IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ToipumistaLauantai 01.10.2011 00:19

No niin, nyt on sitten nielurisat viety. Keskiviikkoaamuna menin sairaalaan eikä kauaa tarvinnu odotella että pääsi leikkaussaliin. Hoitsut ja lääkäri oli ihan mukavia.

Herätessä oli semmonen olo että no niin, joko se on ohi. Hassulta tuntui, ei periaatteessa sattunut mutta kurkku oli outo ja semmonen fiilis oli että "jotain on tehty". Piti oksentaa veret mahasta pois ennenkun alko jätski ja mehu maittamaan.Jättivät sitten yöksi osastolle, ja vähän oli vaikea nukkua siinä kun henki ei meinannu kulkea kun kurkku niin turvonnut, muut kuorsasi ja hoitsut ravasi huoneessa pitkin yötä.

Eilen sitten pääsin kotiin ja lääkkeiden syönti jatkuu. Pamacod pistää kovasti väsyttämään, mutta eihän se viime yönäkään uni tullu kun ei henki kulkenu. Aamupäivällä sitten vasta sain nukahettua.

Tänään on semmonen puolituinen olo ollu, mutta kai se tästä. Ihan ekaksi sais tosiaan tämä kurkun turvotus laskea että pystys nukkumaan. Kylmää ja pehmeetä syömistä nyt vaan toista viikkoa. Ja lepoa, saikulla on hyvä röhnöttää.

No kirjottelen sitten taas kun jaksan

Ai niin...Tiistai 27.09.2011 00:40

Vastailin myös toimittajalle että mua saa tulla kuvaamaan. Mitähän siitäkin tulee... :D

Work at lastTiistai 27.09.2011 00:32

Joo elikkäs neljän tunnin yöunien jälkeen mut soitettiin sitten töihin aamulla. Sinne sitten vaan ja mukava päivähän se oli. Kiva työkaveri ja ihania muksuja. Ekan kerran nyt sitten myös jäin yksin iltavuoroon lasten kanssa ja pistin lafkan kiinni.

No, kahtotaan tuleeko tänä yönä paremmin uni. Alkaa se leikkauskin lähestymään jo. Nyt tuleepi telkusta riisuttu mies, ja en tiä mitä tässä sitten muuta... ai niin, mulla uus puhelin käytössä jee jee. Hauska häristin.

Oloja, olojaMaanantai 26.09.2011 01:27

Ei oo tänään ollu paras mahollinen olo kun sattuneesta syystä tuli viime yönä (tai paremminkin aamuna) uni vasta kuuden aikaan. No, kuka käski mennä eilen sitä kahvia juomaan saavillisen.

Kaupassa kävin ja yksin möllöttelin päivän, oli surkea olo ja tuntu että pää sekoaa mutta kyllä se tässä taas parempaan suuntaan on menny iltaa kohden. Nyt kun menis kerrankin ajoissa nukkumaan ja sais hyvät yöunet niin eiköhän se viikko siitä taas mukavasti ala.

Ps. Mä haluan edelleen äänimerkinnät tänne takasin

Että tämmönen lauantaiLauantai 24.09.2011 19:45

Antakaa mun kaikki kestää. Ihan totta. Alkaa menemään yli.
Onhan se kiva olla suosittu ja silleen pois päin mut mut...

No, jospa tästä lähtis rauhottumaan kahvikupilliselle tuttujen, turvallisten ihmisten keskelle... :D Voi olla että kirjottelen illemmalla lisää...

IltaaPerjantai 23.09.2011 23:38

Aamulla herätessä oli vähän surkea olo, kurkku oli kipeä ja joka paikkaa sattu muutenkin. Nenä tukossa ja ajattelin että no niin, tästäkö se nyt sitten kunnolla lähtee. Mutta ei nyt ainakaan näin iltaa kohden enää huono olo ole ollu. Vaikka taisin kyllä äsken pitää huolta että tulen vielä kipeäksi ennen leikkausta...

