IRC-Galleria

en mä keksi tähän mitään x)Torstai 30.11.2006 15:22

Pitää sitä kai sit tännekin kirjotella vaihteeks!
On taas ollu aika kiireinen viikko ja maanantai oli ihan karmee päivä. Oli semmonen hirvee vitutus päällä ja mikään ei oikein huvittanut. Vittuunnuin siitä aika totaalisesti ku en päässy yhtä tenttiä läpi. Nyt en voi mennä tekeen sen kurssin kakkososan tenttiä... argh.... menee niin vaikeeks ku lähen kohta sinne vaihtoon. Ei toi nyt mikään niin maailmaa kaatava juttu ollu, mut pistipähän kuitenkin ketuttamaan.
Tiistaina olikin sit kivempi päivä. Olin aamulla salilla ja kyykyt alko sujuun mukavasti. Sielt sit menin vikalle saksan tunnille ja sekin kieli alko sujumaan. Sit kävin pitkästä aikaa Kumpulassa hakeen posteja. Kohta joutuu sieltäkin muuttamaan pois. Kävin samalla Riinankin kaa syömässä ja oli niin mukava nähä sitä pitkästä aikaa!
Illalla oli vielä unkarin sanakoe ja osasin kaikki x) siitä tuli sit tosi hyvä mieli. Sit viel illemmalla menin Lauran luokse Tikkurilaan. Ollaan tunnettu jo jostain ala-asteelta. Oltiin yhessä naisvoimistelijoissa ja taekwondossa :) Oli tosi kivaa sielkin ja sil oli kyl tosi kiva kämppä!!
Eilen olin sit Lohjalla. Piti auttaa äitiä jouluaskarteluissa. 9-10.12 on menneen ajan joulumarkkinat Lohjalla. Meen sinne myymään ja askarreltiin sinne myymisiä. Tehtiin kransseja ja sellasia pieniä joulukuusia. Vielkin kädet ihan pihkassa :) Oli tosi mukavaa sielkin ja oli kiva nähä vanhoja työkavereita.
Mulla on ihan karmee neulomisaddiktio! No ei ainakaan tarvii miettii et mitä annan ihmisille joululahjaksi :)
Tänäänki on kaikenlaista ohjelmaa vielä. Pitää mennä Juhon kaa nostamaan penkkiä ja sit on illalla pikkujoulut, jeij :)
Huomenna on Club Dimension ja lauantaina viel pikkujoulut! Kunnon bileputki! Sit varmaan sunnuntaina väännän kauheessa darrassa vahakynttilöitä :D tai neulon kädet täristen.
Ai niin.... yks seminaarityökin pitäs tehä ennen itsenäisyyspäivää mut ei se kai oo niin justiinsa x)

Cradle of Filth - Cemetery and Sundown

MööMaanantai 20.11.2006 15:37

jeij! Tilastokurssi on ohi ja taisin päästä siitä tentistä läpikin :) Oli kiva siel tentissä hiffailla et miten ne jutut menee. Onneks se ei ollu hirveen vaikee..... pitää vaan toivoo et ne tentin korjaajatkin on yhtä mieltä mun kaa x)
Viikonloppukin meni kivasti. Perjantaina luin tenttiin ja sit kävin viel Itikses ostaan lankoja ennen fysioterapiaa. Fysioterapias harjoteltiin kyykkyjä ja tuli rääkättyy toi jalka parka ihan kivaan kuntoon.... sit mentiin viel Nikin kaa uimaan illalla. Kivaa oli kyl :) sen kaa on niin mukava höpötellä!
Lauantaina luin vähän aamulla ja sit oli kukkasidontakurssi. Siel opittiin tekemään kukkakimppuja ja asetelmia. Oli hirmu kivaa kun sai ite suunnitella niitä!
Sit illalla Nikki ja sen mies tuli käymään. Ja sit mentiin kullan kanssa illalla Highlightiin kattoon Neonia <3 se oli taas niin hyvä ja soitti ihan mielettömän hyviä biisejä! Tanssiminenkin onnistu jotenkin mut eilen aamulla en meinannu päästä liikkuun mihinkään. Päivällä luin ja illalla katottiin Spinkick. Se oli ihan hauska korealainen taekwondoleffa :)
Tänään Katan ja Aksun kaa ikeaan. Ei kyl oo rahaa ostaa mitään mut meen vaan mukaan. Illalla on viel hallituksen kokous ja sit puntille.... aika rankka päivä! Keskiviikkona ja perjantaina on onneks vapaata ja voi leipoa ja tehä kaikkee kivaa :)
Jeejee

