IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

JesLauantai 24.01.2015 18:47

Nyt on sitten töissä aamuvuoroputki ohi, eikä enää aamuvuoroja vähään aikaan. Huhheijaa, kyllä noi neljän tunnin yöunet koville ottaa mutta onneksi töissä on kivaa. Viihdyn siellä kyllä ja uskaltaisko sitä jopa sanoa että nyt mä olen tainnu löytää oman alani. Ei voi muuta sanoa kun että ihan oma maailmansa tuo paikka ja jokanen päivä toistaan... no, mielenkiintosempi. :D

Eilen oli taas yhdistyksen kokous, menihän siinä kolmisen tuntia ja vielä pitäs sähköpostia lähettää sinne ja tänne kai.

Sään puolesta ollaan Suomen normitalvessa, ensin on -17 ja sitten -1. Lunta on silleen, no, tarpeeksi.

Joillekin asioille ei voi kun antaa aikaa, kai se tästä.

?Perjantai 23.01.2015 18:47

Miksi naiset AINA rakastuvat renttuihin?
Hepskukkuu.
Vuosi on alkanut työn merkeissä... tuolla ongelmaisia autellessa ja asioita oppiessa on vähän omakin pää koetuksella, mutta ei voi kun antaa aikaa, kyllä kai kaikkeen oppii suhtautumaan. Ihan liikaa kaikenlaista nyt silti on muutenkin.

Miehen oleskelulupapäätös tuli takasin kielteisenä tässä yks päivä, no siinä sitten alettiin valitusta suunnittelemaan. Eilen sitten tuli tieto että käännytys toistaiseksi jäissä kunnes oikeuden päätös sanoo sanansa. No kai se valitus silti pitää tehdä.

Kivut on ollu tänään poissa, mitä ei tietenkään saisi edes sanoa ääneen. Päivällä kävin työpaikalla palauttamassa eilen kaulaani kotiin lähtiessä unohtuneet avaimet. Iltasella opetin maahanmuuttajille taas kaunista ja rikasta Suomen kieltä. Huomenna pitäs varmaan käydä juttelemassa jonkun kanssa tästä mielen myllerryksestä ja ja ja... kelakin sais joskus tehdä jotain ajallaan ja oikein, huoh. No ehkä tässä nyt oli tärkeimmät mitä tähän viittin kirjotella.

HhmLauantai 10.01.2015 22:45

RIP Vieraslista tai jotain..

Long time no seeTorstai 25.12.2014 23:42

Nonnih jos taas kirjottelis jotain.

Joulu on nyt sitten tässä ollut taas ja ihan rauhallisesti ja mukavasti mennyt kotona miehen kanssa. Syöty hyvin ja laiskoteltu. Kiloja varmaan tullut lisää. :D

Uudenvuoden suunnitelmissa oli mennä Helsinkiin mutta empä tiedä... voi silti olla että jään kotiin, olis varmaan sitä seuraa tässäkin ja tarpeeksi ohjelmaa.

Uudenvuodenaatosta tasan viikko eli 7.1 alkais sitten työkokeilu. Pääsee taas pitkästä aikaa kotoa pois. En vaan tiedä miten sitä sitten vääntäytyy parinkymmenen asteen pakkasessa puoliunessa seitsemäksi töihin tammikuun aamuina, mikäli paljon niitä aamuvuoroja tulee. Varsinkin kun nyt on jo taas pitemmän aikaa tottunut nukkumaan niin pitkään kuin huvittaa. No terveellistä se vaan on joskus herätä aikasinkin, kai...

Eipä tässä varmaan muuta, joulu on tapaninpäivää vaille taputeltu tältä vuodelta, pitäsköhän ensi vuonna kokeilla jotain muuta kuin kotijoulua...

En tahdoTorstai 27.11.2014 23:15

TAHDONTAHDONTAHDONTAHDON... Mitäs facebook... TAHDON! Entäs mitäs telkkarista tu... TAHDON! No luempa sitten vaikka leh... TAHDONTAHDONTAHDON! Nooo, jospa kuitenkin koittasin vielä sitä naamakir... TAHDONTAHDONTAHDONTAHDONTAHDONTAHDON.

