IRC-Galleria

:)Perjantai 17.03.2006 13:59

Ei ookaan vähään aikaan tullu kirjoteltua ja aika paljon on tapahtunutkin tällä välillä. Pääasiassa oon vaan treenannu ja opiskellu. Oli tossa viikon loma ja sillon oltiin Riston kanssa Ruotsin laivalla :) Aivan mahtava reissu! Oli tosi kivaa ja Risto jaksoi kiltisti shoppailakin mun kanssa tukholmassa :) Nyt on sitten hieno Dimmu Borgir muki mistä kelpaa juoda aamukahvit ;)
Niinkun sanoin oon treenannu ihan älyttömästi! Hiihtämisenkin alotin ennenku lumet sulaa :) Vyökokeeseen ei oo enää montaa viikkoa ja jännitys tiivistyy. Edellisenä päivänä on kisatkin.. no kai sitä täytyy sinne mennä tekeen vyökoe poomse :)
Eilen sain valmentajalta hyviä lenkkiohjeita ja tein sellasen tänään. Eka lämmittelyks juoksin jonkun kilsan ja sit tein 20 loikkaa... sit taas jatkoin matkaa ja tein 10 kertaa hypyt polvet rintaan. Tollasta toistelin yhteensä 6 kertaa. Löysin Tapulin urheilupuistosta hyvän about 1,5 kilsan lenkin minkä kiersin 3 kertaa. Vikalla kerralla tein 3 spurttia ja olin aika kuollu sen jälkeen! Sit raahustin kotiin ja tein hetken pilatesta ja siihen loppu kunto.
Huomenna sit huilia ja sunnuntaina Ko:n leiri. Sillon luvassa 9.30-16.00 treeniä :) Edellisestä leiristä on vaan 2 viikkoa aikaa!
Huomenna sit vihdoinkin kattomaan Amorphista! Hiuksetkin pitäs värjätä... Ainakin on paljon viinaa laivareissun jälkeen mistä voi tehä drinksuja x)
Sunnuntaina meille tulee Riston kanssa vuosi täyteen <3 ihanaa kun meillä homma toimii ja oon löytäny maailman parhaan poikaystävän itelleni :)
Jeps.. luennolle sitten seuraavaks...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.