HuohTorstai 16.11.2006 15:36

Kauhee vätystys..... ei oikeesti tentit sais olla klo 8 aamulla.... se on ihan liian epäinhimillistä ja oikeesti ajatus ei voi juosta siihen aikaan =/
Kai mä jotain sinne sain aikaseks, toivottavasti läpi pääsyn verran. Se kyl kysy kaikkee sellasta mihin en niin hirveesti keskittyny =/ Puolet asioista unohdin, mut noooooh... jos se kattois vähän läpi sormien =/.... pakko saada toi tentti nyt heti läpi. Keväällä ei pysty enää uusimaan.
Maanantaina oiskin sit tilastotentti. Se vaikuttas näillä näkymin läpipäästävältä... saa nyt nähä!

Polvikin on ollu kauheen kipee tän viikon. Olin tosiaan maanantaina salilla ja sit takareisi revähti bussimatkalla kotiin :( Päästin sellasen suht isokokosen naisen mun ohi ja kuski teki äkkijarrutuksen....
Nyt en oo pariin päivään pystyny käveleen kunnolla.. eli treenaamiset jäi vähä vähemmälle :(
Viel ois yks luento jäljellä ja sit suunnitellaan sen jälkeen meidän ulkomaanmatkaa Tsekkiin ja Unkariin :) Sit ois illalla pikkujoulut. Ois tosi kiva mennä mut en tiedä jaksanko. Viimeks siel oli tosi tyhmää mut nyt siel ois seuraakin.
Tai sit jään kotiin. luen vähän tilastoo ja hörpin glögiä ja illalla katon rakkaan kanssa Aliasta ... sekin kuulostais aika kivalta! Voi olla et ois parempi lepuuttaa tota polvee. Kuitenkin ollaan menossa Highlightiin kattoon NEONIA lauantaina!!!!!!!!!!
Sit saan mun uudet hianot pökät jalkaan x)
Ai niin... eilen näin Kataakin! Oli tosi kiva jutella sen kanssa ja käytiin Itiksessä. Ostin taas lankaa :D miljoona projektia menossa ja tulossa täl hetkellä. Alkaa kohta kusta jouluhiiret jos ei saa niitä valmiiksi!
Lauantaina on kukkasidonta kurssikin :) oppii tekemään asetelmia ja kimppuja. Jeje..

In Flames - Come Clarity

Anna hyvän kiertääTorstai 16.11.2006 15:28

Anna hyvän kiertää

Hih pöllin Bakalta :)Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Odottamaan voikin joutua jonkun aikaa, joskus ei vaan millään ehdi tehdä kaikkea haluamaansa. Huomaathan, että tätä varten tarvitsen myös postiosoitteesi (sen voi lähettää sähköpostitse myöhemmin).

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna - Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää.

Freely translated..

First five people, who comment on this post, will get something self-made from me. Something nice to look forward in the mail. You might need to wait for some time, as there might be not enough time to do everything superbly quick. And notice, I need your post address for sending the thing. (You can e-mail it to me later)

Of course, there is a catch - if you want something, you must also put this same text in to your blog and pass good things around.


[Ei aihetta]Tiistai 14.11.2006 21:21

HAASTA KOLME JUOPPO KAVERIASI TEKEMÄÄN TÄMÄ. :)

1. Minkälainen olet kännissä?
- puhun ihan sairaasti, mut kukaan ei ota mitään selvää... sit hihitän ja oon ihan hysteerinen ja hirvee meno päällä :D riippuu tietty seurasta. Joskus menee ihan överkis ja sit jutellaan vessanpöntölle :S