No aijaa. Ihanko tosi. Tahdotteko te. No minä EN tahdo. Avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi, mutta kun varsinkin nuorten mielestä on nyt niin tärkeää ja muodikasta TAHTOA. Jos nyt tahdotaan niin mitähän muuta seuraavaksi tahdotaan. Lapselle äiti ei voi korvata isää eikä isä äitiä.

Jos mä näen vielä yhdenkin TAHDON niin se tulee mun korvistani ulos

Maailma pyörii radallaan...Torstai 16.10.2014 23:44

Tänään tuli taas käytyä verikokeissa, tiedä sitten mitä se lääkäri meinaa että pitäisi tehdä. Kun on tosiaan se kasvain löytynyt, ja kuukauden takaisissa verikokeissa joku arvo pielessä, ja nyt etsitään syöpää, niin joo-o.

Mitäs tässä muuta... ajatukset joskus meinaa vähän vaivata päätä mutta kai se tästä. Yritän taas katsoa jos nyt saisi sen kaverin jostain Kassulle.

Ulkona alkaa ilmat olemaan kylmemmän puoleisia, ei paljon nouse nollan yläpuolelle päivälläkään enää ja kädet ja kaikki jäätyy. Mä olen muutenkin koko ajan sisälläkin niin vilunen.

No, kai taas joskus kuulumisia...

HellureiTiistai 07.10.2014 23:35

Syyspäiviä vietellessä. Tänään kävin Sininauhassa kysymässä että jos pääsisi työkokeiluun. Voihan tuo olla että ensi kuussa ottavat.
Samalla tavalla päivät tässä menee. Kyllä se hyvä olisi jos nyt pääsisi tuonne kouluunkin. Mitäköhän tässä muuta... no ei kai, Kassu voi ihan hyvin, vaikka pari päivää oli sen olonen että kipeetä tekee johonkin kohtaa. No, onneksi tokeni.

Tällä viikolla menen kyllä vielä uimaan. Nih.

MoroTorstai 18.09.2014 16:39

Taas on menny vähän aikaa kun viimeksi kirjoitellut. Niinhän siinä kävi että edellisen merkinnän kirjoittamisesta seuraavana päivänä oli taas mentävä sairaalaan, tällä kertaa ambulanssilla. No eipä siellä yön yli oltu tälläkään kertaa mutta sain sitten lähetteen tarkempiin tutkimuksiin. Ja nehän oli sitten tuossa viime maanantaina. Ultrassa näkyi kasvain kohdussa, hyvänlaatuinen kuitenkin näillä näkymin. Asia varmistetaan vielä verikokeilla, joista katsotaan syöpäaineet. Leikkaus tässä kai on edessä taas.

Eipä tässä paljon kerkiäisi sairastelemaan kun on paljon ohjelmaa tuossa yhdistyksen johtamisessa ja seurakunnan ulkomaalaistyön merkeissä. Kouluunkin olen hakenut. Ja pariin muuhunkin kouluun olisi vielä tarkoitus.

Semmosia.

You got me goin crazyMaanantai 16.06.2014 02:42

Terve. Mitäs tässä nyt sitten olis kertomisen arvoista... No sairastelut alkaa olla ohi vaikka meinaskin takasin kurkkukipu tulla. Strepsils tepsii.

Eilen oli viimenen international cafe ennen kesätaukoa. Nyt ei ole suoraan sanottuna jostain syystä fiilikset kohdillaan noihin seurakunnan juttuihin... no kaipa se tästä vielä. Se on tätä ainasta henkien taistelua.

Olen tässä ihmetellyt että mistä sitä sais juhannukseksi Kassulle hoitopaikan, kun oli tarkotus Helsinkiin mennä. En tiedä sitten. Eilen voitin lotosta kympin. :D

Että semmosta.