IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Long time no seeTorstai 25.12.2014 23:42

Nonnih jos taas kirjottelis jotain.

Joulu on nyt sitten tässä ollut taas ja ihan rauhallisesti ja mukavasti mennyt kotona miehen kanssa. Syöty hyvin ja laiskoteltu. Kiloja varmaan tullut lisää. :D

Uudenvuoden suunnitelmissa oli mennä Helsinkiin mutta empä tiedä... voi silti olla että jään kotiin, olis varmaan sitä seuraa tässäkin ja tarpeeksi ohjelmaa.

Uudenvuodenaatosta tasan viikko eli 7.1 alkais sitten työkokeilu. Pääsee taas pitkästä aikaa kotoa pois. En vaan tiedä miten sitä sitten vääntäytyy parinkymmenen asteen pakkasessa puoliunessa seitsemäksi töihin tammikuun aamuina, mikäli paljon niitä aamuvuoroja tulee. Varsinkin kun nyt on jo taas pitemmän aikaa tottunut nukkumaan niin pitkään kuin huvittaa. No terveellistä se vaan on joskus herätä aikasinkin, kai...

Eipä tässä varmaan muuta, joulu on tapaninpäivää vaille taputeltu tältä vuodelta, pitäsköhän ensi vuonna kokeilla jotain muuta kuin kotijoulua...

En tahdoTorstai 27.11.2014 23:15

TAHDONTAHDONTAHDONTAHDON... Mitäs facebook... TAHDON! Entäs mitäs telkkarista tu... TAHDON! No luempa sitten vaikka leh... TAHDONTAHDONTAHDON! Nooo, jospa kuitenkin koittasin vielä sitä naamakir... TAHDONTAHDONTAHDONTAHDONTAHDONTAHDON.

No aijaa. Ihanko tosi. Tahdotteko te. No minä EN tahdo. Avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi, mutta kun varsinkin nuorten mielestä on nyt niin tärkeää ja muodikasta TAHTOA. Jos nyt tahdotaan niin mitähän muuta seuraavaksi tahdotaan. Lapselle äiti ei voi korvata isää eikä isä äitiä.

Jos mä näen vielä yhdenkin TAHDON niin se tulee mun korvistani ulos

Maailma pyörii radallaan...Torstai 16.10.2014 23:44

Tänään tuli taas käytyä verikokeissa, tiedä sitten mitä se lääkäri meinaa että pitäisi tehdä. Kun on tosiaan se kasvain löytynyt, ja kuukauden takaisissa verikokeissa joku arvo pielessä, ja nyt etsitään syöpää, niin joo-o.

Mitäs tässä muuta... ajatukset joskus meinaa vähän vaivata päätä mutta kai se tästä. Yritän taas katsoa jos nyt saisi sen kaverin jostain Kassulle.

Ulkona alkaa ilmat olemaan kylmemmän puoleisia, ei paljon nouse nollan yläpuolelle päivälläkään enää ja kädet ja kaikki jäätyy. Mä olen muutenkin koko ajan sisälläkin niin vilunen.

No, kai taas joskus kuulumisia...

HellureiTiistai 07.10.2014 23:35

Syyspäiviä vietellessä. Tänään kävin Sininauhassa kysymässä että jos pääsisi työkokeiluun. Voihan tuo olla että ensi kuussa ottavat.
Samalla tavalla päivät tässä menee. Kyllä se hyvä olisi jos nyt pääsisi tuonne kouluunkin. Mitäköhän tässä muuta... no ei kai, Kassu voi ihan hyvin, vaikka pari päivää oli sen olonen että kipeetä tekee johonkin kohtaa. No, onneksi tokeni.

Tällä viikolla menen kyllä vielä uimaan. Nih.

MoroTorstai 18.09.2014 16:39

Taas on menny vähän aikaa kun viimeksi kirjoitellut. Niinhän siinä kävi että edellisen merkinnän kirjoittamisesta seuraavana päivänä oli taas mentävä sairaalaan, tällä kertaa ambulanssilla. No eipä siellä yön yli oltu tälläkään kertaa mutta sain sitten lähetteen tarkempiin tutkimuksiin. Ja nehän oli sitten tuossa viime maanantaina. Ultrassa näkyi kasvain kohdussa, hyvänlaatuinen kuitenkin näillä näkymin. Asia varmistetaan vielä verikokeilla, joista katsotaan syöpäaineet. Leikkaus tässä kai on edessä taas.

Eipä tässä paljon kerkiäisi sairastelemaan kun on paljon ohjelmaa tuossa yhdistyksen johtamisessa ja seurakunnan ulkomaalaistyön merkeissä. Kouluunkin olen hakenut. Ja pariin muuhunkin kouluun olisi vielä tarkoitus.

