IRC-Galleria

AuuutssTorstai 19.10.2006 01:31

No nyt on sit polvi leikattu!!

Lopullinen diagnoosi oli eturistisiteen ja sisäkierukan repeämä... kuulemma kannatti leikata, mikä on aina positiivista. Jännitti ihan sikana mennä sinne, mut onneks mun Jenni (knääpiö) tuli mukaan <3 ja haki mut vielä pois, että iso kiitos hänelle!
Ekaa kertaa olin sairaalassa ja mut nukutettiin :P se oli aika veikeetä ja sit ne viel herätti kesken unien ku leikkaus oli tehty. Sain kauheen tärinän ku heräsin.... mul oli sairaan kylmä ja en vaan pystyny rentoutumaan. Se sit helpotti ku sain lämpöpeiton ja sellasen puhaltimen peiton alle :) siin kelpas pötkötellä! Olin kyl aivan totaalisen pihalla... suuta kuivaa limanestolääkkeitten takia.
Mut on kyl liikkuminen aikasen hankalaa! Takareiteen sattuu ihan kamalasti ku ne otti sieltä siirrännäisen uutta eturistisidettä varten. Tuntuu et se lihas kramppais koko ajan... auuu! Sit se polvikin on tosi kipee. Sain jotain kivoja kolmiolääkkeitä et eiköhän se siitä.
Kiva kun kultsin veli tuli tänne jokski aikaa ni ei tarvii olla yksin :) Ja kultsikin taitaa huomenna tehä töitä koko päivän kotona, jee! Ostin kyl ison kasan leffoja et voi katella niitä ja pötkötellä sohvalla x)
Viikko pitää kävellä kepeillä ja 3vk päästä alkaa treenaaminen. Ihanaa päästä tekeen jotain! Vesijuoksu ja kuntopyöräily kuulostaa ihan sairaan kivalta!!!!!!!! Sit saan pian hölkätäkkin xD kuhan vaan noi kivut lähtis ni pystyis olla...... eiköhän se siitä.
Kummasti alkaa elämä taas maistumaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.