IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei taas ihan parhaita päiviä...Torstai 01.12.2011 01:54

Kurssilla kaikki hyvin, sain tänään lähetettyä jopa yhen työhakemuksen, jee jee. Mutta muuten ei kyllä hääviä ole... ainakaan tämä naisena olo. Voi elämä sentään kun miehet ymmärtäis.

No, huomenna olis jo torstai ja joulukuu alkaa muutaman minuutin päästä. Koskahan sitä laittais jouluvalot ikkunaan?

Empä nyt jaksa enempiä, mutta uskoisin että se tästä paranee olokin loppuviikkoa kohti.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...Keskiviikko 30.11.2011 00:50

Toinenkin kurssipäivä meni ihan mukavasti, työmarkkinatilanteesta meille luennoitiin ja CV-juttuja tehtiin ja semmosta. Ei kai siinä muuta kun työhakemuksia sinne ja tänne.

Tässä kotona iltasella onkin sitten tullut suunniteltua tulevaisuutta rankemmalla kädellä. Aikani pähkäilin taas ammatinvalintajuttuja, mutta selvishän ne tulevaisuuden suunnitelmat vihdoinkin, on tätä monta vuotta odotettukin. :) Kerrompa lisää sitten joskus, kun ollaan asioissa pidemmällä.

Nyt vielä Supernaturalia ja sitten nukkumaan...

Semmonen viikko edessä sittenMaanantai 28.11.2011 23:22

Eka kurssipäivä oli ainakin ihan ok. Rentoa ja puheliasta porukkaa. Ihan hyvä kurssi tuo kaiketi on.

Myrsky vaan riehuu tuolla ulkona, tuuli ei meinaa rauhottua millään. Kävelin kaupungista kotiin tänään että toivottavasti en kipeeksi tule. Mun tuurilla saan jonkun korvatulehduksen tai vastaavan.

Tästähän se viikko sitten lähtee...

R.I.P. DUSunnuntai 27.11.2011 19:43

Eilen illallapa sitä sitten vietettiin hautajaisia. Rakas olohuoneeni ja lemppariyökerhoni päätti toimintansa. Parhaan kaverin kanssa oltiin liikenteessä, ja jonotettiin vaatimattomasti puolitoista tuntia siinä ovella, mutta oltiimpa ainakin ekoja. :D Olihan se sitten semmonen ilta että sen on tänään olossaan tuntenut, mutta pääasiassa kai hauskaa pidettiin.

Tänään sitten tietenkin uni maittoi ja eipä sitä paljoa mikään huvitakaan kun kattoo ikkunasta ulos. Pimeetä, pilvistä, tuulista, sateista.

No huomenna alkaa mulla sitten viikon mittanen kurssi, kattoo nyt jos vaikka vahingossa löytys töitä.

Kun myrsky käyPerjantai 25.11.2011 21:58

Kylläpä se tuolla ulkona puhaltelee kovasti. Ei mitenkään kovin kylmää tuulta edes ole ja vanhan cittarin mittari näytti +9 aamupäivällä!

Kylläpä sitä tänään on tullukin sitten käveltyä useampi kilometri. Ensin aamupäivällä sinne lääkäriin, missä ei mitään kovin kummosta selvinny, ja sitten käpöttelin vielä siwassa äsken. Mutta kyllä tota ilmaa on paljon mukavampi kattella täältä sisältä lämpimästä...

Noh viikonloppuhan se nyt sitten on tullut taas ja huomenna piti mennä vähän juhlimaan mun lemppariyökerhon päättäjäisiä, kun se nyt suljetaan, mutta nyyh kun eipä siitä taida nyt mitään tullakaan. Kaipa sitä sitten jotain muuta keksii...

Adios

Tästä se alkaaPerjantai 25.11.2011 01:40

Tänään otin oikeesti elämässäni paremman suunnan ja olen ylpeäkin ittestäni, mitä olen jo tänään päättänyt ja saavuttanut. Kyllä kai se tästä.

Äkkiä menny tämäkin päivä kun tekemistä on ollu. Papereitani järjestelin ja kävin kaupassa ja soittelin puheluja ja ja ja... kaikenlaista. Huomenna jatkuu.

Ai niin ja onhan huomenna aamusti se lääkärikin... kahtoo nyt mitä sielläkin sanotaan.

MorjesTorstai 24.11.2011 00:47

Että semmonen päivä tänään. Äitipä pelasti pulasta. Kaupungilla pyörähdin, missä ei ollu mitään erikoista. Ja vähän on ollu semmonen olo että saatan tulla kipeäksi, ainakin kurkku on ollut sen verran kipeä. Olempahan sentään tänään saanu inspiraatiota vähän kaikkeen semmoseen mihin olen sitä odottanukin...

Kohta pitäs mässätä mäkkiruokaa iltapalaksi ja ei kai siinä sitten... voi olla että supernaturalia tulee vielä katteltua.
Tänään meinasi käydä huonosti tässä taloudessa, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä ja kisuneiti sai vähän kyytiä. Kyllä se nyt sitten hiljanen on ollukin.

Aamulla oli ensilumi sitten sadellu tähänkin kaupunkiin, mutta kyllä se niin surkeeta keliä lupaa koko viikoksi silti...

En tiedä mitähän tässä sitten kun uni on maittanu taas ihan väärään malliin eikä tietenkään mitään saa sen tähden aikaseksi. No, päivä kerrallaan ja kyllä maar se tästä vielä piristyy. Perjantaina ainaskin lääkäri.

Talven tuloaSunnuntai 20.11.2011 23:00

Tänään on vissiin ekaa kertaa pysyny koko päivänkin pakkasella, mutta kyllä se huomiseksi lupailee taas plusasteita ja vettä. Nyt pitäs yöllä, tai oikeestaan jo tällä hetkellä forecan mukaan tupruttaa lunta, mutta eipä tuo taivas nyt ainakaan ihan sellaselta näytä.

Allya kattellu taas ja koko ekan kauden jo olen kerinny ahnehtimaan. On se vaan semmonen sarja että ei tiedä välillä itkiskö vai nauraisko. Eipä silti, onhan tuo Supernatural vähän samanlainen.

Huomenna sitten alkaa taas uusi viikko ja joulu senkun lähestyy... nyt saa jo alkaa ressaamaan... no ehkä ei kannattais kuitenkaan. Tulee se sieltä joka vuosi väkisin vaikka mitä tekis. :D

Tällasta...

KänkkäränkkäSunnuntai 20.11.2011 01:00

K. Ränkkä on ollu mulla kylässä eilisestä asti. Kaikki on olevinaan niin huonosti vaikkei ne oikeesti mitään isoja murheita taida olla. Eilen kävin Prismalla kattelemassa ihan hienon ilotulituksen. Tänään oltiin parhaan kaverin kanssa kattomassa Paranormal activity 3. Semmosta sätkymeininkiähän se on niissä, aika pelottavaa mutta muuten ei hirveen erikoista juonta. Yks traileri silti tuli niissä mainoksissa jostain kauhuleffasta joka tarvii ehdottomasti nähä ja onhan sieltä tulossa teattereihin muutakin hyvää.

No, semmosta nyt sitten tähän viikonloppuun, kahtellaan taas lisää...