Semmosia.

You got me goin crazyMaanantai 16.06.2014 02:42

Terve. Mitäs tässä nyt sitten olis kertomisen arvoista... No sairastelut alkaa olla ohi vaikka meinaskin takasin kurkkukipu tulla. Strepsils tepsii.

Eilen oli viimenen international cafe ennen kesätaukoa. Nyt ei ole suoraan sanottuna jostain syystä fiilikset kohdillaan noihin seurakunnan juttuihin... no kaipa se tästä vielä. Se on tätä ainasta henkien taistelua.

Olen tässä ihmetellyt että mistä sitä sais juhannukseksi Kassulle hoitopaikan, kun oli tarkotus Helsinkiin mennä. En tiedä sitten. Eilen voitin lotosta kympin. :D

Että semmosta.

1. Saat selville, että vuoden ikäinen lapsesi ei synnytyslaitoksella tapahtuneen häiriön vuoksi olekaan sinun. Haluaisitko vaihtaa lapsen omaan biologiseen lapseesi?

-Noo, se onkin tiukka kysymys. Toisaalta kun se lapsi on jo kiintynyt minuun eikä tiedä muuta äitiä kuin minut, kuten myös biologinen lapseni omaan kasvttajaansa, ja toisaalta kuka sitä haluaisi kasvattaa lasta tietäen ettei se olekaan se minun omani... kinkkinen juttu

2. Sinulla todetaan parantumaton tauti ja saat tietää kuolevasi kolmen kuukauden kuluessa. Olisitko viikon sisällä valmis suostumaan kehosi syväjäädytykseen, jos tietäisit, että sinulla on pieni mahdollisuus elää?

-Viikon sisällä? Jaa-a, ehkä myöhemmin

3. Suostuisitko esiintymään hyväntekeväisyysjuhlassa, jossa olisi vähintään tuhat vierasta? Jos suostuisit niin mitä esittäisit?

-Kyllä kai mä voisin laulaa

4. Jos sinulla olisi kyky siirtyä kauas tulevaisuuteen ja palata vuoden kuluttua, mukanasi kaikki tieto, mutta ei yhtään konkreettista esinettä. Lähtisitkö matkalle jos siihen sisältyisi 50% mahdollisuus kuolla?

-No jos riski on kuolla niin ehkä mä ajattelisin että näkeehän sen tulevaisuuden muutenkin... ellei sitten kyse olisi ihmiskunnan tai maapallon pelastamisesta

5. Jos ystäväsi sanelisi sinulle lottorivin jolla voittaisit suurehkon summan rahaa. Vaikka olisit itse maksanut lottorivin, kertoisitko ystävällesi voitostasi? Jos kertoisit antaisitko hänelle osan voitostasi?

-No eihän se sitä maksanu :D No ei vaan, aika mielenkiintoseksi vetäis...

6. Olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia jos sinut palkittaisiin 16000 eurolla?

-16 000 eurolla tekis jo aika paljon, se vaan että kestääkö pää vuoden painajaiset ja huonot nukkumiset...

7. Jos sinulla olisi mahdollisuus palata ajassa taaksepäin, mutta ei palata enään takaisin. Lähtisitkö?

-En

8. Jos sinulla olisi mahdollisuus saada vuoden ajaksi ilmaiseksi loistava: kokki, hieroja, autonkuljettaja, taloudenhoitaja tai sihteeri. Minkä näistä valitsisit?

-Nyt pisti pahan. Kokki, hieroja vai taloudenhoitaja? Eikö sais ne kaikki?

9. Jättäisitkö viidestä miljoonasta kotimaasi, jos et enään koskaan saisi astua sen kamaralle?

-Ehkä

10. Haluaisitko olla kuuluisa ja millä alalla?

-En kyllä ole ihan varma kuitenkaan haluaisinko

11. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus herätä seuraavana aamuna toisena henkilönä, kuka tämä henkilö olisi?

-Ai kauhee, tätä pitäis miettiä :D Joku Bill Gates tai muu rikas henkilö? :D

12. Asuntosi syttyy palamaan kaikkine rakkaine esineinesi. Pelastaisit perheesi ja lemmikkisi, jonka jälkeen sinulla olisi aikaa pelastaa vielä yksi tärkeä esine, mikä se olisi?

-Tietokone?

13. Mistä elämässäsi pidät vähiten?

-Siitä että olen hukannut niin monta hyvää tilaisuutta saamattomuuttani

14. Haluaisitko tietää täsmällisen kuolinhetkesi?

-En

15. Olisitko valmis luopumaan television katselusta viideksi vuodeksi, jos pelastaisit teollasi 1000 nälkäännäkevää?

-Joo

16. Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta?

