IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ohi on, ohi on...Sunnuntai 29.12.2013 21:30

Joulu on ohi tältä vuodelta ja niinhän tässä taas on käynyt että huomenna on jo aatonaatto taas, uusivuosi tulloo. Ajattelin mennä sitä juhlistamaan Poriin vanhojen kavereiden kanssa.

Eipä tässä ole sen kummosempia taas ollutkaan ohjelmassa, tänään lähdin käymään äitin luona. Linkkupysäkillä mulle alkoi juttelemaan joku marokkolainen tyyppi, ja sitten siihen tuli vielä suomalainen pariskunta. Pälätettiin siinä niitä näitä, ja mietin että ompas sosiaalisen olosta porukkaa. Sitten vielä autossa joku mummo yhtyi keskusteluun. :D Säätähän siinä päiviteltiin tietenkin, kun ei se talvi nyt ole vieläkään tullut. Plussaa, harmaata ja vettä sataa. Tosin tänään oli kaunis päivä ja vähän vilposempaakin kun taivas selkeenä.

Äitin luona sitten ei oikeen ollut hyvät tunnelmat kun hoitajat osottaa omaa hermostuneisuuttaan jo vähän liiankin näkyvästi ja suorasti, ei se ole mun mielestä kivaa. No äiti sai kuitenkin kaupasta taas jotain ja sitten tulin kotiin. Tuossa noin tunti takasin kuului ensimmäinen raketinpamaus.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin

Aattoa taas vaan...Keskiviikko 25.12.2013 00:54

Jopas oli jouluaatto. Aamupäivällä Kassun kanssa jääkylmän sateen halki toiselle puolelle Turkua äidin luo. Velikin sinne tuli sitten. Äiti jakseli jotenkuten. Kun siinä sitten totesin että kai sitä pitäs lähteä katsomaan saako jostain sitä jouluruokaa, niin velipoikahan totesi että täällähän sitä tarjotaan puoli viiden aikaan. No eikun odottelemaan sitten ja puurollahan siinä alotettiin. Pian kuitenkin selvisi ettei tarjolla ollutkaan mitään muuta, koska nythän olikin oikeastaan jo iltapala. Varsinaiset jouluruuat oli tarjoiltu jo paljon aikaisemmin päivällä. Vähän tuli semmonen olo että öööö... okei. Ei sitten.

No, lahjoja päästiin availemaan ja kivoja juttuja tuli. Velipoika oli ollut kaikista kiltein varmaankin. Tässä nyt kotona sitten varmaan toista tuntia taistelin että sain tämän uuden aktiivisuusrannekkeeni asennettua ja toimimaan. Ei kai tässä sitten muuta, se oli tällanen aatto tällä kertaa. Ehkä ensi vuonna paremmin. :D

PäivitystäSunnuntai 22.12.2013 01:14

Mitäs tässä muutakaan näin illalla kun kirjotella tänne.

Kävin taas tänään äidille viemässä vähän kaupasta jotain. Tuo ilma ei kyllä mieltä ylennä, en muista että koskaan olisi ollut jouluna näin lämmintä, harmaata, märkää ja kuraista. Piti käydä vielä hakemassa pieni rulla sitä lahjapaperiakin, ja vähän alkoi korventamaan kun ihmiset on tuolla kaupoissa ihan uunoja, mahollisimman leveesti kävellään, ei katota ympärillensä, ei päästetä ohi, ääää. No ei kai siinä auttanu kun kotiin tullessa rauhottua.

Ei kai tänään muuta...

Se tulee...Lauantai 21.12.2013 00:07

Ei auta. Tänäkin vuonna. Joulu. Parit lahjat vielä paketoimatta, mutta sitten olis se puoli hoidossa. Ilma ei kyllä näytä mitään merkkejä joulusta, mutta ei kai siinä. tänä vuonna näin.

Eilen oltiin äidin kanssa Skanssissa, kyllä siellä äiti teki vielä lahjaostoksia mutta väsyi kovasti. Tänään on sitten taas ollu hiljasempi päivä. Viikonlopun alottelua. Katotaan mitä huomenna taas saa aikaseksi.

Tulipa muuten ihan tässä mieleen että on se joskus ihmeellistä... tapahtuu ihania, kauniita, odotettuja asioita jotka ei sitten kuitenkaan loppujem lopuksi merkkaa yhtään mitään. Ei siis sillä että tässä nyt just olis jotain erikoista sattunut, kunhan vanhoja välillä muistelen.

Teenkö niin, no aivan varmaan...Sunnuntai 15.12.2013 01:34

Taas joitakin päiviä vierähtänyt tässä.

Maanantana illalla lähettiin sitten kaverin kanssa sinne laivalle. Siinä iltapäivällä reffattiin ja istuskeltiin niin kauan että tuli aika lähteä satamaan. Olihan se Viking Grace ihan hieno. Karaokea tuli lauleltua ja istuskeltiin kattelemassa sitä neljän suoraa ja muita esiintyjiä. Tiistaipäivä menikin sitten vähän päikkäreiksi siellä hytissä, mutta tax freesta tuli ostettua legendaarinen vajaan kilon dumle-pakkaus sekä pandan suklaarusinoita. Njam.

