IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Jeps juuTorstai 10.11.2005 19:48

Hohhoijaa. Vihdoin kerkes koneelle. Eilen kauheen kiireinen päivä sen typerän hissan esseen kanssa, joka anyweis meni ihan persiilleen. Nooh, esseitä tulee lisää ja niihin kerkee sit panostaa, ainaki melkein. Koulun turhimpia asioita ovat prkl.

Huomasin tos just, et oon vihdoin päässy yli siitä "räppi on parasta, muu on paskaa" -vaiheesta. Joskus ei kestäny sekunttiakaan kuunnella mitään muuta ku räbää ja ei muka ollu yhtään huonoo räbä biisii. Onneks ihmiset kasvaa ja mielipiteet muuttuu. Ei tää tietenkään tarkota mitenkään, et lopettasin hopin kuuntelun, ehei. Urbaanilegendan ja Toisen kanavan yhteistyöprojekti pyörii kokoajan cd-soittimes ja ulos ei ilman soitinta/luureja uskalla. Hiphop on ollu jo pitkään suuri osa mun elämää ja tulee aina olemaan. Hiphop for life, homies.

Ei hitto, taas nousi mieleen toi tekijänoikeuslaki. Kuka siitä oikeesti hyötyy? Ratsataanko kaikki Venäjältä tulevat autot piraattien takia? Köyhän kuluttajan kiusaks se on taas tehty. Karpela tuskin ees on tutustunu koko aiheeseen tarkemmin. Kun kyse oli piratismista, niin se on ehdottomasti kiellettävä kaikissa olosuhteissa. Käyttipä kuitenkin siellä Euroopan kiertueellaan itse piraatti laukkua. Linnaan se siitä pitäs pistää. Muutenkin ku vaan 6.12. Jos muilta suomalaisilta viedään piraatti cd:iden osto/teko, niin miksi sitten sen lain hyväksyjät saa kuitekin käyttää muita piraatti tuotteita. Seisokaa ihmiset sanojenne takana!

Menneisyydest nykyisyyteen ja siitä suorilla tulevaan.
- Styge

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.