IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Niin..Sunnuntai 07.05.2006 19:33

Se oli ihan hyvä päätös, kun yle, mtv3 ja nelonen sopivat yhteisitä ikäsuositus -merkeistä. Nyt kuitenkin kyseisten yhtiöiden päättäjien pitäisi laittaa päänsä yhteen ja alkaa suunnitella uutta järjestelmää. Elokuviin tulisi liittää merkintä Loistava, Hyvä, Katseltava, Huono tai armotonta pa**aa. Tämä tuli mieleeni, kun eilen katselin huonompaakin huonomman elokuvan armageddon. Ymmärrän nyt täysin O'Brienin Ben Affleck vitsit. Elokuvan realistisuudesta ei varmasti kannata edes puhua. Parhaiten muistiin jäi toisen sukkulan törmäyksen jälkeen palavat tulipalot - AVARUUDESSA. Mitä tuli vaatii palaakseen? Palavan aineen ja HAPPEA! Jos tuommoista paskaa tarvitsee tehdä, sen jakelu voitaisiin suorittaa viemäriverkoson kautta, ei suinkaan elokuvateattereiden tai televisioiden.

Perjantaina käytiin Tampereella "opintomatkalla". Eli siis tunti luentoja ja 3 tuntia kaupungilla. Olutta, pitsaa ja kauppoja. Itselle mukaan lähti And1:n shortsit ja Kevin Garnettin pärställä varustettu t-paita. Eli siis ihan mukava reissu.

Nyt on projektina enkun esitelmä, enkun arvostelu jostain ja muut läksyt. Kiinnostus on lähes 100%. Pakko se on tehdä jos aikoo lukion läpästä. Ja tarkotuksena olis. Joten nyt galleriat ja muut häiriköt rauhaan ja esitelmän tekemisen bluesin tahdissa. Parasta kesämusaa!!

B. B. King - Going Down Slow

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.