IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Terveisiä TurkistaTorstai 22.08.2013 01:49

Elikkäs Turkin reissu on takanapäin, eilen on kotiuduttu ja kai siitä pitäs jotain kirjotella.

Noh, menomatka alkoi Turusta keskellä yötä, mikä teki vähän hölmön olon ja reissusta hippasen verran raskaamman. Matka oli pitkä lentoineen päivineen, äidin oloa yritettiin helpottaa kun joutui niin kauan istumaan. Perille kuitenkin päästiin Antalyaan iltapäivällä ja kyllä se kuumuus tuli heti vastaan kun lentokoneen ovet avattiin. Huhheijaa. Tässä välissä mainittakoon että pääsimpä sitten lentokoneen ohjaamoonkin. :) No Alanyaan tultuamme asetuttiin hotelliin ja alettiin ihmettelemään että no täällä sitä nyt sitten ollaan.

Päivät kului siinä pyörätuolille sopivaa ohjelmaa suunnitellessa, mutta eihän sitä oikein tahtonut olla. Kaupungilla käveltiin jonkin verran päivisin. Keskiviikkona oli hotellilla iltapalan aikaan Turkkilainen ilta vatsatansseineen. Yhtenä päivänä käytiin kala-jalkahoidossa, joka oli aika vänkä kokemus. Shoppailtua myös tuli, lähinnä vaatteita, jotka on siellä halpoja. Niinkuin vähän melkein kaikki muukin. Lauantaipäivään kuului oman matkani kohokohta ja yhden haaveen toteutuminen; pääsin kuin pääsinkin sitten uimaan delfiinin kanssa. Huikeaa oli sekin. Yllättävän kalamainen otus, märältä kumiltahan se tuntui kuten olen aina ajatellutkin mutta yllättävän kovakin kun sitä kosketti. Luulin että olisi jotenkin pehmeämpi. Valasmaiset puhaltelut ja pärskimiset oli myös hieman yllätys sekä se, että vieressä ollessaan ei kyllä vaikuttanutkaan niin isolta kuin olisi voinut kuvitella.

Ruoka oli hyvää ja valikoima oli runsasta. Hotellin henkilökunta oli suht mukavaa ja palvelualtista, joskin se englannin puhuminen niiden kanssa oli tuskaa kun kaikki eivät montaakaan sanaa ymmärtäneet tai puhuneet. Yksi kivannäköinen poikahan siellä mun huomioni vei, ja muutamia katseita vaihdettiin, mutta eipä juuri sen enempiä.

Yleisesti ottaen ympäristö ja ilma oli komeaa mutta kuumaa, vuoria ja palmuja oli huikea katsella. Ilma oli kyllä välillä aika tukahduttava, onneksi hotellihuone oli jääkaappi ulkoilmaan verrattuna. Kuumuuteenkin silti tottui yllättävästi matkan loppua kohden. Hotellin pihassa tuli istuttua silittelemässä paikallisia kisuja, juomassa limua ja uituakin tuli altaassa sekä aurinkoa otettua. Enkä saanut edes itseäni kunnolla kärähtämään. :D Iltaisin sitten Tanjan kanssa mentiin vielä allasbaariin juomaan parit juomat.

Viimeisenä aamuna herättiin sitten 04.45. Parvekkeelle menin katselemaan, tähtitaivas oli kirkas, vuoret ja palmut muodosti siluetteja, ilmassa makea tuoksu, ilma oli lämpimämpi kuin Suomessa kesäpäivänä keskimäärin, kukko kiekui jossain, ruokouskutsu kaikui aavemaisena kaupungin hiljaisessa aamuyössä, vastapäisessä talossa joitakin valoja syttyi ja sammui... silloin ajattelin että miksen ole täällä valvonut yöllä ja katsellut millanen Alanya on yöaikaan. 06.15 tuli taksi ja lähdettiin kohti lentokenttää. Oltiin hiljasta porukkaa taksissa aamulla, osittain väsymyksen takia ja myös siksi, että eipä olisi tehnyt mieli edes lähteä pois. Paluumatka tuntui kuitenkin menevän jotenkin sutjakammin. Olin kotona vasta ennen puolta yhtätoista, mutta siinähän se reissu sitten oli.

Summa summarum: Haluan takasin. Ja äkkiä. Mieluummin heti.

HepsankeikkaaLauantai 10.08.2013 01:33

Tänään on ollut metka päivä. Enhän mä ole pariin päivään niin paljoa saanu aikaseksi mitä suunnittelin saavani, mutta mitäpä pienistä. Kai tässä vielä on aikaa. (Kuuluisat viimeset sanat ennen paniikkia...)

Kattelin pitkästä aikaa Matrixin päivällä. Illemmalla käytiin Kassun kanssa katsomassa hoitopaikkaa, johon se menee siksi aikaa kun minä käristyn etelässä. Siellä on kolme muuta pientä koiraa, ja kyllä tuntui Kassulle olevan seura mieleen yllättävänkin paljon. Hyvä niin.

Tullessani kotiin oli muhun otettu yhteyttä naamakirjassa melko yllättävältä taholta... tuli vähän semmonen "oh so this really happened" - olo, kun niin monta kertaa kuitenkin kuvitellut tilanteen. No juteltiinhan siinä pitkät pätkät ja toinen sai kuulla vähän totuuksia miehestään, ja ainakin miehensä veljestä. Mitäs kysyi, kyllä mä vastaan jos kysytään.