2. Milloin aloitit kännäämisen?
- Kunnollla alotin ku yliopisto alko.... sitä ennen harvemmin join

3. Oletko kännipäissäsi lähtenyt jonkun henkilön matkaan jonka naama ei aamulla miellyttänytkään?
- itseasiassa en

4. Kuvaile juomistasi neljällä sanalla.
- koko punkkupullo yksin alas

5. Mitä yleensä juot?
- punaviiniä, kauraolutta ja kuivaa omppusiideriä

6. Mikä on pahinta juomaa mitä tiedät?
- kirkkaat viinat

7. Oletko ollut alaikäisenä baarissa? Missä?
- en

8. Ketkä ovat vakio-juoppokavereitasi?
- kulta, koulukaverit tai Katri x)

9. Kerro ärsyttävä piirre, joka tulee esiin sinusta kännissä?
- puhun ihan liikaa....

10.osaatko mielestäsi juoda?
- no en tiiä..... joskus ehkä

11. Kerro pahimmista övereistäsi.
- taidan jättää väliin.... :) eiku ne oli ne yhet Cornerissa.... oli keskiviikko ja olin Nooran kaa viihteellä. Kaikki alko ku yks mies pisti mut juomaan drinkin nimeltä Saatanan voitto.... siitä se sit lähti. Mentiin niitten pöytään istuun ja saatiin paljon kavereita. Join ihan kaikkee sekasin ja sit lähin hoippumaan yöllä yksin kotiin... fiksua... sit oli tosiaan pahin darra seuraavana päivänä ja velvollisuudet kutsui. Toiset överit oli ekoissa vuosijuhlissa x(

12.kerro noloin kokemuksesi humalassa?
- Cradle of Filth on Norjasta.... tou!!!!

13. Parhaat kotibileet tms. joissa olet ollut?
- oisko ollu omat tuparit? Sammuin ekana xD

14. Mikä on lempi juomasi?
- Kelkka :)

15. Tanssitko tai laulatko paljon humaltuessasi?
- ehdottomasti!!

16. Tappeletko kännissä?
- tosi harvoin. ei onneks kullan kaa oo noita kännitappeluita pahemmin!

17. Oletko usein poliisien kanssa tekemisissä humalassa?
- en oo ikinä ollu

18. Miten valmistaudut iltaan?
- Luukutan jotain mättöä, meikkaan ja juopottelen

19. Mitä muut sanovat juomisestasi?
- ehh.. ei siihen kai voi sanoo mitään!

20. Jos saisit valita, huomenna olisi vappu, juhannus vai uusivuosi?
- Uusi vuosi :)

21. Kuvaile tanssimistasi humalassa.
- Annan mennä ihan täysillä :)... tukka heiluu ja hypin ja riehun.. kai se on yhen naisen moshbit

20. mikä on lempi biisisi humalassa?
- Leijonaa mä metsästän tai sit joku Günther... vai mitä Katri xD

23. Mikä on typerin keksintösi mitä olet kännissä keksinyt?
- en muista.....

24. Oletko hyvä juomaan väkeviä shotteina?
- en :( paitsi sit ku on tarpeeks humalassa..... eli siit ei seuraa mitään hyvää

25. Lopuksi kerro paras drinkkivinkkisi tai mikä on sinun mieluisin sekoitus-
hmmmmmmmh.... ihan perus batterybvodka tai malibu cokis tai joku appelsiinimehuviritys....

haastan:

Kalinka_
knääpiö
Syntse

MuziikkiaLauantai 11.11.2006 21:50

"Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Kirjaa sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."

1. Mokoma - Avoin hauta

2. Lacuna Coil - What I see

3. Freestylers & Pendulum - Painkiller

4. Lacuna Coil - Enjoy the Silence

5. Marilyn Manson - Sweet Dreams

6. Turmion Kätilöt - Pirun Nyrkki

7. Mokoma - En elä talven yli

Ja kaikki ketkä lukee tän ni tekee :) Paitsi Kolkuttaja ku otin tän siltä x)

Ihan epistäLauantai 11.11.2006 21:45

Pöh, ihan epistä kun en pääse treenaamaan. Tuli hirvee into ku oltiin kattoon tänään tkd kisoi Nurmijärvellä ja aina kisojen jälkeen on kauhee hinku treenaamaan.
Oli kiva olla taas kattoon hyviä matseja ja oli ihan sika kiva nähä vanhoja tuttuja :) On vähän ehkä ikäväkin Lohjalle treenaamaan. Siel oli kans kivoja valmentajia ja kivoja treenikavereita. Mut oon viihtyny Malmillakin ihan hyvin :)
Pääsin alottaan taas treenaamisenkin. Olin torstaina puntilla ja eilen uimassa :) Kai ne kadotetut lihakset taas löytyy sieltä.

:)Maanantai 06.11.2006 20:59

Hihiiii tänään on satanut paljon lunta <3 piti sataa vettä, mut ei ainakan viel oo näkyny. Ihan jumalattoman kaunista ulkona! Oikee postikortti-ilma!
Tuiskutti aika lailla ku menin kouluun, mut olin varmaan ainoo kellä oli hymy naamalla!

