IRC-Galleria

SugarAndSpice

SugarAndSpice

ja angelic forever, rakkauspakkaukset

kuumaa kesää ja laineen liplatustaMaanantai 12.06.2006 14:36

no niin nyt on sitten oltu eilen jussin veneellä ekaa kertaa ajelemassa. siis minä ekaa kertaa, onhan se jo noin miljoona kertaa varmaan jo sitä harrastanut.

se oli kovasti ihanaisaa touhua! oman kullan kanssa siellä rauhassa kauniissa kesäillassa. ilma oli nätti , ekoja lämpimiä kesä iltoja oikeastaan. maisemia oli tosi mukava kattella kun jokapuolella oli niin vihreää ja kaunista. ja.. välillä vilkaista omaan kultaan ja nähdä sen hymy... voiko sunnuntai iltaa paremmin viettää??

Tänä aamuna taasen kuntosalilla, that´s right, semmonen on tullu aloitettua. kaippa siellä kohta on semmonen 3 viikkoa tullut puurrettua. ihan kivaa touhua muuten, ei olis uskonut. siihen jää ehdottomasti koukkuun. ihana fiilis kun tulee suihkusta treenin jälkeen.

pitäs tässä vissiin lähteä kohta taas liikenteeseen. tänään ohjelmistossa auringon ottoa ja koiran uittoa. idalla on pelastusliivit hankittuna sitä varten. eihän sen nyt hukkuvan toivo. vähän voi olla vesi vielä kylmää mutta kaippa sitä voisi mennä varpaansa kastamaan kun on niin lämmin päiväkin.
illalla vois raahata persiinsä tallille. ei ole sielläkään melekin viikkoon kunnolla aikaa viettänyt. elinalla on tunti illalla, jos menis sen kattomaan ja itikoiden syötäväksi. pitäähän niidenkin raukkojen jostain ruokansa saada.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.