Että on katto pään päällä, ruokaa ja juomaa, kaikki aistit tallella, saa asua maassa jossa ei ole sotaa tai luonnonkatastrofeja

17. Valitsetko mieluummin tylsän ja hyväpalkkaisen uran vaiko mielenkiintoisen ja huonopalkkaisen?

-Kai se olis tylsä ja hyväpalkkainen

18. Olisitko valmis luopumaan kaikesta omistamastasi, jos saisit pillerin jonka avulla sinulle riittäisi puolen tunnin uni vuorokaudessa?

-Hmm, joo ehkä. Sittenhän mulla olis aikaa suunnitella entistä paremmin kaikkea.

19. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?

-Niinhän sitä pitäis uskoa että kaikella on tarkoituksensa mutta ehkä paria hetkeä vois pikkasen mennä muuttamaan...

20. Montako kertaa päivässä katsot itseäsi peilistä?

-Muutaman. Ainakin jos olen lähdössä ulos, ja tietty aamuisin.

21. Jos voisit elää 90 vuotiaaksi ja säilyttää viimeiset 60 vuotta 30-vuotiaan ruumiin tai mielen, kumman valitsisit?

-Ruumiin

22. Jos tietäisit kuolevasi vuoden kuluttua, muuttaisitko millään tavalla tämänhetkisiä elämäntapojasi?

-No jos tietäisi mikä siihen kuolemaan vaikuttaa niin kai sitä muuttaisin... ainakin...

23. Kenet maailman kaikista ihmisistä haluaisit päivällisvieraaksesi?

-Hmm... George Clooneyn tai Johnny Deppin :D :D

24. Kumman valitsisit, sen ettet enää koskaan voi poistua paikkakunnalta jossa asut, vai että joutuisit poistumaan sieltä palaamatta enää koskaan takaisin?

-Hei hei sitten vaan Tampere

26. Testamenttaisitko koko omaisuutesi ihmiskunnalle, jos tietäisit että siten voisit poistaa yhden ydinpommin maailmasta?

-No toki, enhän mä sitä omaisuuttani kuollessani kuitenkaan mukanani vie

27. Olisitko valmis makaamaan vuoden halvaantuneena, jos siten voisit estää saimaannorpan kuolemisen sukupuuttoon?

-Kuka nää kysymykset on keksiny :D Toisaalta ehkä joo, toisaalta kuka tietää jos luonto vaan on päättäny muuttaa ekologisia lokeroita...

28. Muuttaisitko jostain tapahtumasta mieleesi jääneitä muistoja, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus?

-Mitä hyötyä olis muistoista jotka ei vastaa todellisuutta

29. Mikä lapsuudessasi kokemasi asia on osoittautunut arvokkaimmaksi elämäsi aikana?

-Kai se kun on joutunu kiusatuksi joskus niin on tullu vahvemmaksi

30. Jos saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 300 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä. Suostuisitko?

-Öö, en? Tollako pitäs elää?

31. Jos saisit esittää kysymyksen jollekin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit?

-Ehkä mieheni veisin testiin :D

32. Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi?

- Joko se että voisin muuttaa koskettamalla asioita rahaksi tai kullaksi, tai sitten se että voisin lentää

33. Jos löytäisit kadulta lompakon jossa olisi 600 euroa rahaa veisitkö lompakon poliisiasemalle jos siinä ei olisi nimeä?

- Hmmm... no siinähän sitä testattais rehellisyyttä, nyt olen niin rehellinen että vastaan vain jotta EN TIEDÄ

34. Kohottaisitko äo:täsi 40 pisteellä jos sen jälkeen joutuisit kärsimään koko poskesi yli ulottuvasta arvesta?

-En

35. Kenet näistä henkilöistä ottaisit mukaasi autiolle saarelle: Madonnan, Michael Jacksonin, Juice Leskisen, Eisabeth Rehnin vai Pamela Anderssonin?

-Michael Jacksonin

36. Kenellä ihmisellä on ollut eniten vaikutusta elämääsi?

-Kai vanhemmilla

37. Jos seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin?

-Hmmm... kyllä kai pitäs rukoilla voimaa siihen ettei jättäis toista sellasen takia.

38. Jos sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?

-No joo kai, mutta silleen hellästi, mie oon herkkä :D Kyllä kai mä jo niitä tiedänkin

39. Suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta, jos saisit 16000 euroa?

-Joo, sitten ei vaan tulis poistuttua kotoa pahemmin :D

40. Miten pukeudut kun haluat näyttää seksikkäältä?

-Kaipa mahdollisimman tiukat farkut ja joku tiukka, avoin toppi jos nyt on pakko sellaselta näyttää

41. Jos saisit kysyä ennustajalta yhtä asiaa elämästäsi ja se olisi varmasti totta, mitä kysyisit?

-En kysyisi ennustajalta

42. Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?

