IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HejdåKeskiviikko 29.02.2012 00:13

No semmosta tänään että eipä maailman paras olo ole ollut vieläkään, kun kaikki mahdollinen tulee sitten yhtäaikaa. Onneksi kuitenkin vanha kunnon burana tekee pieniä ihmeitä. Joskus tuntuu että tämä elämä on niin paljon tätä terveysjuttujen kanssa taistelua.

Onneksi on sentään silti jotain mitä odottaa... ja lujaa odotankin. Perjantai-iltana taas lähtö kohti Oulua. Jeiii. <3

Huomenna, jos olo vaan mitenkään sallii, olis pakko mennä käymään työkkärissä ja vähän muuallakin. Paree olis olla sen verran ok olo että jaksaa. Koska jos jää torstaille, menee vähän myöhäseksi.

No, tällasta tällä kertaa...

Sairastuvalta iltaaSunnuntai 26.02.2012 22:28

Harvoimpa mä tällä tavalla mahatautia olen kärsiny. En varmaan koskaan. Eilen illalla yhtäkkiä alko mahaan sattumaan ja siinähän se yö sitten menikin, puolen tunnin välein kaikkensa antaessa pöntöllä ämpäri sylissä. Huhheijaa, en kyllä toivoisi tällasta kelleen. Vesikään ei pysyny sisällä aamuyöstä. Mutta aamun jälkeen en ole enää oksentanu ja nyt alkaa olo paranemaan. Pikkuhiljaa jos yrittäs jotain syödäkin.

Tälleen se viikonloppu sitten tässä meni, huomenna olis maanantai ja kaikenlaista pitäs hoitaa, kahtoo nyt missä kunnossa olen.

Hiljasta onLauantai 25.02.2012 23:20

Tämmönen hiljanen lauantai vietettynä, ehkä se on ihan hyvä. Ei mitään ihmeellistä tässä ole tänään ollu, laiskana vaan istunu melkeen. Meseäkään en ole jaksanu avata kun sielläkin aina joku häirii, pitäs varmaan vaan poistella.

Mitäs mä tässä kirjottelemaan kun ei ole mitään... viikon päästä ehkä taas onkin. Kirjotettavaa. Hehe.

Man downPerjantai 24.02.2012 22:14

En tiä miksi Rihanna on ollu nyt niin kova juttu viime päivinä. Kuuntelen paljon.

Eilen sitten mies vähän järkytti kertomalla tarinaa menneisyydestään, ja itkuhan siinä tuli. Kaikkea voi sitten ihmisen elämässä olla. Oli hetken aika huonokin olo asiasta, mutta tänään jo paremmin. Vasta kuukausi seurusteltu ja huhheijaa mitä kaikkea on jo kerinny olemaan.

Tänään olin tuolla kaupungilla taas parhaan kaverin kanssa ja kivahan se oli höpötellä. Tarttuhan sieltä farkutkin taas matkaan, vaikkei olis tietenkään pitäny... mutta pakko kai se on housuja ostaa kun menevät mulla niin tiuhaa tahtia rikki.

Lunta tulee vielä, mutta kai se kevätaurinko sieltä kohta alkaa lämmittelemään kun päästään toukokuulle.

Hellou againTorstai 23.02.2012 00:27

Vierähtää nämä päivät eikä hoksaa aina kirjotella vaikka tarkotus olisi.

No, Oulun reissu meni siinä sitten... melkein viikko siellä tuli oltua ja puolentoista viikon päästä uusiksi. Toivottavasti miehen naapurit ei minuun hermostu. :D Mielenkiintonen reissu silti taas kaiketi tulossa, lievästikin sanottuna...

Tulevaisuudensuunnitelmia rakkaan kanssa tehty, ja eiköhän ne tästä. Tänään kävin lääkärillä ja sellasta. Työkkärissä pitäs mennä käymään joku päivä ja pistää yhteishakupaperit menemään sinne Kokemäelle. Kaikenlaista... on se hyvä kun ei pääse silleen tylsää tulemaan. :D Aina jotain meneillään.

