IRC-Galleria

:)Maanantai 20.02.2006 15:32

Oli kyllä aivan mieletön viikonloppu!
Se vierähti mukavasti finnish metal expossa. Perjantaina alotettiin hyvissä ajoin dokaus ja meikkaus Annin kanssa.. kuunneltiin hyvää musaa ja sit lähettiin suunnistaan kohti kaapelitehasta. Jonot oli ihan sairaat ku päästiin sinne ja oli niin hyytävä tuulikin :/ onneks oli 3 sukkahousut :D Harmitti kun missasin pari ekaa ajattaran biisiä.. mut niil oli loistava keikka! Sen jälkeen soitti Verjnuarmu. Sit mentiin palloileen messualueelle. Mukaan tarttu aivan sikaupee hame :)
Sit sain Amorphiksilta nimmarit! Olin aika hysteerinen siinä tilanteessa, oman lempibändin edessä :) kättelin Lohjalaista laulajaa ja jotain läppää heitin :)
Sit sain vielä nimmarit Mokomoilta ja pääsin kuvaan laulajan kanssa! Sit sain Ristolle nimmarisinkun Studio Impossiblen Teräsvillalta ja niittenkin kans eksyttiin kuvaan :)
Ton jälkeen en oikein tienny miten päin olla... ku oli 2 lempibändiä nähny niin läheltä.
Swallow the sun oli myös kyl sairaan upee.
Lauantaina mentiin Heinin kanssa jarille etkoilemaan... syötiin hyvin ja dokattiin taas :) oli vähän railakkaampi päivä kun perjantai! Amorphiksen keikka oli LOISTAVA! ne edellisenä päivänä kysy et kai sä tuut meidän keikalle :D aika tyhmä kysymys :) eturiviin tungin itteni ja tukka heilu niin perkeleesti. Eilen olikin aika tuskaa niskan kanssa.... korsettikin oli liian kireellä enkä pystyny mennä treenaamaan. Aika huonoon aikaan Suomen olympiaedustaja tuli vetään eilen treenit... sain sit tyytyy kiroilemaan ja ottamaan valokuvia. Ehkä ihan sydänystävällistä jättää treenit darrassa väliin!
Eilen sit pääsin vihdoinkin viettämään viikonloppua ristonkin kanssa. laitoin ruokaa ja katottiin illalla lätkää :) Oli kuukausipäiväkin... ollaan oltu jo 11 kuukautta <3 Eilen tuli valvottua tosi myöhään ja nukuttiin aamulla pommiin molemmat. Pääsin riston kyydillä bussille kun vähän myöhästyin busseista.... unohdin kaiken mahollisen tärkeen riston kämpälle ja jouduin sit juoksemaan edes takasin kesken päivän. Oli opintojaoksen kokouskin tänään ja siel keskustellaan mm meidän tiedekunnan opiskelujen ongelmista.
Sit päätin hakee tuutoriks syksyllä ja siitäkin on info tänään. Sit käyn hakeen kotiin mun cd kullan... (amorphiksen uusin) kun se jäi jarille... sit pääsee kultsin luokse vasta.
Tällästä tänään.. kerrottavaa olis vaikka millä mitalla mut tuskin ketään jaksaa kiinnostaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.