IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

:)Keskiviikko 30.11.2005 11:42

voi voi kun urheilija ei tervettä päivää nää..
Ihan mielettömässä jumissa yläkroppa kun alotin eilen taas salitreenaamisen. Pitäs 2 kertaa viikos käydä mut saas nähdä onko aikaa. Onneks tänään on hieroja <3
Olin tosiaan eilen salilla ja oli kiva taas treenailla sieläkin. MP3 soitin alko sitten vittuileen niin, että toisesta kuulokkeesta ei kuulu mitään, ja se ei muutenkaan toimi.. varmaa creative laatua.. argh! No se pääse sitten takasin kauppaan tänään!
Ei vaan tee mieli mennä ulos kun tuuli meinaa viedä mennessään.. vaik ei se kyl tällästä tonnikeijua saa liikahtamaankaan :)
Pitäs kuitenkin keskustassa pyörähtää ostamaan ristolle cd :) ja toivottavasti en sitten eksy muualle...
mä en kyl ymmärrä mun matkakortin ajatusmaailmaa... ostin kautta muka joulukuun loppuun.. mut se näyttö näyttää et kautta on vaan 30.11. mut valo ei kuitenkaan oo oranssi eli se ei oo loppumassa eikä se ees tänään näyttäny oranssia... weird.. tai sit se vaan yrittää huijata mua, perkule.
Puuh.. vika mikrobilsan luento tänään, sit ois maataloudenliiketaloustiede ja markkinointi päällekkäin.. ja sit ois viel kahesta neljään akroekologiaa mut saas nähä meenkö :) pitää varmaan mennä kotiin tekeen power point esitystä. Sit pitäs kirjottaa 10 luentopäiväkirjaa ens keskiviikoks :/ jos kaks sais tehtyy päivässä niin ehkä mä selviin... pitäis pohtia jotain markkinoinnin luentoja mut empäs oo pahemmin luennoilla ollu :/
no vali vali taas kerran!
On sitä kivojakin juttuja, esim meil on maailman ihanin kissa ja mulla on maailman ihanin poikaystävä ja ens viikolla on tyttöjen ilta x)
ja koht alkaa kuukauden joululoma :P ja ens viikolla on ylioppilaiden soihtukulkue ja pressa pääsee taas vilkutteleen meille. Jos vaik tänä vuonna sais sen soihdun palamaan ennen senaatintorin kulmaa...!

aaaarrgghhMaanantai 28.11.2005 14:19

voi että tätä stressiä! oon ollu viimeaikoina ku perseeseen ammuttu karhu :( tuntuu taas et koko maailma kaatuu niskaan.. tänäänki oon ollu ihan sika pahalla tuulella.
Viikonloppu oli kumminkin kiva, käytiin katsomassa kultsin kanssa harry potter, nähtiin samalla ex-kämppis ja pyysin ne kattomaan meidän riiviötä. Lauantaina oli siivoilua, kaupassakäyntiä ynnä muuta.. olisin mielelläni lähtenyt ulos nauttimaan kauniista talvi-ilmasta, mut eipä ollu aikaa. Sit sain ihan mielettömän burn out kohtauksen, mutta se meni sitten ohi kun sai puhua pahasta olosta. Tuli siinä yksi viinipullokin juotua x) Kissa valvotti yöllä riehumalla ja meinasi mennä hermot.
Sunnuntaina kävin sitten shoppailemassa.. yritin ettiä lisää lankaa Riston villapaitaan, mutta eipä löytynyt just sitä väriä... puuh.. alotin sitten tekemään sille pilkkijän lapasia. Tilin saldo näyttää 2,35 €... ja viikko pitäs selvitä. No pitääpä vähän kiristää vyötä...
Tänään oli taas luentoja.. mikrobilsaa ja maatalouden liiketaloustieteen laskutehtäviä, mitkä ei pahemmin auennu. Kemiaa vielä olis, mutta aattelinpas jättää väliin ja mennä kisun luo kotiin ja tekemään koulujuttuja. Rupeen pohjustamaan seminaaria ja lukemaan perjantaiseen tenttiin. Sitten illalla treenaamaan ja koitan saada toisen tumpun valmiiksi tänään. Varmaan pakko rupee jättämään treenejä vähemmälle vaikkei yhtään tekis mieli! Ei vaan riitä kaikkeen aika.. opinnot on kuitenkin etusijalla.
Kai mä tästä jotenkin selviin.. en kyllä tiedä miten.

