IRC-Galleria

Jee viikonloppu :)Perjantai 20.01.2006 13:45

Taas se on perjantai ja eka kouluviikko takana. Mukavasti on mennyt vaikka ihan minimaalisen vähän luentoja syksyyn verrattuna :) mut helmi-maaliskuussa tahti kiihtyy. Pitäis sinne Uppsalaankin rupee hakemaan ja hommata jostain kesätöitä. Pitäs puutarha harjottelu saada tehtyy loppuun et musta tulis agronomi :)
Hollantiinkin ois lupaavankuulonen puutarhamatka tiedossa, mut en tiedä onko varaa lähtee.. lennot ois 155 euroa ja hotellit yhteensä 120 euroa... se on vähän siinä ja siinä, kun kuitenkin ristonkin kanssa meinataan pieni ihkuilureissu pitää :)
Tänään sit 2h aerobicia ja illalla syömään :) Viel ois geenitekniikan luento jäljellä. Aamulla olin ihan liian väsynyt et ois jaksanu raahautua mikrobilsan luennolle. Nukuttiin sit kisun kanssa kunnes lähin käymään kotona :)
Eilen oli kohtuu rankka päivä kun olin töissä. On se aika rankkaa vaan seistä ja kävellä ympäriinsä ja katella ihmisia minkä ikiäsiä ne on ja arvella et söisköhän toi luonnonkuorilenkkiä... :D
Treenitkin oli ihan mukavat eilen. Kyynärpääkin alkaa parantua. Ei sillä vieläkään pysty nojata esim. pöytään.. mut se kuhmu on jo tosi paljon pienempi!
Jep mut nyt opettelemaan DNA polypeptidiketjujen 5´ja 3' päitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.