IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Dodiih sitte...Perjantai 01.06.2012 01:57

Koitetaas nyt taas kirjotella jotain. Vaikka mitään ei oo kyllä tänään tapahtunu. Oikeen kaupassa kävin, kai se tämän päivän suurin uutinen on. Jotenkin olen semmonen kotihiiri nyt ollu.

Kylmähköä siellä on vieläkin, kymmenen astetta ja pilvistäkin näin iltasella. Huomenna oli tarkotus mennä kaupungille taas, mutta jos menen niin vissiin yksin saa siellä nyt sitten olla kun ei tuo mun rakas kaveri nyt pääsekään. No, kai sitä olis hyvä joskus olla muuallakin kun kotona...

Odottelen vaan tietoa työjutuista ja että voisin ostaa matkan Ouluun ja ja ja... semmosta.

Kiva kun on mukavaaTorstai 31.05.2012 00:50

Ihan hyvä fiilis tänään ollu. Rakas pikkuveli siellä tänään täytteli 26. Ja rakas mieheni siellä tänään muuttelee iltayöstä. Niin kova hinku on uuteen kotiin sillä, että vielä pitää sinne tavarat raijata sen jälkeen kun yhentoista maissa pääsee töistä. Hehheh. No kyllä se niin mahottoman onnelliselta ja nauravaiselta kuulosti, samoin kuin veljensä oli ihan fiiliksissä. :D Hyvä vaan.

Toivottavasti en pilannu yhen kaverin päivää kertomalla sille mitä olin nähny / kuullu. No kyllä se totuudesta kiitteli mutta tiedänhän mä silti miltä tuollaset tuntuu. Musta vaan parempi että tulee tietosuuteen.

Mitäs tässä sitten vielä... eipä kai muuta kun katotaan taas miten myöhään se nukahtaminen menee

Pienen pieni veturi aamulla kerran...Keskiviikko 30.05.2012 02:13

Käväsimpäs kaupungissa hoitelemassa asioita eteenpäin ja täytyy sanoa että kyllähän tuo liikunta hyvää vaan tekee. Uni iski silti tuossa iltapäivällä, en pystynyt taistelemaan vastaankaan. Oivoi. No, sitten hoksasin liittyä tuohon vr:n veturi-klubiin, ja sieltähän saa nyt ainakin alkajaisiksi yhen matkan -80 % alennuksella. Eli auttaahan se nyt jonkun verran suunnitelmia kyllä. <3

Eipä tässä sitten. Oliskos se huomenna jo keskiviikko? Päivistä sekasin. Paljon on edelleen miettimistä, koskapa sitä nyt ei olis, mutta eiköhän tämä tästä.

MorjestaTiistai 29.05.2012 02:30

Tänään olen saanut jo vähän jotain aikaseksikin. Ihana tunne kun ei tekemättömät hommat roiku takaraivossa. :)

Kekkasin muuten tässä tänään miehelle aika muhevan yllärisuunnitelman, katotaampa miten naamansa laittaa sitten kun sen aika tulee. Hehehee.

Huomenna pitäs mennä kaupunkiin taas käymään, toivottavasti olis edes hyvä ilma. Nyt on taas vähän viilentyny tuolla ulkona, tänään on ollu vaan kymmenisen astetta. No, kerkiää ne helteetkin sieltä vielä tulemaan, sitten saa valittaa kuumaa. Vaikka hikoilluthan mä olen jo tänäänkin, vaikka ulkona viileetä.

Semmosia...

Mistä tätä musiikkia oikein tulee?Maanantai 28.05.2012 02:46

Paljon hyvää musiikkia löytyny viime päivinä. Uuttakin sellasta. Sehän se pitää mut hengissä ja elossa, hyvä musiikki.

Mitäs tässä muuten... laiska vaihde vieläkin edelleen päällä, mutta eilisestä lähtien on olotila alkanu kyllä onneksi taas kohenemaan, niin että eiköhän tästäkin suosta vielä selvitä, vieläpä lähiaikoina.

Shoot me down, but I won't fall... I AM TITANIUM!

I am titaniumPerjantai 25.05.2012 01:50

Toi David Guettan biisi on soinu kovasti tänään.

Eilinen ilta meni kaverin tykönä aika pitkäksi, kun tuli pelailtua monta tuntia ja semmosta... mieskin on mulle vähän möks möks... no kaipa se siitä. Ei tässä oikeen mikään hurraa-olo ole mutta jospa se tästä taas. Huomenna vois mennä nauttimaan kesästä kirjuriin.

Juu ja annetaan vähän käytetty niskan ja hartioiden jumitus... voin lähettää tai saa tulla hakemaan heti pois, ei tartte maksaa mitään, itse asiassa voisin itse maksaa vähäsen jos joku ottaa...

Mitä sinulle kuuluu...Keskiviikko 23.05.2012 02:51

Alkaa menemään aivan mielipuoliseksi tämä mun unirytmini ja nukkumiseni. Kun ei saa korjattua niin ei saa ja siksipä jää monia asioita edelleen tekemäti mitä pitäs olla jo tehtynä aikapäiviä sitten. Seriously, jollen kohta tee asialle jotain niin hukka minut perii.

No, pääsimpä tässä iltasella pelailemaan kaverin työ Baldurs gatea, ja kyllähän se vaan koukuttaa. Huomenna sitten jatkamaan, hehe. Oli muuten kaverilla semmonen kämppä joka kelpais mullekin.

Huomenna eletään sitten keskellä viikkoa... semmosta se

Manantaita vaanTiistai 22.05.2012 02:18

Alavireinen olo... olis vaan tehny mieli nukkua ja nukkua, käpertyä peiton alle omaan rauhaan. Iltapuolella sitten sentään vähän piristyin ja kävin ulkona ihailemassa kesää. Kyllä se nyt onkin niin kesää että. Teepaidankin kanssa on kuuma, kaikki on niin vihreetä ja nättiä. <3 Onneksi se mies osasi vähän piristää mua puhelimessa.

No, eipä tässä muuta kun katotaan mitä huominen tuo tullessaan

I would surely pick a SundaySunnuntai 20.05.2012 21:54

Tänään on aika kesänen keli ollut taas, pesukone on laulanut ja hassuja unia olen taas nähnyt. Pihalla pistäydyin. Nyt mä tässä mietin millä sitä kuluttais illan, kun huomennahan sitä tekemistä sitten taas on.

En tiä, eipä tässä kauheesti ole kertomista tästä päivästä...

Kaikkea kanssaSunnuntai 20.05.2012 01:02

Tänään sitten käytiin parhaan kaverin ja sen perheen kanssa shire-hevosnäyttelyssä. Olihan ne komeita isoja eläimiä näyttelytamineissaan.

Suomi ei sitten tänä vuonna saanut pidettyä poikaa kotona, edes finaaliin asti ei nyt päästy mutta ensi vuonna uudestaan. Olis silti Venäjälle voinut hävitä vähän hillitymminkin kuin ottaa 6 -2 turpaansa...

No, illan olenkin sitten roikkunut puhelimessa. On se mielenkiintosta tietty että vuosienkin jälkeen ollaan sitä mieltä että mun pois päästämiseni oli suurin virhe elämässä... ei kai siinäkään. Yllättäviähän ne on tuollaset sanat tietty, mutta kaipa sielläkin päässä sitten vaan olis opittu virheistä... empä muuta sano.

Huomenna kun ei tarvi sitten finaalia kattella jäkisfinaalia, niin kai sitä vois edes yrittää pitää taas siivouspäivää. IKÄVÄ!