Terkkuja OulustaSunnuntai 12.02.2012 20:52

Elikkä täällä sitä ollaan. Pohjosessa vähän niinkun. Eilen tulin ja täällä oltiin niin ilosia kun mut nähtiin. Junamatka oli pitkä... seittemän tuntia mutta eipä tuo sitten haitannu. Kaikenlaista täällä sitten on jo ollukin ja itessäni huomaan taas oikein vanhan tutun Jennin... haha. You know what it is.

No, tällä hetkellä mies nukkuu tuossa kun simahti tohen enkä viitti ees herättää jos kerran noin väsy on. :D Ei sillä ettenkö minäkin olisi, kuuden jälkeen aamulla uni tullu ja sitten yheksän maissa tai vissiin vähän ennenkin herättiin.

Ei kai tässä... kahtellaan mitä huominrn tuo tullessaan

HeissanPerjantai 10.02.2012 21:11

Tässä sitä on tämä päivä valmistauduttu reissuun... eilen illalla oli jo puhelin niin kuumana että pakkohan se on huomenna aamulla lähteä kohti Oulua. Toivottavasti siellä ei ole mitään kolmenkymmenen asteen pakkasta.

Oivoi vaan, mitähän tästäkin tulee...? :D Siellä ollaan niin juhlatuulella nyt kun on muutettu ja asioita vissiin saatu jotenkin edes reilaan... jos kuolen siellä nauruun niin soitelkaahan joku kaunis biisi hautajaisissa.

Huomenna sitten seittemän tuntia junassa, ja pääsee oman rakkaan sylkkyyn... ihkudaa ja voi nenä kun en vois odottaaaa.

Moi...

Elämäni kevät mikä päiväTorstai 09.02.2012 00:34

Aamulla kun puhelimen soitto herätti, niin siitähän se päivä lähti käyntiin. Kävi selväksi että nyt on mun rakas hieman ongelmissa... no koko päivän niitä on siellä selvitelly sitten ja minä täällä murehtinu. Parhaan kaverin kanssa vietin muutaman tunnin kaupungilla suunnitellen ja nauraen... ankea päivä olisi muuten ollutkin. On se bestis vaan niin paras. <3

Mutta voi itku kun on niin voimaton olo tässä kun ei voi mitään tehä oman rakkaan hyväksi. No toivoa sopii että asiat ratkeaa kunnolla muutamassa päivässä. Vähän itseaiheutettuahan nuo ongelmat oli, mutta seuraukset kyllä aika yliampuvat, kaiken huomioon ottaen. No semmosta. Väsy on jo, nukkumaan vois kohta painella.

BawoPerjantai 03.02.2012 00:24

Vai mitenkä tuo nyt oli. Tässähän nämä päivät menee, tänään en viittiny ulos lähteä kun tuo mittari näytti -21. No, ei muuten mutta henkeen se ottaa... huomenna on vissiin jo pakko kävästä ainakin pihalla. Oivoi.

Muuten kai kaikki hyvin... ononon. Kaikkea ei viitti edes kirjotella vielä tähen... hehee. No joo, katon jos jonain muuna päivänä saisin tähän jotain järkevää.

HalojaaKeskiviikko 01.02.2012 00:48

Vähän on jääny tää kirjottelu tänne kun on ollu vähän... öö... muuta ajateltavaa. Onni kun saa pään segasin.

Pitäs malttaa odotella tyyliin reilu viikko että pääsee rakkaimman sylkkyyn. En vois odottaa...

Pakkanen on ihan mukavissa lukemissa, siellä Oulun korkeudella ollu tänään -28 ja täällä Porissakin -14. Kävin silti tänään kaupungilla eikä se niin kylmältä tuntunu kun mitä kuvittelin, mutta kulta tekee siellä pohjosessa kuolemata. Ääh. Perhanan talvi. Vähempikin riittäs kiitos.

Vähän olen tänään saanu taas uutta inspiraatioita asioiden hoitoon. Kyllä nyt joku ratkasu on aikuisten oikeesti saatava tähän työsysteemiin, mieluummin vähän jotain hommia kiitos ennen sitä kouluakin jo jos sinne menen.

Njooh... eipä tässä... sitten