IRC-Galleria

Stinke-

Stinke-

happyhappyhappyyyy!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Normi päivä :> Torstai 25.10.2007 21:16

Orcccchhh herään aamulla ihan maailman eniten väsyneenä. Silmäpussit on isommat ku kolme laskuvarjoa yhteensä. Enhän mä paljon ehtiny kuorsaamaankaan viime yönä, väänsin jotain niin hikisiä kouluhommia että ihan olis tehny mieli parkua. Mut koska oon niin kovanaama niin en ees märsänny!

Nii- siittä sit kouluun. Heräsin viis minsaa ennen linkan lähtöä. Jipiii hyppäsin kuteisiin ja häivyin samantien. Laitoin legginsien sijasta vahingossa kalsarit, oli kivaa huomata joo. Juoksin ku mikäki perunasäkki pysäkille ja läähätin tuskasta vielä viiden tunnin jälkeen :D No eee. Ainaki 5 sekkaa mut silti hei!

Koisasin Koisasin Koisasin tunnit yrittäen pienentää silmäpusseja. Hahhah ei onnistunu. Oon Daukka.

Koulun jälkeen oon ryntäilly ympäri kapea juomassa ilmasia limsoja, täällä on joku ihme päivä ja kaikkialla tarjoillaan coca-colaa vaiks Tuihti=nimi muutettu väittääki et se oli kyl Pepsiä. Noh, ihan sitä suuremmalla syyllä väitän että se oli kyllä Pepsiä. Kiusaan sitä :>

Ja erehdyin mäkkäriin euron hampparille Edlarin ja Musun ja tuihtin kans. Hyvästi herkkulakko ja ympäristön kunnioitus. Oon iha karsee heppu kyl.

Siitä popula sit hajaantu omille suunnilleen, mein tuleva kanttoriedlari huristeli bussilla johku niin jeeraan harjotteleen urkujen hakkausta, samoin tiuhti. Me Musun hiippailtiin Ärrälle ostamaan huomiseksi nenäpäiväksi Yle Hyvän nenät, mä näytän ihan Nasse-sedältä se nenä päässä. Vaiks ei se kyl eroo hirveesti omasta nenästä :D

Jooooo sit Musuhikari häipy kans lukeen johku hikihikihikikokeisiin ja jäin yksin palloilemaan. Yippee . Ja hoksasin riemukseni et luuri oli hukassa. Siitä ryntäsin ehkä maailman eniten täysillä taas Dna-kauppaan ja anelin niitä soittamaan mun numeroon. "Mitä rupea!Mun kännykkä soittaa varattua!" :OOOO

Joo sain mä sen kännyn sit takasi eikä ne ollu soitellu ees ku ehkä puolelle nimilistaa. Laskussa taitaa näkyä karsee mörkö. Ja äitihän siitä vasta möröks muuttuuki.

Nyt istun kirjastossa ja mietin kaikkia niitä tekemättömiä stressaavia hommia jotka pitäis tänään vielä hoitaa mutta ei pelkoa, kyllä ne jää vaan siihen stressaamisen asteelle- en mä kuitenkaa mitään saa aikaa.

Kohta pitäs mennä haastattelemaan joitain tyyppejä eikä kysymyksiä oo vielä ees valmiina. Stincke, oot uskomaton pöllö.
Nooo ciao !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.