IRC-Galleria

nyyh puuhTorstai 24.11.2005 13:58

pitäs varmaan mennä johonkin oppimaan stressinsietokykyä! Ei tästä elämästä muuten tuu yhtään mitään ku puran pahan olon rakkaisiini..
Eilen oli ihan mukava ilta. Meni mikrobilsaa lukiessa, leikkiessä kissan kanssa.. paistaessa kullalle lettuja. Mut sit kun ruvettiin kattomaan leffaa nukahdin, ja taas vaihteeks meni hyvä leffa sivusuun.
Aamulla oli aika kurja olo painajaisten jälkeen, ja kissakin piti hereillä jonkun verran. Mut sit kun sai kahvikupin eteen, huomattavasti koheni mieli! Kissalle oli taas ihan mieletön juttu mun meetwurstileivät, mut onneks se keksi muuta tekemistä ja ne leivät unohtu.
Sit taas vaatteet niskaan ja luennoille. Aamu alko mikrobilsalla ja jatkui kirjanpidolla. Kirjanpitokin loppuu pian ja oon aika ulkona :/ ens viikolla onneks katotaan tentin tyylisiä tehtäviä. Jos ne osaan ni luultavasti saan tentin läpi!
Nyt on 2h breikki ja sit jatkuu kemia. Pikatesti taas tiedossa.. saas nähä otanko tänään itelleni yhen pisteen tenttiä varten :)
Illalla täytyy jaksaa lukea, ettei sit tuu vielä kamalampi stressi ennen tenttejä. Sit mua ei kestäis kukaan!!
Illalla Risto lupas opettaa mulle taekwondojuttuja. Ihanaa kun se viittii :) riston ansiosta oonkin oppinut valtavasti uutta ja oon oppinu uskomaan itteeni enemmän! En voi muuta kun kiittää sitä että se jaksaa ymmärtää ja olla mun kanssa. En oo viime päivinä stressin takia ollu mikään maailman kultasin ja helpoin ihminen, mut kyllä se tästä.
Pian on taas viikonloppu ja saa relata.. tai sitten ei. Varmaan täytyy yrittää lueskella. Ainakin leffaanmeno on tiedossa :)

Tämmösiä ajatuksia tänään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.