IRC-Galleria

Jep jepPerjantai 24.02.2006 12:42

Taas on tää viikko takana enkä oo pahemmin ehtiny kirjotella!
Kamalan kipeenä lihakset ku olin taas vähä puntilla keskiviikkona :/ Piti tehä isoilla painoilla ku muuten ei tuntunu... tänään ois pitäny mennä toisen kerran, mut eihän siin nyt järkee oo ku ei oo edellisestäkään palautunu vielä. Kai sitä pitää tyytyy johki aerobiciin tms.
Illalla on bileet x) Mennään Riston kaverin luokse... täs yritän kuumeisesti miettii mitä laittaa päälle.... varmaan lateksihame vois olla aika pop :P
Eilen oli geenitekniikan tentti. Toivottavasti se nyt meni läpi.... ei huvittas mennä uusimaan. Ei ihan menny varmaan oikein geenin kloonaaminen bakteeriin, mut jos se luennoitsija ois armollisella tuulella :) Ei pystyny lukeen edellisenä päivänä ku oli sikajännä suomen matsi!
Eilen oli myös akateemisen puutarhakerhon vuosikokous... täl viikol onki ollu jopa 2 kokousta :) Kai sitä pitää vähän aktivoitua näis järjestöjutuissa.
Täl viikol oon kyl ollu paremmalla tuulella ku pitkään aikaan! Oon vähä pystyny hillitseen mun kilahteluja ja aattelemaan asioita enemmän järkevästi :) jee, ehkä mä en sittenkään ole niin toivoton tapaus!
Messujen jälkeen on myös ollu aika iso addiktio musiikkiin... Mokoman tuotantoo on tullu luukutettuu aika lailla \m/ niil ois keikka nosturissa ennen vappua <3 vois yrittää päästä... Amorphiskin oli eilen haastattelussa YleX:llä... vitsi se Tomi puhuu ah niin tuttua Lohjan murretta :) ei se niin paljoo eroo hesalaisten puhetyylistä, mut aika paljon turkuun vivahtavia juttuja on siin puheessa, ainakin mun mielestä! Amojen keikkaa tässä odotellaan... :) taas vaihteeks
Huomenna sit pitäs leipoo jo laskiaispullat! Siivotakin pitäs ku alkaa pölyallergia vaivata :/ täl viikol oon kyl ollu tosi laiska... kai sitä täytyy laittaa mun hienot orjatar-kahleet ja rupee hommiin x)
Eipä tässä taas kummempia... koitetaan selvitä urheilun vaarallisuudesta terveydelle! :)

Mokoma - Tästä on hyvä jatkaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.