IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No niin...Sunnuntai 31.03.2013 23:10

Nyt sitten kaikki lukemaan mun blogia.

thebigdream.vuodatus.net

Olisi mahtavaa saada lukijoita ja tukijoita. :)

Kiitos etukäteen niille jotka vaivautuvat. Olette ihania.

<3Sunnuntai 31.03.2013 16:39

Eletään me sitten vähän reilumminTorstai 28.03.2013 01:22

Kipuilu on jatkunut. Buranan voimalla mennään. Lääkäriaikoja ei ole, mutta en kyllä jaksanut lähteä päivystykseenkään istumaan tunneiksi. Ehkä huomenna, jos ei tämä lopu.

Se kevät koittaa tulla mutta talvi pistää hanttiinkin. Kaipa se sieltä... onneksi nyt vähän on taas ajatukset selkeytyneet. Ei kai tässä muuta nyt...
Semmonen samanmoinen päivä taas. Mitään ei tietyistä syistä oikeen ole saanu taas aikaseen. Osaksi sen tähden kun tuo nukkuminen on niin tommosta vääränlaista. Ja osaksi siksi että eilisestä lähtien ilkeä kipu ollut kiusana, jos tämä kauan jatkuu niin kai sitä pitää tiedustella lääkäriaikaa.

Ja yhtään ei auta se, että nyt ne ennustaa että tämä kylmyys jatkuu huhtikuulle asti. Miten ihmeen pitkään se oikean kevään tulo voi kestää?? Onneksi nyt sentään päivällä jo lämmittää mutta yöt ja illat ja aamutkin on niin kylmiä että hui olkoon.

Ei kai siinä... joka päivästä toivoo edellistä parempaa

CiaoTiistai 26.03.2013 01:38

Kaipa tuo kevät tuolta kumminkin tulee. Alkanut jo aurinko lämmittää vähän paremmin ja lumetkin sulaa. Tiet on suurilta osin kuivia ja lämpötila voi päivisin kohota plussan puolelle.

Tänään tein tuossa vähän päätöksiä taas ruokavalioni suhteen, eiköhän tämä tästä. Koitan myös ajatella kauhian positiivisesti kaikesta, vaikka välillä pelottaa ja arveluttaa että mitä kaikesta tulee. No onneksi kuitenkin asiat voisi olla paljon huonomminkin ja musta pidetään kumminkin huolta.

No, kohti huhtikuuta ja synttäreitäkin...

Jees jees...Maanantai 25.03.2013 01:10

Mitäs tässä tänään. Uutta musiikkia löytänyt taas ja innostunut siitä. Unta riittäis liikaa, aina paitsi yöllä. Joo-o. Kattelin tuossa koiran kanssa iltalenkillä että ei se kuu paljoa vajaa enää taas ole. Huoh...

No mutta, uusi viikko ja uudet haasteet taas. Kaikenlaista taas varmaan pitäs olla tulossa, Herra anna mun kaikesta selvitä...

Semmosia. Mieliala vaihtelee.

No joo... ylläri pylläriKeskiviikko 20.03.2013 00:15

Kait sitä pitää taas jotakin tarinoida.

Päivä kerrallansa tässä mennään niinkun ennenkin. Kassu on ollut muutaman päivän Siikaisissa pentujentekoreissulla ja kovasti odotan että saan pojan takasin. Silläkin kuulemma ikävä kotiin. Ja onhan tässä muutakin odotettavaa taas...

Mutta joo, sitten tämä... en tiedä pitäskö itkeä vai nauraa kun vanhat tunteet nostaa päätänsä oikein rehvakkaasti taas. En tiedä kun nilllekään en voi taas mitään tehdä, ne on vaan jotenkin nieltävä. Elämä on. Katotaan nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ei kai mikään tässä maailmassa ikuista ole, ei puoleen eikä toiseen.

Turkuun laitoin ekan työhakemuksen, ei kai se heti aina voi tärpätä mutta jostain se on alotettava. Mielenkiinnolla oottelen että mitä tuolla yläkerrassa on suunniteltu mun varalleni.

Kaks kuppia join tuossa iltapäivällä kahvia ja oikein hauska olo nyt on... voi mua kofeiiniherkkää. :D Mitähän nukkumisesta taas tulee. Yhtä hyvin kai menee kun viime aikoina muutenkin... huoh. No mutta ihan hyvä mieli kuitenkin nyt jotenkin, ei kai tässä valittaakaan viitti. :D

Jepa jee.Maanantai 11.03.2013 01:23

Mitäs tässä, viikonloppu melkein ohi.

Perjantaina kävin metkulassa liekki-illassa ja siellä oli ihan hyvää puhetta sanojen käytöstä. Sitten muuten olen viettänytkin vaan rauhallista viikonloppua ja huomenna pitäis mennä kaupunkiin taas hoitelemaan asioita.

Maaliskuu tuntuu olevan nyt uusi tammikuu, ainakin sellanen olo tulee kun tuolla ulkona on. Pakkanen huitelee koko ajan siellä 6 - 15 asteessa ja yöllä on hyytävää. No siis ei kai se nyt täys kesä vielä tarvikaan olla mutta eikö nyt maaliskuussa pitäs olla lämpötilat jo lähempänä nollaa kuin -10 tai -15?

Olen päättänyt että ruokavaliolleni mun on nyt tehtävä jotain, koska mä en edes kehtais kertoa kelleen mitä ja mihin tyyliin mä nyt syön. No, eiköhän ala olokin paranemaan kun alan vähän kattomaan mitä suuhuni pistän. Onhan se niin että jos koko ajan mussuttaa mitä sattuu (ja ainakin kaikkea missä on mahdollisimman paljon sokeria, rasvaa ja suolaa) niin ei kai sitä tarvi sillon ihmetellä ja valittaa huonoa oloaan.

Semmosia

Ihanaaa!Torstai 07.03.2013 01:10

Tuli palaa taas ja toivottavasti se ei enää sammu. Tänään kävin jopa seurakunnassa pitkästä, pitkästä aikaa. Hellareissa oli KKK, Kari "Kuolemankauppias" Korhonen. Ja kyllä oli mukava ilta. Oli Karille annettu niin osuvat asiat puhuttavaksi että ihan hassulta tuntui. Ei voi muuta sanoa kuin että I feel good, suorastaan mieletön fiilis!

He is greatTiistai 05.03.2013 21:32

God is a God of righteousness
God sits on the throne
God is strong in battle
God is God alone
God is wise and merciful
God is sovereign Lord
God is pure and holy
God reigns forevermore


He's a great God,
a righteous King
Ruler over everything
he's a great God,
we will proclaim
Honor and glory to His name
God holds up the universe
God sustains the soul
God exalts and God puts down
God is in control
God is love and grace
God knows all, sees all, is all
God is to be praised


Blessing and glory and wisdom
Thanksgiving and honor
and power and might
Be to our God forever and ever

And all the saints said
Holy... Holy
Holy... Holy
Holy... Holy
Is, His, Name
Great God, great God