Unirytmin olemattomuudesta "nauttiessa" on tässä taas mennyt muutama päivä, mutta eipä hätää, viikko enää ja valo alkaa taas lisääntyä! Hurraa, näin nopeasti se pimeä aika vuodesta taas on selätetty! Tänään menin äitin luokse kun vanhin sisko perheineen siellä oli ja näki taas sitä kummityttöäkin. Olen kai mä aika kilttikin ollut, mitä nyt tontut kuiskii... :D

Huomenna siivouspäivä taas ettei lipsu.

Heikun keikunSunnuntai 08.12.2013 01:10

Meinasi kiukuttaa aamupäivällä, en oikein itekään tiedä että miksi. Äitin luona piti käydä. Laitoin sille vähän joulukoristusta. Mutta on se jo hankalaa sen elämä. :( Kumpa siellä edes hoitajat tietäs asioista.

Talvi on tullut, lumi ja pakkanen. Ei kai siinä, saahan se tulla että loppuukin sitten ajoissa.

Mitäs tässä iltasella, pesin koneellisen pyykkiä, kattelin dancing on ice plan - gaalaa, ja kylläpä tuli taas mieleen että oi Afrikka.

Näin jännää tänään.

Onnea Suomi 96 veePerjantai 06.12.2013 19:16

Tässähän tämä on mennyt hiljakseen kotona, lumisadetta pitelee. Aika märkää keliähän tuo on vielä mutta kyllä se talvea selvästikin tekee.

Tänä vuonna sitten tuo pukujen loisto nähdään Tamperetalolla, kun pressan linna on rempassa. Eikö Helsingissä silti olisi ollut paikkoja noille kekkereille? Eipä siellä tänä vuonna tanssita eikä boolia juoda. Konserttia vissiin tiedossa ja jonkinlaista yleistä seisoskelua.

Nyt pukujen tarkistelua.

Ja niin joulu joutui jo taas pohjolaan...Sunnuntai 01.12.2013 01:44

Huhheijaa, huomenna on jo joulukuu! No onneksi ei näyttäis tästä joulusta tulevan niin ressaavaa kuin mitä se joinakin vuosina on ollut.

Torstaina kävin ostoksilla ja tässähän tämä viikonloppukin menee. Vähän on semmonen olo ettei tiä mitä tässä pitäis, paljon olis tekemistä kun vaan tekis. Mutta joskus se perse vaan liimautuu siihen tuoliin. Melatoniinia kokeilin yhtenä iltana unen saamiseksi, en oikein osaa sanoa toimiko se vai ei, mutta kai sitä vois taas tänä iltana napata.

Mitäs tässä muuten... kaipa huomenna lisää

Mitäs tässä... viikonloppu alkaa taas olla ohi. Muutama hiljasempi päivä tässä on taas ollut. Tänään sentään vielä tässä illemman puolella kävin kattomassa äitiä kun siellä velipoikakin oli piipahtamassa. Ja onhan se maa sen verran valkosta saanut tänään että kai voisi sanoa ensilumen tulleen.

Ajatukset on muuten kiertäneet samaa rataa. Unirytmi edelleen, no, miten sen nyt sanois... vähemmän kunnossa. Onneksi huomenna on taas maanantai ja uusi viikko, saa alkaa katsomaan taas mitä saa aikaseksi.

Hellurei.

This is the air I breatheSunnuntai 17.11.2013 00:39

Oijoi. Mitäs tähän voi muuta sanoa kun että OIJOI.

Sängystä ylös päästyäni suihkun kauttaa liikenteeseen, olin vähän kahden vaiheilla että menenkö ensin pakkaamaan äidin laukun huomiseksi vai menenkö seurakuntaan kun en ohjelman alkuun ehtisi jos äidillä käyn ensin. No menin kuitenkin pakkaamaan laukun, vähän meinasi vetää naamaa kurjaksi mulla kun en kerinnyt mitään syömään, mutta kun pääsin sinne Hellareille niin ensimmäinen asia ovesta sisään tullessani oli että tervetuloa syömään. Hehee. No kyllä tuolla tiedetään tuolla jossain mitä lapsi tarvii. No söin siinä ja samaan pöytään tuli semmonen nuori pariskunta Tampereelta. Mukavia kovin ja juteltiin siinä ruuan, kakun ja kahvin lomassa.

Sitten alkoi se muutaman tunnin ylistys-sessio, mistä ei sitten vauhtia puuttunut. Siellä oli mustia ihmisiä vetovastuussa, amerikastakin, joten meno oli sen mukasta. Ei ollu paljon lupa istuskella, eikä kyllä tehny mielikään. :D Ihanaa. Vettä autiomaahan.

Huomenna sitten aikasin aamulla kohti Kuhmoisia ja mummulaa. Huhhei, pitkästä aikaa. Tässähän se sitten menee.