IRC-Galleria

pöhKeskiviikko 01.03.2006 12:47

Kai se on sit tiliteltävä tänne kun elämä potkii päähän.
Tämä päivä kaatu siihen ku en päässy geenitekniikan tenttiä läpi :( No ois kyl voinu enemmän satsata siihen... no ens kerralla luen paremmin! En ees pääse uusimaan sitä ens viikolla ku meil on risteily <3
Toivottavast nyt genetiikka menis läpi.. no toi oli kyl ihan hyvä perseelle potkasu mulle et saa niihin tentteihin lukee ihan oikeesti!
Eilen oltiin sit riinan kanssa pulkkamäessä Ulliksella. Aika hurja meno siel... sairaasti porukkaa, suurin osa ihan päissään... laskemisesta tuli ihan liikaa jotain! Kaikki vaan törmäili toisiinsa... sunnuntaina oli kyl paljon kivempi pulkkamäki. No seura oli ainakin kivaa :) matikkatyypit on ihan hauskoja, ja kyl siel pariin vanhaan koulukaveriinkin törmäs :)
Illalla oltiin sit Riston kaa treenaamassa vapaavuorolla. Treenasin pumsee ja potkuja ja askelottelua. Oli ihan mukavaa ja taas hiffailin uusia juttuja.
Tänään oli mukava luentokin, meni ihan sairaan nopeesti ku oli niin mielenkiintosta! Nyt vois hetken surffata, käydä syömässä ja sit alottaa esseiden tekeminen et sais nekin pisteet joskus. Tää alottaminen on aina niin vaikeeta... mut sitku pääsee vauhtiin niin se onkin ihan mukavaa.
Siivoillakin pitäis... alkaa oleen sen verran pahat allergiset oireet.... :/ kurkku ollu kipeenä jo viikon ja nenä ihan tukossa.
Viikonloppuun mennessä pitäs olla tosi hyvässä kunnossa ku on se poomse/otteluleiri! Saas nähä millanen se sit on... huh
Ainakin ulkona on tosi kiva ilma :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.