14.08.2006 22:59

Nukuin reippaasti (hyvä niin että saa nuo univelat pois). Mentiin kaverin kanssa salille missä fysioterapeutti teki mulle oman kunto-ohjelman. Kaupungilla ja siellä salillakin oli kauheesti ihmisiä, oikeen maanantairuuhka.
Mä tässä mietein että kyllä mun on jollakin tavalla selvitettävä asiat sen yhen ihmisen kanssa. Mä en suostu siihen että tää loppuu näin. Ei niin hyvän alun jälkeen.
Illan tullen ei olekkaan taas muuta tekemistä kun roikkua koneella ja mesettää. Plaahh...

Varjot vain kasvaa ja tyttö pieneneeMaanantai 14.08.2006 01:01

Näin siinä sit taas kävi... mä en jaksa tätä samaa aina. Miksei kerrankin vois onnistua? Mikä tuli, mitä tapahtui? Miksi mä menetin sen minkä oikeesti halusin pitää?

Ei hyvää päivää tätä elämää... En tiiä... ='o(

As usual, thanks for askingLauantai 12.08.2006 01:07

Viimeset kuumat ilmat lienee menossa. Lämmintä on. Kaverin kanssa oltiin taas tänään kaupungilla ja siellä näky kaikenlaista. Mun hiuksissa on nyt ylimäärästä väriä jonka toivon lähtevän veke aika pian. =o/ Noh, huonoja ideoita pälkähtää joskus päähän.
Töitäkin sain... lehdenjakajana. Saa nähä miten se sitten alkaa menemään, ei mua kukaan tuu opastaan, ihan itte ne hommat sitten vaan tarvii alottaa ens keskiviikkona. Että silleen. Noh, pieni extratulo tilille ei tee pahaa.
Elämän ja asioiden ihmettelyä ja mietiskelyä. Ei oo pariin päivään taas kukaan mua pahemmin kaivannut, mutta ehkä se tästä. Ainaskin on viikonloppu... saa rentoutua.

Jaahas jaahasMaanantai 07.08.2006 01:39

Viikonloppu melkein takanapäin ja ohhoh taas mitä kaikkea aina sattuu. Viikonlopun aikana oltiin kavereiden kanssa kahveella, otettiin valokuvia paljon, ajeltiin pyörällä huolimattomasti josta seurauksena oli törmäys auton kanssa (onneksi en itse törmäillyt ja onneksi ei kaverille käyny kuinkaan), huonoa oloa tivolissa... ikävää.
Tänään on sentään ollu hiljanen päivä, ei oo mitään paljon tapahtunu. Tässä kotona olen ollu ja silleen. Huomenna alkaa taas lento.

NormipäiväPerjantai 04.08.2006 01:41

Kirjurissa hilluttiin Katan kanssa. Ja otettiin taas "vähän" kuvia. =oD Ei se mitään.
Ikäväikäväikävä. Tulis mun menninkäinen jo pian takasin. Neljä päiväääääää.
Ulkona on aika kuuma. Elokuussahan ne helteet usein tulee. Onneksi on uni alkanu tulemaan ees vähän paremmin.

Jees poxTorstai 03.08.2006 02:51

Taas salilla. Kai siitä on harrastus tosiaan otettava. Tykkään siitä höyrysaunasta mikä siellä on. =o) Nyt on kyllä olokin semmonen että on jotain tehny.
Hetken pulistiin puhelimessa oman murun kanssa tässä iltasella. <3
Näin ne päivät äkkiä menee, huomenna on jo torstai. =o)

Itsensä rääkkäys on jees juttuKeskiviikko 02.08.2006 01:31

Näin se tämäkin viikko on lähteny käyntiin. Hiukan yksinäistä meinaa olla kun se oma kulta on siellä jossain kauempana, mutta onneksi löytyy noita sopivan hulluja kavereita jotka raahaa kuntosalille. Salilla oli vielä kaiken lisäksi ihan mukavaa, miksipä ei ottaisi siitä harrastusta. Se on vaan niin kallista, mutta kattoo nyt... mieli tekis.
On vähän semmonen olo että nukkumatti saattaa haluta vierailulle. Ois hyvä vaan. Päivisin löytyis kyllä tekemistä.

MuuttumisleikkejäSunnuntai 30.07.2006 02:41

Oltiin kaverin kanssa kaupungilla ja taas tuli naurettua enemmän kun laki sallii. Sitten kaveri tuli kylään ja tehtiin mulle semmonen temppu että nyt mä olenkin ihan blondi. Ei ole edes paha vaikka itte sanonkin. Pelkäsin ettei vaaleet hiukset sovi mulle mutta ihan kivat ne on. =o)
Aatu ulkoili taas. Alkaa sujua jo aika mallikkaasti se kävely. Vielä pelkää ja arastelee jonkun verran outoja ihmisiä ja ääniä mutta uskon että pian tottuu olemaan ulkona ihan hyvin. Siis valjaissa, yksin en sitä päästä vaikka jotkut on sitä mieltä että kissan tarvis olla ulkona itte. Mä en ala sitten suremaan kun joku mun kultapienen myrkyttää tai ajaa yli tai jotain... ettei tulekkaan takasin. Sitäpaitti kissaa ei saa pitää ulkona irti. Niih.
Omaa kultaa on hirvee ikävä jo. Se on koko ens viikon poissa. IIIIK. =o( Miten mää pärjään? Ikävä tuleeeee.