No joo, nopeasti mennyt tämä päivä, kohtahan sitä sais jo nukkumaankin taas mennä.

We are the kids with hungry heartsMaanantai 05.08.2013 01:29

Jos taas jotakin kirjottelis...

Elikkäs muuttosiivoukset on alkanu ja vähän pakkauksetkin, tavaraa vaan tuntuu olevan yli äyräiden. Matkaakin odotellaan tietty ja vähän huolestuttaa miten rahat riittää kaikkeen. Muuttofirmaan kun on nyt pakko turvautua. Huhheijaa. Pistin tässä taas Progress questin pyörimään ja mielenkiintosia keskusteluja on naamakirjassa tänään ollu. Ulkona oli kuuma päivä ja ja ja...

Vähän tuntuu että liikaa on kaikkea mutta enkös mä tätä halunnut... täytyy varoa mitä toivoo. No, kunhan syyskuu tulee niin ehkä tämä hullunmylly taas helpottaa, tai sitten se vasta alkaa... who knows.

Tämmöstä.

Huh hellettäSunnuntai 28.07.2013 02:13

Ompas tämäkin ilma tehdä muuttosiivousta. Mutta pakko se on alottaa ajoissa, tunnen sen verran itteäni että muuten ei onnistu. Lämmintä on piisannut kyllä, mutta sehän kuuluu kesään. Otetaan tämä harjotteluna Turkin reissua varten...

Mitäs tässä muuta... no viikonloppu on menny silleen suhteellisen hiljasesti kun ei nyt sitten edes rakkaan kaverin läksiäisiä voitu pitää. Maanantaina on mentävä sanomaan tämä nykyinen asunto irti ja käymään työkkärissä että jos sitä johonkin hakis kevääksi taas, kouluun meinaan.

Ei kai tässä kun eteenpäin...

Se on siinäKeskiviikko 24.07.2013 02:20

Kolmen viikon päästä Turkkiin, Alanyaan

Tänään löytyi asunto Turusta ---> muutto

Syyskuun alussa uutta väriä ihoon

oliko muuta...

Terveisiä HelsingistäTorstai 18.07.2013 01:29

Joopati joo elikkä sunnuntaista tähän päivään viihdyin sitten Espoo - Helsinki - akselilla taas. Olipas se reissu. Uuteen ihmiseen tuli taas tutustuttua ja tuota noin niin, olihan se mielenkiintosta. Hengailtiin Helsingin keskustassa ja käytiin Korkeasaaressakin. No, tulipahan sekin nyt sitten nähtyä kun olen sitä niin aiiiiina halunnu. Harmi vaan että leijonat oli niin piilossa ettei niistä näkyny vilaustakaan.

Tänään sitten olin jo niin torstaissa että junailin Kassun kanssa kotiin. Olihan tuo koira tyytyväinen kun pääsi taas kotiin vaikka viihtyi reissussakin tavallaan. Olihan se Helsingin hälinä pikkuselle tietty aika kokemus.

No, kotona on taas hyvä olla ja miettiä rauhassa tätä elämätä. Kaipa se vaan etiäppäin menee vaikka minkä tekis. Ja niin kai sen kuuluukin.

Rullaati rullaaPerjantai 05.07.2013 01:10

Revittyäni itseni ylös sängystä käytin Kassun ulkona, söin jotakin ja lähdin sitten kaupunkiin. Kävin kelassa ja hetken pyörittyäni siinä kaupungilla lähdin takasin kotiin kahdet uudet caprit mukanani. Ale ale ale.

Loppujen lopuksi päivästä jäi fiilis että eiköhän kaikki järjesty aina tavalla tai toisella.

Mitähän muuta tässä... mulla on taas kisukuume. Eihän tässä nyt ole mitään järkeä. No mutta joskus mä vielä otan sen Venäjänsinisen.

Tsirp tsirp ja semmostaTorstai 04.07.2013 01:22

Nyt on taas ollu semmosta aikaansaamattomuutta ilmassa, mutta päätin että huomenna on pakko tehdä jotain. Ei tästä muuten tule mitään. Asiat mutkistuu kun ne pitkittyy.

Hauska olo silti ollu tänään, vaikka viime yö meni aika levottomasti nukkuessa, tai ehkä juuri sen takia. Onkohan se jotenkin kuun kierto taas siinä vaiheessa vai mikä on.

Mitäs tässä muuta... odottelen tässä että pitääkö sitä alkaa ulkomaanmatkaa varailemaan ja työkkärissä pitäs käydä kyselemässä asioita taas. Töissä mua ei oo tosiaan tarvittu kohta kahteen viikkoon että onhan tässä tätä kesälomaa taas ollut ja tullut.

BawoniTiistai 02.07.2013 02:20

Mitäs tässä taas. Pitkää vapaata ollut kun ei töissä kaipailla. Ja vähän on monimutkasta talous taas mutta ei kai siinä auta kun tahia.

Ilmat on oikein kesäsiä, hellettä, ukkosta, viileämpää, hellettä...

Päivä kerrallaan tässä mennään ja vaikka kaikki tuntuu taas vähän niinkun junnaavan paikoillaan niin ehkäpä se sitten rysähtää kerralla kohilleen vielä joskus.

Eipä kai tässä nyt muuta tähän heinäkuun alkuun...

[Ei aihetta]Perjantai 28.06.2013 00:11

I swear my baby I say no be lie
I love to hear you laugh and watch you smile