IRC-Galleria

aaaarrgghhMaanantai 28.11.2005 14:19

voi että tätä stressiä! oon ollu viimeaikoina ku perseeseen ammuttu karhu :( tuntuu taas et koko maailma kaatuu niskaan.. tänäänki oon ollu ihan sika pahalla tuulella.
Viikonloppu oli kumminkin kiva, käytiin katsomassa kultsin kanssa harry potter, nähtiin samalla ex-kämppis ja pyysin ne kattomaan meidän riiviötä. Lauantaina oli siivoilua, kaupassakäyntiä ynnä muuta.. olisin mielelläni lähtenyt ulos nauttimaan kauniista talvi-ilmasta, mut eipä ollu aikaa. Sit sain ihan mielettömän burn out kohtauksen, mutta se meni sitten ohi kun sai puhua pahasta olosta. Tuli siinä yksi viinipullokin juotua x) Kissa valvotti yöllä riehumalla ja meinasi mennä hermot.
Sunnuntaina kävin sitten shoppailemassa.. yritin ettiä lisää lankaa Riston villapaitaan, mutta eipä löytynyt just sitä väriä... puuh.. alotin sitten tekemään sille pilkkijän lapasia. Tilin saldo näyttää 2,35 €... ja viikko pitäs selvitä. No pitääpä vähän kiristää vyötä...
Tänään oli taas luentoja.. mikrobilsaa ja maatalouden liiketaloustieteen laskutehtäviä, mitkä ei pahemmin auennu. Kemiaa vielä olis, mutta aattelinpas jättää väliin ja mennä kisun luo kotiin ja tekemään koulujuttuja. Rupeen pohjustamaan seminaaria ja lukemaan perjantaiseen tenttiin. Sitten illalla treenaamaan ja koitan saada toisen tumpun valmiiksi tänään. Varmaan pakko rupee jättämään treenejä vähemmälle vaikkei yhtään tekis mieli! Ei vaan riitä kaikkeen aika.. opinnot on kuitenkin etusijalla.
Kai mä tästä jotenkin selviin.. en kyllä tiedä miten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.