IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

Vältytkö nihilistijoululta?Tiistai 09.12.2008 15:48

Kun aikaa jouluaattoon on enää pari viikkoa, kannattaa syventyä menneen vuoden tekoihin ja tapahtumiin. Suosittelen pohtimaan, odottaako kuusen alla suuri kasa lahjoja vai kasa jotain ihan muuta. Jos vastasit, että ehei, olen ollut hyvinkin kiltti tänä vuonna, verestän hieman muistiasi kysymysmuotoisella testillä.

Oletko…
[ ] …rikkonut uudenvuodenlupauksesi jo tammikuussa?
[ ] …heittänyt työvoimatoimiston, kansaneläkelaitoksen tai sosiaalitoimiston virkailijaa jollain esineellä?
[ ] …sättinyt työvoimatoimiston virkailijaa siitä, ettei hän ole löytänyt sinulle puolessa vuodessa työtä, jossa ei tarvita minkäänlaista koulutusta, jossa on liukuva työaika, ei läsnäolopakkoa, vapaat viikonloput ja 8 viikkoa kesälomaa, työsuhdeauto, vähintään 100m2 työsuhdeasunto, päivittäinen lounasetu sisältäen kolme ruokalajia ja ruokajuomat, työsuhdepuhelimena Nokian uusin ja kallein kommunikaattori, ei tarvitse katsella raivostuttavaa esimiestä tai vielä ärsyttävämpiä työkavereita ja lisäksi kuukausipalkka vähintään 10000€/kk?
[ ] …raivonnut kelan virkailijalle siitä, että kyseisen toimiston päätöksen mukaan et saanutkaan jotain hakemaasi etuutta/tukea, vaikka et edes vaivautunut tutustumaan ehtoihin sen vertaa, ettet tiennyt, että 19-vuotias ei voi jäädä suoraan koulusta eläkkeelle? (mielellään niin, että kaikki jonossa kuulevat)
[ ] …etuillut edellä mainituissa toimistoissa/kassajonossa/pankkijonossa vain sillä perusteella, että olet eläkeläinen? (Joka kerrasta saa yhden nihilismipisteen)

[ ] …huutanut kaupan kassamyyjälle hänen hitauttaan ja ammattitaidottomuuttaan, kun hän ei saa otettua koodia lapsesi jo jonossa syömän suklaapatukan suklaa- ja limakuorrutteisesta myttyisestä käärepaperista?
[ ] …räyhännyt myyjälle, miksi tarjoustuote on loppunut kesken, vaikka juuri sinulla on kädessäsi lehtileike, jossa lukee “tarjoushintaisia tuotteita rajoitettu määrä”?
[ ] …lukenut/selaillut/”vähän vilkaissut” kioskissa tai kaupassa lehteä lehtitelineestä ostamatta sitä? (Tästä tulee ekstrapiste, jos lehti on ollut muovikääreessä ja kaksi pistettä lisää, jos kyseessä on lasten lehti, mistä olet lisäksi nyysinyt lelun mukaasi)
[ ] …antanut lapsesi avata tai jopa rikkoa kaupassa tuotteen, jonka olet vaivihkaa sujauttanut takaisin hyllyyn?
[ ] …hipelöinyt ja puristellut itse kaupassa hedelmiä ja laittanut ne takaisin hyllyyn/laatikkoon muiden ostettavaksi?
[ ] …palauttanut kauppaan tuotteen, jota olet ehtinyt jo itse käyttää tai käyttää ja rikkoa?
[ ] …kommentoinut kovaan ääneen kassajonossa kassatytön hitautta, kun palveltavana oleva mummo on päättänyt maksaa 60€:n laskunsa pelkkinä kymmen- ja viisisenttisinä?
[ ] …parkkeerannut marketin invaruutuun, vaikka ainoa vamma on pääsi sisällä?
[ ] …“ihan vähän osunut“ perjantai-iltapäivänä parkkipaikalla jonkun toisen autoon, ja kadonnut paikalta hyvän sään aikana?

[ ] …heittänyt mielestäsi hyvän vitsin postinjakajalle huutaessasi hänelle joka aamu tervehdyksenä: “pistä ne laskut vaan sinne naapurin laatikkoon”?
[ ] …antanut postinjakajalle vähintään kerran kuukaudessa (kuun viimeinen torstai/perjantai…) palautetta siitä, miten posti on “myöhässä”?
[ ] …haukkunut lehdenjakajan töissä, koska lehti ei tullut, ennen kuin lähdit töihin, vaikka et viitsinyt aamusta aurata pihatietä?

[ ] …tupakoinut savuttomalla alueella?
[ ] …ajanut pienessä maistissa?
[ ] …ajanut pienessä maistissa JA kiinnijäätyäsi väittänyt juoneesi vain yhden oluen, vaikka poliisin promillemittari näyttikin 1,87?
[ ] ...unohtanut tahallasi siivota pikku Fifin kevätkääryleen kadulta?

Jos vastasit vähintään kahteen kohtaan myöntävästi, ei se mitään. Sattuuhan sitä välillä huonoja päiviä ja pieniä virhearviointeja meille kaikille.
Jos vastasit vähintään kuuteen kohtaan myöntävästi, suosittelen aloittamaan meditaatioharjoitukset.
Jos vastasit vähintään kymmeneen kohtaan myöntävästi, sinua alkoi varmaan jo vähän pelottaakin?
Jos vastasit vähintään viiteentoista kohtaan myöntävästi, olet ansainnut nihilistijoulun. Luuletko oikeasti saavasi jotain muutakin Joulupukilta kuin turpaasi?

Jessen jättimäiset globaalit synttäripirskeet ovat siis ihan piakkoin käsillä. Hän antaa kyllä anteeksi, jos heti ensi sunnuntaina kipaiset kirkkoon pyytämään anteeksi pahoja tekojasi, mutta Joulupukki muistaa ja näkee kyllä kaiken. Onhan toki mukavaa, jos syntymäpäiväsankarilla on hyvä mieli ja iloinen fiilis, mutta jos kukaan ei saa lahjoja, niin kyllä bileet menevät myttyyn. Jos tältä vuodelta peli on jo menetetty, pidä ensi vuonna mielessä, että asiakaspalvelijoilla, kassamyyjillä, siivoojilla ja lehden- sekä postinjakajilla on suora yhteys Korvatunturille.Ps. duunikaverit; jos kuva näyttää tutulta, niin siitä se ajatus sitten lähti ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.