IRC-Galleria

:DPerjantai 27.10.2006 02:28

Oltiin eilen Lacuna Coilin keikalla ja oli ihan sairaan mahtavaa! Olin siel keppien kaa, mut hyvin meni :) Ne viel alotti mun lempi biisillä!! ja ne soitti kaikki parhaat!! Nosturissa oli viel aivan loistavat invapaikat, sai oikein tuolin ja jalankin koholle :) Ostin mun ekan kragan ja sit hianon Lacuna Coilin topin x) Oli ihan pakko! Nyt mulla on hieno asu mun syndeille :D

Tänään sit tuli postista 4000 euron lasku Mehiläisestä... pisti vähän hiljaseks ku oli muutenkin ongelmia vakuutusyhtiön kanssa.. onneks Pohjola lupas maksaa sen etten joudu kuseen :) Viikossa ois ollu aika homma koota tollaset rahat!!
Kannatti siis nilkuttaa keskustaan viimesillä voimilla keskustaan! Sain viel mun kirjatilauksenkin; Edgar Allan Poen kootut teokset ja vielä Lenoren Noogies x) jeijj! Postistakin tuli Saksikäsi Edward! Mun Tim Burton kokoelma alkaa olla jo ihan jees ;)
Tänään otin mun ensi askeleetkin! Kokonaan ilman keppejä. Oon tainnu vähä niinku tappaa ton mun jalan kävelyllä tänään =/ jospa se siitä taas tokenis.... Noi lihakset ei vaan parane. Takareisi on ihan krampissa ja koko säären etuosa on sininen... sit ite niveleenkin on ruvennu sattumaan. :( Välillä sattuu niin kovin etten saa koko jalkapohjaa maahan.
No eipä se valittamalla parane! Lepoa ja nappeja vaan xD

Harmi vaan ku taidan olla ainoo selvä mun omilla synttäreilläni :( Jospa siihen ei sattuis niin kovaa ettei tarttis ottaa kolmiolääkettä ollenkaan =/ Huomenna pitää kyl ottaa et kykenen kirjamessuille äipän kaa :) Sitä onkin odotettu vuos!! Aamulla pitää kerkee paistaa kakkupohja ja sit viel ennen ku kaverit tulee leipoo vähän. Sit lauantaina sama homma ku ei kaikki kaverit mahu kerralla :) Haluun vaan nähdä kaikki ihmiset.. must on niin kiva ku kaikki on koolla! Muuten kaikkia vanhoja lukiokavereita näkee niin vähän ja taekwondo kavereita vaan treeneissä.. ja koulukavereita koulussa.. käyn niin harvoin missään bileissä tms. Oon aika jämähtäny kullan kaa kotiin :)

Ihanaa olla taas kotona!!! Vanhempien luonakin oli tosi mukavaa. Sain vaan neuloa aamusta iltaan eikä ollu mitään velvollisuuksia ku ei pystyny liikkumaan :) Mut nyt onneks jo pärjään yksinkin.

Jotenkin kamalaa ku ei pysty liikkumaan... tuntuu niin avuttomalta =/ Mut onneks tästäkin paranee! Isot sympatiat niille ketkä on menettäny liikuntakykynsä. Se on varmasti ihan kauheeta :(

Mut joo, kai se on mentävä kullan perässä nukkumaan ;) hihih

Lacuna Coil - What I See (päivän sana!!!!!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.