IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Stinke-

Stinke-

happyhappyhappyyyy!

Katsaus päivän uutisiin! :> Tiistai 27.11.2007 00:51

Mulla on väsyväsyväsyväsy ja ihan varmanaki sata astetta kuumetta.Eikä silläkään oo tietty mitään vaikutusta että oon valvonu koko viikonlopun Lorwan kanssa -pölläilty ja istuttu rekkamiesapsilla :'D No eeee kyllä me tehtii muutaki, oltii me isollaki apsilla! ;P Ja nyt vasta tulin kotsaan vaiks tarkotus oli tulla jo eilen aamulla. Oon saamaton lameass! Mä en vaan JAKSA raahautua huomenna kouluun!Siis LOL joku koulu ja vähä oon ite LOL ku käytän jotain LOL- kieltä hei haloo :D Kylläpäs mulla tulee taas viisasta tekstiä. Mut ihan tiedoks senki hikaripikarit, mä olinki Ykassa koulussa- et en mä oikeestaan ees lintsannu ku kuitenki hikoilin koulussa juu nou?

Mua ärsyttää, mun kaikki rillit on tällä hetkellä hukassa tai rikki- niistä yhistä tuli ihan kiva monokkeli ku eräs nimeltä mainitsematon tollo päätti lötsähtää istumaan ihrojensa kanssa niiden päälle. <--- toi lause on vähä outo, en osannu kääntää sitä normi suomeksi. Oon ollu liikaa Nivalan junttien lähistöllä. Puhunki nyt ihan sellasta ennää ja minäkkää kieltä. Oksetus siis.

Miksköhän mä kirjotan tänne aina vaan sillon ku mua ottaa päästä joku? Aina vaan vali ja vali ja vali ja vali . Antakaa anteeksi rakkaat lukijat, oon näköjään maailman murjoma. No en ees oo, huijasin! Oon vaan perus teiniangst. Ja hartiat kumaraan mars. Noh, dataaminen hoitaa kyllä senki asian :D

Mut nyt kääääääääks joku soittaa mulle! Mun hirvee soittoääni hurisee tuolla ja nyt mun on kiidettävä. Hohhoi pinkaisen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.