IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nimeni kaunis ja sointuva =oDMaanantai 30.10.2006 17:18

Katso mitä nimesi tarkoittaa:

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantatisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakse
Ö= kiva


J = kaunis
E = kekseliäs
N = fantatisoiva ( x 2)
I = enkeli

=o)

VäsySunnuntai 29.10.2006 22:44

Näin se viikonloppu taas vierähti, liian äkkiä. Eipä tässä mitään erikoista tullu tehtyä, kavereiden kanssa häröiltiin eilen illalla kaupungilla. Pakkasethan siellä on tullu jo. Enää viittis paljoo pyöräillä.
Huomenna sitten taas töihin. Saa nyt nähdä miten sitä taas jaksaa. Ajoissa nukkumaan. Blaahhh.

Huh heijaaPerjantai 27.10.2006 23:51

Mikä viikko taas ollu. Tänään odotus palkittiin ja viikonloppu tuli. Jeeee. Alottelin sitä ottamalla töiden jälkeen päikkärit, kunnes puhelimen pärinä herätti mut ja sitten olin kaverin kanssa pizzalla. Olihan se ihan hyvää pitkästä aikaa. Nyt mietin että mitähän tässä illaksi keksis... vähän on semmonen kutina että tuskimpa homehdun täällä kotonakaan tämmöstä perjantai-iltaa kun ilmakin on kun morsein... (not).
Viikonloppu viikonloppu viikonloppu. Nukkua nukkua nukkua. Ihanaa.

LepoaLauantai 21.10.2006 14:22

Jos mä en nyt oo nukkunu tarpeeks niin sitten en koskaan. Okei, eilen töistä tullessani kävin kaupassa ja söin, ja kuuden maissa iltapäivällä ajattelin mennä vähän pitkäkseni, ottaa ehkä tunnin unet. Heräsin puoli ykstoista. Sitten pari tuntia roikuin koneella ja puoli yhen aikaan takasin sänkyyn. Luin Da Vinci - koodia vähän aikaa ja sitten taas taju pois. Heräsin sit tossa äsken taas yhentoista aikaan. Että näin.
Tänään olis Ässät - Lukko ja mulla olis eka portinvahtimisvuoro. Blaahh. Alkaa taas oleen semmonen olo että vois viettää semmosta hiljaiselämää ennen kun juttua OIKEESTI lentää ja sit ei oo kellään mukavaa.

Heinää, kauraa, leseitä ja melassiaTorstai 19.10.2006 17:35

Osallituin tänään ekaa kertaa heppojen päiväruokintaan. =o) Mä oon ihan rakastunu niihin hevosiin, ei voi mitään. Olin tossa pari päivää kipeenä ja ikävä niitä tuli jo. =o) Saatiin tänään tosi nopeeta tahtia kaikki tehtyä. Jos illalla sit rankan päivän päälle syömään ja leffaan... (niitähän ei olekkaan harrastettu ikinä).

Quick decision...Sunnuntai 15.10.2006 16:34

Semmosen tarvis nyt. Asiat mutkistuu kun ne pitkittyy ja ne on mutkalla jo nyt.
Lehtien niputtamista ja jakamista olis taas... noin 120 kiloa lehtiä odottelee eteisessäni iloista niputtajaa ja jakajaa. Mä soitan jakelukeskukseen huomenna, en tee tätä hommaa enää päivääkään ylimäärästä.
Murhe, huoli. Huoli, murhe. Elämä on. No, yksi asia on sentään mistä vähän voimia saa taas tähän touhuun... mutta nyt mä lähen käymään kaupassa ja sitten eikun hommiin.

Angels fall firstTorstai 12.10.2006 02:19

Kolmas päivä tallilla. Alkaa tietysti pikkuhiljaa sujumaan, vaikka hidasta se vielä on. Hepat ei tänään mullitellu mulle ollenkaan, mikä oli hyvä. Mitä nyt se yks poni halus jäädä hiukan ulkona maistelemaan ruohoa, mikä ei olisi sallittua. =oD
Töistä tullessa olin niin poikki että nukuin jonkun aikaa iltapäivää pois ja kun heräsin, piti lähteä käymään oman murun kanssa aakkosilla kun jääkaapista puuttu jotain, ja muutenkin että nähtäs ees vähän. Minä kun olen ollut viime aikoina melko... hmmm... kiireinen. =o/
Aatu ja Roosa tykkää kiehnätä ja olla sylissä yhtäaikaakin. Aatu alkaa oleen jo aika painava nosteltava.
Kai mä heitän jotain iltapalaa huiviin ja suksin sänkyyn, missä varmasti taju lähtee aika helpolla.

Väsyttääää...Tiistai 10.10.2006 23:33

Toinen päivä tallilla. Meni se nyt jo vähän helpommin kun eilen. Kai niihin juttuihin tottuu. Yks heppa sitten meni ja astu mun jalalle, onneks ei sattunu mitään.
Päätä särkee vähän ja palelee, mutta lämpöä ei ole.
Kyllä pitäs taas uni tulla, koko päivän melkeen ollu ulkona ja touhunnu.
Tässä ennen töihin lähtöä kirjottelen. Eilen oli eka työpäivä tallilla, ja yllättävänkin raskasta se on. Hevosten koko välillä vähän hirvittää kun ne alkaa vikuroimaan mutta totuttelen siihen.
Elämässä on taas jos jonkinlaista... Yksin pyörittelen päässäni viimeaikoina tapahtuneita juttuja ja... ei hyvää päivää. Mitähän mä oikeen taas säädän?
Joka päivä on niin kiire ettei oikeen istumaan ehtis. Sisällä jyllää kaikenlaiset tunteet ja... äääääähhhh. Pitäs varmaan välillä nukkuakin oikeen kunnolla kun ehtis. No, viikonloppuna sitten.

Rakas(ju)tellaankoTiistai 03.10.2006 06:26

Lehdet jakamassa. Syömässä. Elokuvissa. Oman murun kanssa. Riisuttu mies oli aika hyvä leffa. Jätskiä, poppareita, karkkia, cokista... apua. Lihon. =oD Rakastan niiiiiiin että melkeen sattuu.
Ny kaverin kans kahveelle --->