IRC-Galleria

Juhannusviikko!Maanantai 19.06.2006 18:33

Juhannusviikko pyörähti käyntiin..

Yhä virallisesti asunnoton, duunipaikka sentään on! Takana mitä ihmeellisempi ja ihanampi viikonloppu :) Hän, jolle kiitos tästä kuuluu - tietää sen kyllä myös itse!

Tänään tuli sitten ostettua ensimmäinen ikioma auto, farkku tietenkin jotta saadaan tuo örrimöykky omaan 'sikaosastoonsa' matkaamaan turvallisesti. Miten mahtaa käydä mun ja mun autoiluni.. hih.

Päivät Porissa käyvät vähiin ja asunnossa on kuin pommin jäljiltä - laatikoita hujan hajan ja kiitos koiran karvanlähdön, myös aivan saatanasti karvaa. Kai sitä pitäisi raahautua pakkaamaan vielä muutama laatikko.. huoh! Pakkausapua kyllä tarvittaisiin.

Eilen varmistui myös se, että tie vie kahdeksatta kertaa Raumanmeren Juhannukseen.. Cool! Vaikka välillä tuntuu että taidan olla aika vanhus niihin kekkereihin, niin eikai sitä koskaan silti todella voi renttuilua lopettaa ;o) Koiralle soitin tänään hoitopaikan ja peukut vain pystyyn, ettei se riehu ja rehaa siellä niin, että tulee kallis lasku perässä.

Tampesterissa voisi vaikka huomenna raahautua käymään, asuntoja vilkaisemassa ja muutenkin tutustumassa uuteen kotikaupunkiin - jospa saisi jonkun seurakseen, ettei tarvittisi yksikseen ajella. Soon meinaan aikalailla tylsää puuhaa..

Palaan jälleen astialle, mikäli koen että olisi jotain mukavata kerrottavaa.. Ja juhannuskuvia ilmaantuu sitten josain vaiheessa tänne myös!

Pusuja rakkaat,

Susku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.