Viikonloppukin meni kivasti. Perjantaina tuli Timo pikku kisuliini mukanaan ja se ilta meni sitä ihmetellessä. Ne tuli Bastinki kaa ihan ok toimeen. Bast vaan ei ihan heti hiffannu että mikä se oiken on. Lauantaina ne sitte tappeli vähän enemmän, ku Bastin piti saada näyttää et kuka tääl määrää.
Lauantaina lähin Tampereelle tädin 60-v synttäreille ja siel oli hirmu kivaa. Oli kiva nähä kaikkia sukulaisia ja niitäkin serkkuja, keitä oon nähny vaan pari kertaa elämäni aikana, ainaki niin et muistan. Äitiä ne kovasti sinne kaipaili, mut sen piti jäädä hoitamaan isää kotiin. Isäkin on vähä huonommassa kunnossa taas =/. Siel sit rupateltiin ja syötiin voileipäkakkua ja sit viel täytekakkua, njam. Sieltä sit Mira tuli hakemaan mut ja menin kylään sen ja sen miehen luo. Sielkin oli hirmu kivaa ja oli vihdoinkin kiva tavata Mira livenä :) Katoin et vuoden päivät jo ollaan tääl galtsussa höpötelty. Ja kiva saada lisää älyttömän mukavia ihmisiä ympärille! Kavereita ei oo ikinä liikaa, paitsi jos yrittää järkätä bileitä liian pieneen kämppään ja saada viel kaikki mahtumaan kerralla xD
Illalla pääsin sit viel pitkästä aikaa saunaan ja sit me höpöteltiin ja kateltiin teeveetä.
Eilen koitin sit saada tehtyy kouluhommia. Oli kauheen sellanen kaikki tympii-päivä, mut sit ku Jenni tuli ni johan alko tapahtuun :) tehtiin 17-21.30 asti esseitä ja sit paistoin muffinsseja ja juotiin glögiä. Jenni autto mua kääntämään sellasta ruotsinkielistä kirjaa. Sit me yritettiin vielä kullan kanssa kattoo illalla Big Fish. Oli tosi hyvä leffa mut uni voitti :( ois kyl kiva nähä se kerran elämässä kokonaan!
Aamulla piti olla tosi ahkera, mut me vaan koisattiin Bastin kanssa. Sit skippasin pari ekaa luentoja ja tein esseet loppuun ja väänsin tilastotieteen laskareita. Sit menin tkd foorumille räyhäämään ku joku urpo väitti, et vaurioituneella polvella pystyy tulla hyppypotkusta alas, vaikka sil jalalla ei muuten pystyis käveleen! Argh... meinasin et lyön siltä polven paskaks ja katotaan et miten asiat sit on :(
Koulussakin oli kivaa ja ynmärsinki juttuja :) Oli aika pitkä päivä mut kyl toi jalka kestää jo istumista ja koukussa olemista paljon paremmin. Nyt sit jotain namiruokaa ja töllönkatselua :) Kultakin meni treeneihin.... tenttikin ois keskiviikkona mut en mä siihen tänään jaksa lukee xD

Mokoma - En elä talven yli

IiksLauantai 04.11.2006 01:31

Mun Mokoma tilitykset on jääny väliin!!! Oottepahan säilyny hehkutukselta, paitsi Syntse ja koulukaverit xD

Niitten keikka oli kyl aivan mahtava, oltiin siel Manaburnin eli Juhon kanssa. Heti ekaks sattu sellanen ikävä juttu, et unohdin et mun pankkikortti oli menny vanhaks enkä saanu nostettuu rahaa hupparia varten :( nyt siitäkin sit joutuu maksaa 20e liikaa... argh... sain sentään hianon hikinauhan ku sen verran oli rahaa lompakossa <3
Sit mä unohdin ostaa sen Viides vuodenaika EP:n.. no ne biisit kuuli livenä. Siinä EP:llä on kyl maailman kaunein biisi!
Äh en nyt jaksa enempää kirjotella.... pitää tilittää sit myöhemmin loppuun :)

hiihihiihiKeskiviikko 01.11.2006 16:29

näin saapui TAKATAKATAKATAKATAKATAKATALVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! paitsi se on ehkä nyt etutalvi mut ei se mtn xD älkää hei ees kysykö

Ja kotitenttien tekeminen UUDESTAAN on oikeesti ihan perseestä!!!