miksei aina vois olla perjantai.. :)Perjantai 25.11.2005 14:08

Täällä sitä taas kirjotellaan.. ja kemian laskarit alkaa vartin päästä.
Tänään on ollu fiilis korkeella.. en oo jaksanu keksiä mitään murehdittavaa. Sain jopa Riston villapaidan takakappaleenkin valmiiksi :) Nyt sit alotetaan alusta.. kivaa tuo neulominen kyllä on. Rentouttaa.. mut luennot menee vähän ohi x)
Tosiaan vielä 4h kemiaa.. sit Kumpulaan ja 17.10 saan uuden saliohjelman :) Jos sitä sit vaiks taas rupeis punttaamaan..
Eilen kattelin OC:n kolmannen ja neljännen jakson... niit vois varmaan katella uudestaan ja uudestaan kyllästymättä! En oo ikinä ollu näin koukussa mihinkään tv sarjaan... paitsi Cold feet sarjaan <3 joskus saatiin lukion iltakurssilta lähtee kotiin kattoon cold feetia silla eholla et peittää tekstitykset :D
Bast on taas raadellu mut.. ja se on kohta tappanu kaikki sohvatyynyjen tupstut.
Eilen sai taas hyvää valmennusta ristolta. En oo vaan mikään paras valmennettava.. mut kyl mulle jää hyvin mieleen mitä risto neuvoo. Kantsii totella itteensä fiksumpia :)
Ahh tuolla sataa lunta! Aamulla kattelin kuvastosta lumilautoja... sitäkään harrastusta ei haluis jättää mut ongelma on et se vaatii rahaa ja aikaa.. eikä yksin oo oikein kiva mennä rinteeseen. Viimeks laskin joskus pääsiäisena riston ja timon kanssa, oli kyllä sairaan kivaa!
Tänään näkee Harry Potterin, jee :) toivottavasti se ois yhtä hyvä kun ne edelliset... mut oon kuullu et se kirja ei ainakaan ollu niin hyvä.
Kohta alkaa viikonloppukin :) ja siit on tulossa kiireinen.. pitää siivota ja tehä koulujuttuja.. ens viikolla alkaa tentitkin :/ miten ihmeessä mä ehdin??! kertokaa mulle..
ei kyl jaksais mennä enää luennoille, tekis mieli vaan mennä hyppimään ulos lumisateeseen :) lumisade on varmaan yks parhaimmista asioista mitä mä tiedän! Jospa se talvikin vihdoin tulis, jo sitä Lapintyttö on odottanutkin.
Varmaan nyt riittää paskanjauhanta.. ja kemman salaisuudet kutsuu. Muistakaa: jos kaikki maailman virukset laitettais jonoon, sen pituus ois 2 valovuotta. Ettäs tiedätte :)
hauskaa viikonloppua!

nyyh puuhTorstai 24.11.2005 13:58

pitäs varmaan mennä johonkin oppimaan stressinsietokykyä! Ei tästä elämästä muuten tuu yhtään mitään ku puran pahan olon rakkaisiini..
Eilen oli ihan mukava ilta. Meni mikrobilsaa lukiessa, leikkiessä kissan kanssa.. paistaessa kullalle lettuja. Mut sit kun ruvettiin kattomaan leffaa nukahdin, ja taas vaihteeks meni hyvä leffa sivusuun.
Aamulla oli aika kurja olo painajaisten jälkeen, ja kissakin piti hereillä jonkun verran. Mut sit kun sai kahvikupin eteen, huomattavasti koheni mieli! Kissalle oli taas ihan mieletön juttu mun meetwurstileivät, mut onneks se keksi muuta tekemistä ja ne leivät unohtu.
Sit taas vaatteet niskaan ja luennoille. Aamu alko mikrobilsalla ja jatkui kirjanpidolla. Kirjanpitokin loppuu pian ja oon aika ulkona :/ ens viikolla onneks katotaan tentin tyylisiä tehtäviä. Jos ne osaan ni luultavasti saan tentin läpi!
Nyt on 2h breikki ja sit jatkuu kemia. Pikatesti taas tiedossa.. saas nähä otanko tänään itelleni yhen pisteen tenttiä varten :)
Illalla täytyy jaksaa lukea, ettei sit tuu vielä kamalampi stressi ennen tenttejä. Sit mua ei kestäis kukaan!!
Illalla Risto lupas opettaa mulle taekwondojuttuja. Ihanaa kun se viittii :) riston ansiosta oonkin oppinut valtavasti uutta ja oon oppinu uskomaan itteeni enemmän! En voi muuta kun kiittää sitä että se jaksaa ymmärtää ja olla mun kanssa. En oo viime päivinä stressin takia ollu mikään maailman kultasin ja helpoin ihminen, mut kyllä se tästä.
Pian on taas viikonloppu ja saa relata.. tai sitten ei. Varmaan täytyy yrittää lueskella. Ainakin leffaanmeno on tiedossa :)

Tämmösiä ajatuksia tänään..

puuhKeskiviikko 23.11.2005 15:09

nyt kai munkin pitää alottaa pitämään päiväkirjaa :)
Kamala väsy taas aamulla, niinkun yleensä aina treeneistä seuraavana päivänä. Joka aamu kissalle hiusten harjaaminen on ihmeellisin asia maailmassa :) ja se on muutenkin niin mukana aamutouhuissa. Reppuun se kanssa tykkää hypätä just kun pitäis lähtee.
Busssiin ehdin tänään jopa ajoissa. Ekaks kun pääsin yliopistolle, näin tenttitulokset, joista ilmeni etten ollut läpaissyt yhtä sika vaikeeta kurssia aiheesta kasvinjalostus. Siitä harmistuneena luennolle kuuntelemaan mikrobiologiajuttuja ja kutomaan villapaitaa :) jännää, että nykyään tosi moni neuloo luennoilla. Empä ole tuota edellisinä vuosina huomannut.
Sen jälkeen maatalouden liiketaloustiedettä; jo kolmatta kertaa.. mut nyt nekin asiat alkaa tuntua tutuilta, ja toivottavasti käy yhtä hyvin kun kemian kanssa, että pääsisin sen vihdoinkin läpi.
Sitten ruokalaan toteemaan, että ei oo mitään syömisen arvosta.. kaverin piti tulla syömään mun kanssa mut eipä sitä näkynyt. Sitten pitkästä aikaa Kumpulaan kattomaan postit.. koko kämppä haisee ihan maalilta.. yöks.
Seuraavaksi Syntsen luo laittamaan ruokaa, leikkimään kissan kanssa.. ehkä tekemään koulujuttuja ja odottelemaan kultsia töistä <3.
Kemian laskarit täytyis vääntää.. puuh. Varasin tänään itselleni myös ajan hierojalle :) pitää sitä treenin ohessa yrittää hoitaa lihaksiakin. Punttiksella aattelin myös aloittaa taas vaihteeksi. Pitäis saada lisää hallintaa keskivartaloon. Auttaisi taekwondossa huomattavasti!
- Vanhemmat »