Piti kävellä Iccosta kotiin (ja millasessa ilmassa...) kun terraario piti hakea enkä mä sitten enää mahtunu sitä kuskaavaan autoon. No, hiukan märkä olin kyllä kotiin tullessa mutta nytpä on pojilla uusi hieno koti. :)

Tästähän se viikonloppu lähteepi käyntiin sitten

HelouTorstai 22.09.2011 22:02

Vähän outo olo ollu vieläkin tänään. Olen koittanu siivoilla vaatehuonetta ja pitäs vielä jatkaa imurointia sun muuta... äää.

En oo poistunu kotoakaan tänään joten ei kyllä paljoa mitään erikoista kirjotettavaa ole... en tiä sitten mitä illemmalla, meneekö taas leffan kattelemiseksi.

Hassua miten voi olla niin semmonen ristiriitanen olo. Toisaalta tuntuu että joku tuolla alitajunnassa ressaa, joku sellanen mitä ei itekään osaa sanoa. Ja taas toisaalta tuntuu semmosta, no, melkein euforiaa välillä että hei, KAIK-KI ON HY-VIN. Empä osaa sitten sanoa onko tämä ihan normaalia mielialojen vaihtelua vaan.

Semmosta tänään...

MöhKeskiviikko 21.09.2011 20:24

Tuli taas katteltua painajaisia, että joku mua kai ressaa. Tietäs sitten vielä että mikä.

Kaupassa käydessäni meninkin suoraan cittariin asti ja kyllähän se niin on että siellä sitä tarvii ruveta käymään kun on tuo plussakorttikin, ja lemmikkiliike siinä vieressä :D Meinasin seota siellä faunattaressa kun siellä oli niin paljon kaikkea hienoa: Jyrsijöitä, agamaa, käärmettä, kaloja, pupuja... ja ROTTIA! Apua että mä tahtoisin rotan. Ja kisunkin... vielä joskus...

No nyt sitten täällä onnistuin saamaan jonkun turkkilaisen vetämään herneet nenuunsa kun en oikeen sanonu nätisti :D No mutta jos heti teksti on sellasta että saako sua nuolla tai muuta vastaavaa niin kas kummaa kun ei oikeen lämpee... sitten olen juntti ja mikä lie :D Kai mä sit olen. Mut kun olen vaan kokenut että millasia nuo on.

Semmosta tänään, mitähän vielä...

Juupa juuTiistai 20.09.2011 23:03

Heräsimpä sitten puoli seittemältä, ihan itekseni ilman sen kummempaa syytä kun ei tullu uni enää.

Käpöttelin sairaalalle verikokeisiin, se kävi äkkiä ja näpsäkästi. Sieltä sitten kaupunkiin hakemaan farkut (hienot onkin).

Kaverin työ juomaan pari kuppia kahvia ja istumaan. Siitä sitten toisen kaverin kanssa kebabille, joka ei ollu hyvää. Yök. Empä käy tuolla enää syömässä.

Äsken kotiuduin ja nyt vois sitten ottaa taas rennosti ja rauhottua iltaa kohti. Ihan ok fiilis. Siinäpä tais olla tämän päivän tärkeimmät.

Notta moroTiistai 20.09.2011 01:04

Tämmönen maanantai sitten...

Käväsin kaupungilla nauttimassa harvinaisen syksysestä kelistä. Sataa, on harmaata ja koleeta. Kiertelin jonkun aikaa ja sitten kaupan kautta takasin kotiin. Söin siinä sitten ja alko ramasemaan, niin pistin vähän pitkäkseni ja arvaahan sen mitä siitä seuras...

No, nyt on tiitiäisille purut vaihdettuina ja semmosta. Ittekseni tässä rauhallista iltaa viettelen, mitäpä sitä muutakaan. Huomenna pitäs käydä taas kaupungilla ja verikokeissa.