IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

<3Sunnuntai 17.09.2006 21:21

GOKU - Nyt olen päättänyt, että
kaikille täytyy antaa toinen mahdollisuus olivat he miten pahoja hyvänsä. Ja minusta se on toiminutkin aika hyvin, kun katsoo Piccoloa ja Vegetaa. He eivät ole koettaneet tappaa –muita kuin toisiaan ja Vegeta minua.

GOKU - Epäilen kuitenkin, etten söisi Vegetan sukkia missään tilanteessa. Hänhän matkustaa jopa vuosia siinä avaruusaluksessaan ja ottaen huomioon, miten pieniä ne ovat, hän tuskin pystyy vaihtamaan sukkiaan. Ne varmasti haisevat pitemmän matkan jälkeen.

GOKU - Minun täytyy aina pelastaa maapallo ja muuta sellaista.

PICCOLO - Olen elänyt yksin metsässä koko elämäni ja silloin kun tapaan jonkun joko tapan hänet tai hän yrittää tappaa minut. Gohan on ainoa henkilö koko planeetalla, joka on edes yrittänyt puhua kanssani ja en todellakaan ole rakastunut häneen.

PICCOLO - Ottaen huomioon, että olen koettanut tappaa Chichin aviomiehen ja onnistunutkin siinä, kidnapannut hänen poikansa ja koettanut tuhota maailman, en ole koskaan suunnitellut pyytäväni häntä pyykkäämään vaatteitani.

CHICHI - Ensimmäisellä kerralla määräsin Gokun kokkaamaan, sillä aikaa, kun minä vahdin Gohania. Viiden minuutin kuluttua hänen oli onnistunut räjäyttää jotain mikroaaltouunissa, kaataa jääkaappi, sytyttää rasva palamaan ja jäädyttää kielensä kiinni pakastimeen. Käsittääkseni hän yritti paahtaa leipää.

VEGETA - Naiset ovat ärsyttäviä kapeamielisiä ja heikkoja. Lapset ovat vielä pahempia.

VEGETA - Minä olen kaikkien aikojen voimakkain saiyalainen! Minä!

VEGETA - En minä tapa Kakarotia. Aion vain räjäyttää hänet atomeiksi.

VEGETA - Olen hyvännäköinen, mutten varsinaisesti koeta hurmata ketään.

BULMA - Gokun ensivaikutelma? Junttipoika landelta. Hänhän ei edes tiennyt, mihin valokatkaisijaa käytetään.

BULMA - En pidä saiyalaisista. He ovat verenhimoisia hirviöitä –paitsi Goku- ja heillä on huonoja vain huonoja kampauksia. Piccolo kieltäytyy vastaanottamasta terveisiä tuntemattomilta (eli kuka tahansa, joka ei ole Gohan. Hän on omituinen).

BULMA - Lopetin koulunkin kesken, kun sieltä en oppinut mitään järkevää. Opettajat eivät voi uskoa, että kauneus ja äly voivat asua samassa ruumissa…

GOHAN - Vegeta taitaa olla ainoa, joka sanoo isää Kakarotiksi. Hänelle on jäänyt levy päälle…

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.