IRC-Galleria

puuhPerjantai 07.04.2006 15:22

Jesh tän viikon vika labrapäivä... sit onkin enää 2 jäljellä. Luulin että mulla on keskiviikkona tenttikin, mut eipäs olekkaan x) se on sit vast toukokuussa niinku kaikki muutkin tentit....
Kauhee väsy, tarttis varmaan kahvia. On joutunu jo 2h odotteleen et meidän DNA:t tulee PCR:stä... ei oo onneks ihan kauheesti hommaa enää tänään, pitäs hoituu jo ihan rutiinilla geeleille ajot et päästään kotiin!
Aamulla vähän säädin :) Menin ajoissa pysäkille ja totesin et ei hemmetti mä tarviin mp3 soittimen laturin, en muuten kestä bussimatkaa. Lähin takas hakeen sen ja missasin sen bussin. Sit mä päätin mennä junalla ja matkalla totesin et tarviin lääkkeet mukaan kotiin ja hain ne ja sit se juna meni.. sit menin taas pysäkille ja totesin ettei mulla ole mp3 soitinta :) sen sit onneks kerkesin hakeen ja kerkesin viel bussiinkin! Ei oo helppoo ei.... siin oli kissalla ihmettelemistä et mitä toi mami oikein juoksee!
Tänään sit Lohjalle hierottavaks :) Varmaan joutuu jäämään yöks ku menee muuten niin myöhäseks. Aika epistä sit ettei pääse kultsin viereen nukkumaan :( No pitää sitä välillä kavereitakin nähdä :)
Toivottavasti nää mun iki-ihanat penikat alkais jo parantumaan tän päivän käsittelyn jälkeen! En jaksais enää tapella niitten kaa. Tahtois jo treenaamaan et pääsis liikakiloistakin eroon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.