IRC-Galleria

Suiza_X

Suiza_X

vittu mun puhe on taidetta.

[Ei aihetta]Perjantai 08.10.2010 03:03

Olipa kerran pieni iloinen siittiö nimeltään Simo. Hän uiskenteli onnellisena lajitoveriensa kanssa isänsä Piilo Urpon kivespussin vasemmalla reunalla.
Eräänä viileänä kesäyönä Piilo Urpo tapasi viehättävän Sähköutareen ja vei hänet romanttiselle kynttiläillalliselle lähimmälle snägärille. He ahmivat monta nakkisämpylää Pertsan laulaessa taustalla "Tahdon rakastella sinua" ja katsellessa Sähköutaretta kiimaisesti. Illan päätteeksi he (Piilo Urpo ja Sähköutare, tyhmät) päätyivät samaan sänkyyn seuranaan pari Sulttaanin Ultra Thin-kondomia. Huono valinta, eiväthän niin ohuet kumipussit kestä sellaista hinkutusta.
Hetken päästä kuului SPRUITS ja pikku Simo Siittiö uteliaana siittiönä halusi mennä tutkimaan mitä kumiseinässä olevan reiän toisella puolella on. Hän oli innoissaan uudesta maailmasta ja ui niin kovaa, että häntä seuranneet Topi ja Kari(AKA Kapa) jäivät jälkeen. Hetken päästä Simo huomasi olevansa törmäyskurssilla Martta Munasolun kanssa ja yritti jarruttaa siinä onnistumatta.
Martta Munasolun herkkä hipiä ei kestänyt moista höykytystä ja se repesi ja Simo Siittiö joutui hänen sisäänsäänsä. Parin viikon päästä Simoa alkoi kyllästyttää Martassa olo ja hän päätti syödä tiensä ulos. Hän söi Martan sisukset kunnes oli kyllin iso ja vahva murtautumaan ulos.
Ulos päästyään Simo huomasi olevansa jo iso ja vahva Simo Sikiö ja elävänsä Sähköutareen kohdussa. Tämä järkytti pikku(iso) Simoa. Hänellä oli jo kova ikävä veljiään ja kotiaan mukavan viileissä palleissa.
Muutaman kuukauden päästä Simo löysi tien ulos, ahtaan nahkaisen reiän, jota pitkin oli tullutkin. Hän päätti karata etsimään kotiaan ja perhettään, joten hän alkoi tunkea päätän reiästä. Muutaman tunnin päästä hän putosi sairaalan lattialle ja alkoi itkeä. Oli kylmä ja valot häikäisivät häntä. Hän koki myös uuden järkytyksen; hän on nykyään Jortikka-Jorma.
Viiden vuoden päästä Jorma oli jo tottunut oloonsa Jormana, eikä enää kolhinut jortikkaansa pöydänkulmiin kovin usein. Hän leikki hiekkalaatikolla kaverinsa Jalmari-Kalmarin kanssa, kun pari isoa poikaa tuli tarjoamaan heille "savuavaa namia". Sitä imeäkseen piti olla tosi kova jätkä. Ja Jormahan oli kova jätkä. Niinpä hän siis otti "namin" suuhunsa ja alkoi imemään sitä kuin heikkopäinen.
14-vuotiaana Jortikka-Jorma uskaltautui ostamaan siideriä kaverinsa Boris Pillerin kanssa. Heille ei kuitenkaan myyty muuta kuin alkoholitonta kevytsiideriä. Tietysti he herkkusuina valitsivat mansikan makuisen.
Sillä he vetivät elämänsä ensimmäisen lissukännin ja Jorma tutustui Anna Pusuun, josta tuli hänen tyttöystävänsä. Anna ei kuitenkaan halunnut mitään pusua enempää, eikä Jormasta muuhun ollutkaan, sillä tupakointi oli jo tehnyt hänestä impotentin.
20-vuotis-syntymäpäivillään Jorma sammui liiallisen muumilimun nauttimisen seurauksena rautatiekiskoille ja Tuomas Veturi amputoi hänen kiskoilla roikkuneen jortikkansa. Tästä Jorma masentui suuresti: Jortikka Jorma ilman jortikkaa on vain Jorma. Hän teki itsemurhan kuolemalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.