-Kunhan on terve, päättäköön taivaaniskä

43. Voisitko tappaa lapsesi, jos hänellä olisi niin hirvittäviä kipuja, että hän kuolisi kuitenkin? Oletetaan että et saisi käyttää tappamiseen mitään lääketieteellisiä keinoja, esim. myrkyttäminen tai yliannostus lääkkeillä.

-Voihan nyt elämä... en tiedä...

44. Haluaisitko mieluummin vain yhden sydänystävän etkä yhtään tuttavia vaiko paljon tuttavia etkä yhtään sydänystävää?

-Sydänystävän

45. Näet äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä teet?

-No äiti ei varmaan tuota enää tee kun on jo poistunut keskuudestamme mutta jos olisi tehnyt niin kai siinä olis vaan ollut että no aijaa...

46. Kumman kanssa pelaisit mieluummin jotain peliä, itseäsi huonomman vai itseäsi paremman pelaajan kanssa?

-Tasavertasen mieluiten

47. Olisitko valmis valehtelemaan ystäväsi puolesta oikeudessa vaikka tietäisit hänen olevan syyllinen?

-Ei se ihan oikein olisi kyllä...

48. Mitä tekisit jos saisit tietää että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota?

-Mitäs siinä nyt sitten voisi tehdä... rukoilla...

49. Pukeutuisitko kutsuille mieluummin liian hienosti vai liian huonosti?

-Äääää, en tiedä :D Molemmat on aika noloa

50. Kumpi on sinulle tärkeämpää parisuhteessa, että sinua rakastetaan vai että sinä rakastat?

-Voiko näistä valita? Tai siis voiko toisen jättää pois toimivasta suhteesta?

Kiirusta pitelee... mukamasTorstai 05.06.2014 02:29

Nonnih. Elikkäs toissapäivänä, maanantaina läksin sitten yllättäen Helsinkiin aamulla, miestä yllättämään. No kyllähän se yllättyikin. Siinä sitten morjestettiin sen muutamaa kaveria ja sitten vein sen Lintsille. Siellä pienessä sateessa sitä sitten kieputtiin ja naurettiin. Olihan se kivaa. Siitä sitten vielä kaupunkiin vähäksi aikaa istuskelemaan, ennenkuin illalla sitten taas takasin Tampereelle.

Eilen sitten tulin vielä kipeän oloiseksi, korva tulehtunut ja semmosta. Käväsin tänä aamuna lääkärillä ja sain korvatipat (kalliit sellaset). Onneksi ne nyt tuntus auttavan kuitenkin. Eipä tässä muuta oikein tänäänkään, parantelua.

TöttörööTorstai 29.05.2014 23:52

Tässä tämä viikko on mennyt, huomenna olis jo TAAS perjantai.

Maanantaina oli haastattelu kirjastossa, Rana Hussain kertoi kunniamurhista ja pitihän se taas arvata että tuosta yhdestä "naapurista" ei vaan pääse eroon. Aina se tunkeutuu mukaan ja ilmestyy joka paikasta, jättäisi nyt minut jo rauhaan.

Eilen oli Rasmus-kokous Tampereen kasvot - tapahtuman tiimoilta, vähän suunniteltiin kaikkea siinä ja sitten käväsin Lidlissä pitkästä aikaa ja kyllä se nyt on niin että meikä siirtyy ostamaan ostoksensa sieltä.

Tänään olen ottanut rennosti sadepäivää, ei ole oikein huvittanut mikään. Onneksi kulta sai aamulla mut nauramaan. :D

Että näin mielenkiintosia tällä kertaa...

:)Sunnuntai 25.05.2014 02:42

Mitäs tässä... Rentoa viikonloppua vietellyt, mitä nyt vähän siivoillut ja rahan kulumista surkutellut. Haukku pitäs ottaa hoitoon ens viikolla.

Hellettä on piisannut. Muutamina viime päivinä lämpötila on lähennelly vissiin kolmeakymmentä. Ihmiset, ainakin suurin osa, taitaa tykätä.

Niinhän siinä sitten on käynyt tänä vuonna että Leijonat teki pienen ihmeen, voittivat tänään Tshekin ja huomenna olisi sitten finaali. Katsotaan sekoaako se Suomi taas sitten. Itse vaan tässä mietin että kun huomenna kirkossa olen tulkannut ja kokous on ohi niin mihin sitä suunnistaisi peliä katsomaan että olisi tunnelmaa.