IRC-Galleria

HuohTorstai 16.11.2006 15:36

Kauhee vätystys..... ei oikeesti tentit sais olla klo 8 aamulla.... se on ihan liian epäinhimillistä ja oikeesti ajatus ei voi juosta siihen aikaan =/
Kai mä jotain sinne sain aikaseks, toivottavasti läpi pääsyn verran. Se kyl kysy kaikkee sellasta mihin en niin hirveesti keskittyny =/ Puolet asioista unohdin, mut noooooh... jos se kattois vähän läpi sormien =/.... pakko saada toi tentti nyt heti läpi. Keväällä ei pysty enää uusimaan.
Maanantaina oiskin sit tilastotentti. Se vaikuttas näillä näkymin läpipäästävältä... saa nyt nähä!

Polvikin on ollu kauheen kipee tän viikon. Olin tosiaan maanantaina salilla ja sit takareisi revähti bussimatkalla kotiin :( Päästin sellasen suht isokokosen naisen mun ohi ja kuski teki äkkijarrutuksen....
Nyt en oo pariin päivään pystyny käveleen kunnolla.. eli treenaamiset jäi vähä vähemmälle :(
Viel ois yks luento jäljellä ja sit suunnitellaan sen jälkeen meidän ulkomaanmatkaa Tsekkiin ja Unkariin :) Sit ois illalla pikkujoulut. Ois tosi kiva mennä mut en tiedä jaksanko. Viimeks siel oli tosi tyhmää mut nyt siel ois seuraakin.
Tai sit jään kotiin. luen vähän tilastoo ja hörpin glögiä ja illalla katon rakkaan kanssa Aliasta ... sekin kuulostais aika kivalta! Voi olla et ois parempi lepuuttaa tota polvee. Kuitenkin ollaan menossa Highlightiin kattoon NEONIA lauantaina!!!!!!!!!!
Sit saan mun uudet hianot pökät jalkaan x)
Ai niin... eilen näin Kataakin! Oli tosi kiva jutella sen kanssa ja käytiin Itiksessä. Ostin taas lankaa :D miljoona projektia menossa ja tulossa täl hetkellä. Alkaa kohta kusta jouluhiiret jos ei saa niitä valmiiksi!
Lauantaina on kukkasidonta kurssikin :) oppii tekemään asetelmia ja kimppuja. Jeje..

In Flames - Come Clarity

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.